Senin için kış boza mı salep mi? ben salep severim :D Daha önce hiç boza içmedim ondan belki salep diyorum. Boza seveni de çok bakalım burada hangisi önde olacak

Salep
Boza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senin için kış boza mı salep mi? ben salep severim :D Daha önce hiç boza içmedim ondan belki salep diyorum. Boza seveni de çok bakalım burada hangisi önde olacak

Bozanın kokusu bana ağır geliyor ama salep de içtikten biraz sonra midemi bulandırmaya başlıyor o sebepten dolayı ben kesinlikle tarçınlı sütlü kahve tercih ederim yaz kış demem günde kesinlikle 5 bardak içerim
Bu ikisinden birine mecbur kalacaksam salep çünkü boza hiç içmedim ama salep de çok sevmem. Kahveyi ikisine de tercih ederim.
Tabii ki de salep. Boza çok abartılıyor öyle güzel bir tarafı yok yani. Çok merak ettiğim için bizzat Eskişehir'de içtim ama orada bile meşhur olduğu halde beğenmedim. Salep candır
Cevap
35Cevap
Salep içiyorum.
İkisini de içmem, bozayi yıllardır nerak etmiştim bu kadar popüler bir şey bana hitap etmedi...
Sütlü salep hem dinlendiriyor hemde gripten koruyor bronşları tarçın ve ceviz antep ezmesi üzerine harika yakışıyor
Salep şahsen bana dokunuyor fakst bozanın ayrı bir yoğunluğu ve tadı olması sebebiyle "Boza" derim. ✨
Salep favorimdir. Akdeniz bölgesinde burdur ve bucak tarafinda çok güzel yaparlar.
Bozanın hazmı zor geliyor salep ise ruhumun derinlerine işliyor 😊
Damağımda hasreti yanında sıcak leblebesi ile bozanın
Diğerini içmediğim için salep diyeceğim ama bozayı da merak ediyorum.
Hiç boza içmedim salep iyidir ya tarçın da dök mis ama şokunki güzel değil almayın oranınkini
Aslında ikisinin yeri benim için ayrı.
İkisini de seviyorum.
İkisinin yeri ayrıdır ama ilk tercihim bozadan yana olur.
Daha öncesinden hiç içmediğim halde denemek istedim ve denedim fakat tadı kokusu hiç benlik değil kendi adıma konuşmak gerekirse.
Kısacası bozaya göre salep daha iyi
Aynen öyle bende bozayı beğenmedim abartılıyor. Bir keresinde hazır olanlardan aldım beğenmedim ama pişman olmadım çünkü Eskişehir'de boza meşhur olduğu için orada deneyeyim eğer beğenmezsem vazgeçeceğim dedim ve Eskişehir'e gezmeye gidince orada boza içtim yine beğenmedim. Kısaca boza güzel değilmiş salep candır
Aynen öyle
Salep tabi ki.
Kesinlikle salep kış günlerinde vazgeçilmez 😍
Boza da iyi hoş ama salepin yeri başkaaa😋
Salep. Boza uzun zamandır içmiyorum ama çok güzel
Ben her ikisini de severim
İkiside çok faydalı içerim
Salep seviyorum 😋
Soğuk su yaz kış şaşmaz
Bilmiyordum hiçbirini içmedim
İkisini de sevmem
Çay , boza ve salep sevmem
Bozayı hiç içmedim. Salep dicem o yüzden.
Salep tabiki. Yumuşacık içimi.. enfes kıvamı..
Salep tercih ediyorum
Salep, boza hiç içmedim
salep sevmiyorum
Salep severim.
Ben ikisini de sevmiyorum…
ikisi de değil
S a l e p. .
Tarçınlı sahlep nettir. Boza biraz ağır
İkısıde değil kahve ve çay
Salep boza hiç icmedim
Boza ama vefada içilirse
Boza hic denememis biri olarak salep diyorum.
Boza severim benim için favori.
Salep. Boza ne ya
Salep severim..
İkisini de severim ama salep daha pratik
İkisini de seviyorum
ben boza severim, benim için kış bozadır
Salep
Salep
boza
Boza
Saleepp
Salepciyim ben