En İyi Cevaplar
+1 yılGidiyorum starbucksa diyorum ki bana bir Latte yap ama üstünde kalp olsun. Yapamam diyor. Espressoyla sütü karıştırmayı biz de biliyoruz. Ben oraya kahveden tat almak için gitmiyorum ki kahve sanatı görmek için gidiyorum. Yok abi bir de bardağı ısıtmadan espressoyu koyup buz gibi kahveyi vermeleri var. Aranızda barista arkadaşlar vardır belki. Kaç aylık eğitim veriliyor merak ediyorum. Gideyim ben de starbucksta çalışayım öyleyse. Yıllarca kahvenin ana vatanı olarak anılmış bir ülke olarak kahve kültürümüzün bu kadar vasat olması gerçekten üzücü.
25 Yorumla- +1 yıl
En haklı görüşlerden birisisin
- +1 yıl
Hayran kaldım sizden bi kahve tarifi almak isterim
- +1 yıl
@karlardaacancicek0 ben sadece içiyorum, yapmıyorum.
- +1 yıl
Yapmadan nasıl içiliyor tam olarak
- +1 yıl
@karlardaacancicek0 başkası yapıyor ben içiyorum.
- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Starbuck kahvelerinin fill bokundan yapıldığını söylesem sana hala içmeye lattesiz yaşayamam demeye devam mı? 😁 İçme ölmezsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİki arkadaşım Starbucks kahvelerin içmeyi sever onlarla gidiyorum, ama bir sürü söyleniyorum gereksiz bir tutku bence.
Kahve içmeyi seviyorum ama Starbucks olması şart değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir bahar candan sözü gerekti burada... Sizğğğ normalğ misinizz YaaĞĞĞğ Cidden bunu soruyorum geçen kuzenlerim geldi 3 kahve ısmarladım 200 tl tuttu kimse bana burada kaliteden bahsetmesin. Kusura bakmayın ama markayı ben o dandik arması için içemem. Hayatımıda o s.. kik markaya adayamam adayanada saygı asla ama asla duymam. Tamam o 6 liralık senin gösterdiğin iyidir ama asla bir kahvele 60-70 veremem. 2 kutu türk kahvesi aldım 2,5 ay gitti. ben neden 200 tlyi 1 güne hiç ediyim. Şu özenti huylarınızdan vazgeçin ve çocuklaşmayın. Ayda 2 kere neyse ama hergün gidipte alana kusura bakmasın ben fakirim diyede ağlamasın. Ben 60 tlye gidiyorum karnımı doyuruyorum. Millet para yok diyor kuyruk oluyor hee aynen.
30 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yıldır hayatımda starbucks mı vardı, onunla mı dünyaya geldim de onsuz yaşayamayacağım?
Ben daha güzelini yaparım. ☕
52 Yorumla- +1 yıl
Starbucks bir başkadır
- +1 yıl
Hiç gitmedim eksikliğini yaşadım desem yalan olur.
Starbucks'ın olmadığı yerler bence şanslı yerlerdir. Çünkü Starbuck'a giderek kendini sosyal ve kültürel bir aktivite içinde zanneden bir kesim var. İngilizce bilmez, dil bilmez, ama içtiği kahve İngilizin de İngilizi. Elbette dünya'da farklı lezzetler, yiyecekler ve içecekler de deneyeceğiz. Bilgimize, bilgi katacağız ve ortamlara girip gözlem yapacağız. Fakat konu sadece kahve içmekse Starbucks olmadan da kahvelerimiz gayet güzeldi dünya genelinde. Kahveyi Starbucks icat etmiş gibi komik sözler etmemeliyiz.
41 Yorumla- +1 yıl
Starbuck zaten ücra ilçeler de olmaması nın şansızlık olduğunu düşünen arkadaşlara hayret ediyorum :D
+1 yılArkadaşımla sadece selfie için gidiyoruz ama kahveleri kesinlikle rezalet hatta uzun zamandır içmiyoruz bile sadece fotoğraf çekmelik duruyor öyle. Kahveyi farklı cafelerde içiyoruz. Evet marka ama kahve konusunda kesinlikle rezalet bir marka.
