Doğru cevap "kuskus" olucaktı.
Cezayir tarifidir... 🇩🇿 yapması gerçekten zordur. Her babayiğidin harcı değildir yani... lezzet olarak; taddığınız an tarif edecek kelime bulamayacaksınız.. o kadar lezzetli kii..😋
Iyi akşamlar arkadaşlar..😍🤗
Ne yapıyorsunuz bakalım? Ne var ne yok? Hayat nasl gidiyor? Neler, neler yaptınız görüşmeyeli... tabi mecbur değilsin hayatını anlatmaya benimkide laf olsun torba dolsun..😜😂 her neyse bakın size ne diyeceğim: bu akşam misafirim vardı... halâ oturmaktalar🤭 sizcee bu misafirler niçin gelmiş olabilir? Yemeğe kaldılar bu ne demek oluyorrr... aklımda yine deli sorularr... bitane koycam adama zaten deminden beri sinir ediyor bakışlarıylaa bildiğin hanzoo yaaa... 😑😠
Eveeett gelelim bu akşamınki sorusuna: resimde gördüğün yemeğin ismi nedir? Evet sabahtan beri bu menüyü yapmakla meşkuldüm...🙃🥰
Yanıtlarınızı 4gözle bekliyor olacağım; see youu😎✌🏻

Ay merhabaaaaa Sinircimmmmm, harika bir enerji yine bak şımarıveresim geliyor seni görünceee 😛💖
İyiyizzzz sen nasılsın asıl bak bu denk geldiğim ikinci sorun oldu hep sen bize soruyorsunnn 🥰
Bugün ders çalıştığım bir gün olduuuu, masanın başından kalkmadım neredeyse ve asla bitmiyor hayatımmm 🤧
Eline sağlıkkkkk ❤️ effffsane gözüküyor hepsi, anneme gidip biraz kedi gibi sırnaşırsam yarın akşam yemeğinde bizde de olabilir bence 👉🏻👈🏻
Kuşburnulu ördek dedim ama hiçbir fikrim yok fırında tavuğa benziyor, annem yanına mısır domates havuç patates falan da koyarrrr mmmmm 💁🏼♀️
Ben gideyimmmm, biraz daha anatomiyle cenk edip uyumam gereken mevzular var 🤧
Kendine iyi bak hayatımmmmm, hep böyle neşeli olll 💖💖💖💖
Merhabalar ^^
Kabak kullanılmış, ama neden tek parça ve iri kabak kullandınız anlamadım.
Üzüm de görüyorum, demek ki tatlı dengesini bu meyvelerle verdiniz, ellerinize sağlık.
Patatesli, meyveli bir hindi buduna benzettim ben fırında.
Afiyet şifa olsun ^^
Orijinal kuskus yapmış olabilirsiniz de, o altta görünendir, onu da pek göremiyoruz. Kuskus yayığında mı yaptınız sallayarak göçmenler gibi?
Afiyet olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=0FyGHb7h5Kw
evet orijinal kuskus.. görselde pek net gününmüyor haklisiniz :) bu video size merakinizi giderir diye düsünüyorum. Hayirli geceler..
Tahmin ettiğim gibiymiş, yapımı çok zordur bunun.
Tekrar afiyet olsun, keşke alttaki diye sorsaydınız kuskus derdik :))))
Hayırlı geceler ^^
Eig için teşekkürler.
Ellerine sağlık tadını merak ettim açıkçası
Cevap
19Cevap
Kuskus olabilir mi
👏🏻
Ördekli pattes zanırsam zaağar. ya da davıhlı, üzümlü pattes. Ama madem seçeneklerde var, kuş bunulu şekin ördeği🙂
Kuş burunlu ördek ya da tavuk fırında harike olmuş görünüşe3 göre
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Tavuklu kumpir ⭐😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Bilemediğimden eminim 😄😄
Suşi demediğime şükret😄😄
Pekin ördeği he buldum 😃
Bilemedim afiyet olsun. Bende çay içiyordum ☕
Adını bilmiyorum ama spordan ciktim ve çok açım...😍 Hem protein hem karbonhidrat hem de sebze görüyorum. Hepsine ihtiyacım var 😍😍
Battesli havıçlı davık
🥰🥰
içinde her şey bulunan poşette dabık yemeği
Öldürülmüş tavuk 😀
Şakşuka şakşuka şakşuka şaka da suka
Tavuklu Patates Ya da Patatesli Tavuk
Sadece tavuğu yerim gerisinin yüzüne bakmam 😂
Ödüm koptu. Bir fil gördüm sandım. 😱😂
midemin icine benziyor
Hiç bir fikrim yok🤷
Dübür içi burma
portakallı fırın tavuk
fırında tavuk
Bilmiyrem
Tavuk 🙄😃😃😃
Tavuk türlü 🤭
Ne guzel hatunsun sen oyle
Yemeği görünce acıktım ya
Hemde çok mutfağa gidip atıştırmalık yaptım:)
Kuskus mu? hiç tahmin etmezdim
fırında tavuk
bonn app yazısı niye tam olarak orada? :D
tamam afiyet olsun anladım da bulunduğu konum çok saçma geldi bana sadece hem lavabo gibi hem de özel bölgeyi işaret etmesi sadece kötü bir tesadüf diyeyim :D
şaşırtıcı ve dikkat çekici bulduğum için belirtmek istedim acaba bir mesaj mı verildi diye...
ilgi çok sadece dikkat çekmek için çabalayın sizsiniz
Firinda tavuk
Yapsnda yesek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?