Yeme & İçme Ambalajından hava almış dondurma bozulur mu? enesgltknn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aldigimda ambslajinda delik vardi getirene kadar eridi dolaba koydum Şu an ki hali bu Ambalajından hava almış dondurma bozulur mu? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Yani görüntüsü pek hoş görünmüyor açıkçası eğer yeni aldıysanız çtığınız İlk anda fotoğrafını çekip aldığınız yere tekrar götürmenizi tavsiye var ama biraz bekleyip de sonradan açtıysanız bence tüketmeyin. 0 2 Yorumla enesgltknn +1 yıl Teşekkürler tüketmedim saolun Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Rica ederim kardeşim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bozulabilir bence 0 1 Yorumla enesgltknn +1 yıl Evet ihtimal dahilinde
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Yeme , sağlıklı değil. Tehlikeli olabilir. Bozulmuştur 1 1 Yorumla enesgltknn +1 yıl Tesekkürler yemedim Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Taze olmaz pek. 1 0 Yorumla
Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yala gitsin 0 1 Yorumla enesgltknn +1 yıl Ndjfkskfjjgjsjjf yalanmadı Yorumla