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐Mühim bir mahrumiyetimi sayende farkettim çok teşekkürler ⭐😃😃
#tubasueda 🍀🍀12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bundan sonra açığı kapatırsın😌
- +1 yıl
Yüksek tansiyon olmasın da 😃😅
İğrenç sıvılara servet ödeyerek ve kendinizi ayrıcalıklı görerek nasıl yaşıyorsunuz?
25 Yorumla- +1 yıl
Öfff, hayatı espriden yoksun nasıl yaşıyorsunuz diye soruyor muyum ben size
- +1 yıl
Diyemezsin zaten
- +1 yıl
Sen benim sorularımı okumayı bırak en iyisi çünkü ben espri yapmaya devam edicem
+1 yılbebikim ben starbucks ta hep soğuk içeceklerini alıyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Ama kışın iyi gitmez ki
- +1 yıl
gidiyor bana göre 😀
- +1 yıl
Ama üşürüz🥺🥺
- +1 yıl
ondan hep kışları öksürüyorum demek ki 🥺
- +1 yıl
Yaaa 🥺🥺
- +1 yıl
şu sıralar da öksürüyorum mesela 🥺
- +1 yıl
Hemen ıhlamura başlayalım
- +1 yıl
içtim ama nafile 🥺
- +1 yıl
Yaa geçmiş olsun😭
- +1 yıl
sağol bebikim
+1 yıltühhh starbucxk yoksa hayatın durmus olmali. Kendi kahvmi kendim hazırlıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten durdu.. uyanamıyorum bile hüğ
- +1 yıl
hüüğğğğğ ben yapardim
- +1 yıl
Yarın sabah yap aşkm
- Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKahve makinem ve aromalarım sağolsun 😎 zaten ben bir kahveye 50 lira vermem aksama bas agrim tutar
12 Yorumla- +1 yıl
Ahshsh kıyamam
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
+1 yılGitmiyorum gitmekte istemiyorum dolayısıyla yaşıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Çok şey kaybediyorsun..
- +1 yıl
Valla ilgimi çekmediği için tek taraflı olmuyor sonuç olarak müşteri kaybediliyor 😂🤣
+1 yılStarbucks paket kahvelerinden en sevdiklerim Mocha ve Caramel Latte
14 Yorumla- +1 yıl
Evet caramel latte de çok güzel ama markette bulamadım uff. s
- +1 yıl
Bardağın çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan 🥰💕
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂 kendiniz evde yapabileceğiniz şeyler bunlar oralara ihtiyacınız yok bir kere bile gitmedim oraya gitmem de
40 Yorumla Sturbucks yoksa Kahve dünyası var, cafe nero var, gloriajeans var. Hiçbiri yoksa sipariş verip filtre kahve yapıyorum.
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılStarbucks'a gidip özellikle kahve içmem çok nadir gitmişliğim vardı Onlara vereceğim para yerine 5.95 TL'ye paket alır içerim daha iyi para kolay kazanılmıyor
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılStarbucksa bir kere gittim ondada içtiğim kahve zıkım oldu desem abartmam.😄o yüzden dışarıda içmektense evimde yapıp içiyorum ohh misler gibi...☕🚬✌
10 Yorumla
+1 yılValla gayet yaşıyorum birkaç kere gittim sevdiğim şeyleri içtim ama sürekli gitme ve şovunu yapma ihtiyacını hiç hissetmedim ayrıca adını bile duymadığım yerlerde çok daha güzel kahveler içtim. 😀
10 Yorumla
+1 yılStarbucks'a ömrü hayatımda bi kere gittim , daha doğrusu arkadaşlarım götürdü. Ben oranın starbucks olduğunu yıllar sonra instagramdan öğrendim:d
10 Yorumla
+1 yılŞimdi starbucks uygulamasından baktım en son ne zaman gitmişim diye
30.12.2021 de gitmişim. 3 tane ikram içeceğim var , onları da bitirip , starbucks defterini kapatacağım (sebebi ekonomik)
10 YorumlaStarbucks ortaya çıkmadan önce açılmadan önce haberin olmadan bilmeden önce sen nasıl yaşıyordun çok merak ediyorum. Sanırsın sanki nefes alamamaktan bahsediorsun
12 Yorumla- +1 yıl
Starbucks Türkiye'ye 2003 yılında gelmişti o zaman da kahve içmem yasaktı zaten.. sonrasında her daim Starbucks💚
+1 yılStarbucksa hiç gitmedim aslında birçok insan ben oraya gittim algısını yaratmak için ve bardağın üstündeki simgesi için gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılstarbucks un daha tadına bile bakmışlığım yok ve hala yaşıyorum... bazen kendime hayret ediyorum yaşayabildiğim için...
