Resimdeki gördüğün yemeğin adı nedir..😜🤭?

Iyi akşamlar arkadaşlar..😍🤗

Ne yapıyorsunuz bakalım? Ne var ne yok? Hayat nasl gidiyor? Neler, neler yaptınız görüşmeyeli... tabi mecbur değilsin hayatını anlatmaya benimkide laf olsun torba dolsun..😜😂 her neyse bakın size ne diyeceğim: bu akşam misafirim vardı... halâ oturmaktalar🤭 sizcee bu misafirler niçin gelmiş olabilir? Yemeğe kaldılar bu ne demek oluyorrr... aklımda yine deli sorularr... bitane koycam adama zaten deminden beri sinir ediyor bakışlarıylaa bildiğin hanzoo yaaa... 😑😠

Eveeett gelelim bu akşamınki sorusuna: resimde gördüğün yemeğin ismi nedir? Evet sabahtan beri bu menüyü yapmakla meşkuldüm...🙃🥰

Yanıtlarınızı 4gözle bekliyor olacağım; see youu😎✌🏻

Evet bu gördüğünüz enfes yemeği ben yaptım; tamamen amatörce👩🏻‍🍳
Evet bu gördüğünüz enfes yemeği ben yaptım; tamamen amatörce👩🏻‍🍳
Şakşuka
Kustubuss
Kuşburnuluördek
Kuskus
Hiçbir fikrim yok..🤷🏻‍♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız ve yoğun ilginiz bana gerçekten morel veriyor.. yorgunluğumu burada sizlerle beraber paylaşımlar yaparak geçirmek gayet hoş🥰😇🙏🏻

Doğru cevap "kuskus" olucaktı.
Cezayir tarifidir... 🇩🇿 yapması gerçekten zordur. Her babayiğidin harcı değildir yani... lezzet olarak; taddığınız an tarif edecek kelime bulamayacaksınız.. o kadar lezzetli kii..😋

Güncellemeler
+1 yıl
O günü asla unutmayacağım 🤦🏻‍♀️ Meğerse beni istemeye gelmişler! bizimkiler hele annem yokmu 🥰😅 sırf benim mürvetimi görmek adına organize yapmış olduğu taktiği hiç hoş karşılayamadım doğrusu. Neymiş efendim: "Beyin cerahıymış" gerci çok ilgimi çeksede anlaşamam ben O zengin bebesiyle nede olsa insan saraffıyız! Entel mentel dantel, hint kumaşlarıyla, işimiz olmaz agaaa!!! Tabi haliyle yol verdik. Bize karakter lazım; koddummu otutturabilmeli cinsten. Kadınını her yönden sağlama alabilmeli.
Resimdeki gördüğün yemeğin adı nedir..😜🤭?