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılGayet de yaşıyorum. Dünyanın en büyük kapitalist gıda zincirlerinden birini daha desteklemek istemiyorum.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Özellikle gidip içesim olmuyor ama arkadaşlarımla gidip halen oturuyorum. Muadilleri de çok uygun değil.
10 YorumlaYasin yetmez bunları anlamaya annene babana akrabalarına sor onlar nasil yaşıyormuş zamanında anlatsin kadının uğraştığı şeye bak ya ne alakasiz bir soru
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahha
- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşıma giricem ama ömrümde Starbucksa hiç girmedim bile. Bence gereksiz ve saçma bir şekilde abartıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yıl
kendim baristayim nabiyim Starbucks i
11 Yorumla- +1 yıl
Tarifler ver bize 😂
Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. starbaks bensiz yaşamaya devam ediyorsa ben de yaşarım
11 Yorumla- +1 yıl
Sensiz bir kişi eksikler..
Kahve Dünyası ikinci tercihimdir. Çay da benim birinci tercihimdir. Starbucks'da ne ya.
20 Yorumla
+1 yılvay anasini ya ben sturbacks nedir bilmem kadina bak sturbacksiz yasayamiyormus ula sen koyde hic taze suten yapilmis gaaavenictinmi enayiiiler olmasa satirbakslae nasil para kazanacak enonlarda isi biliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl ki Sen beynin olmadan nasıl yaşayabiliyorsan bizler de bi kahve zincirinin şubesi olmadan yasayabiliyoruz bizim sorunumuz çözülür belki de Senin gibi zihinsel engellilere Allah'tan şifa diliyorum 🙄😒😒
16 Yorumla- +1 yıl
Troll soru soran ben mi zihinsel engelliyim, yoksa güncellemede dahi troll olduğu yazıp bunu anlamayıp ciddiye alan sen mi biraz düşünmek gerekir 😌 gizli olmuş bir de yazık. Rabbim şifa versin evet
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle; sen troll soru olduğunu açıklamada yazmışsın bense senin sorun gibi aptalca bir başlık gördükten sonra ne detayları, ne de soranı ciddiye almam zaten. lafımı söylerim o zaten yerine ulaşır mesela sende bi şeyler uyandırmış ki bana cevap yazabilme yetisini kendinde görmüşsün 😌 tebrik ederim az da olsa bir umut var sanki 🤏 yani; Trol soruya troll cevap canım 😉
- +1 yıl
Valla akıllı bir insan bu sorunun başlığını görse dahi troll olduğunu anlayıp güler geçer. ama siz ciddiye alıp aşağılamayı daha çok seviyorsunuz😌 bundan sonra fizikle, felsefeyle, psikolojiyle ilgili sorular sorarım ona gelirsiniz yüksek bilgi birikiminizi rahat rahat tartışırız olur mu?
Cevap sahibi+1 yılBana uyar sadece seninkileri değil bu alanlarda sorulan birçok soruyu cevapsız bırakmamayı tercih ederim. sen sadece aklı, mantığı kullanabilen insanlardan olduğunu, ve aynı şekilde bir kitleye hitap ediyor oluşu bana benimset yeter ki
- +1 yıl
Ben aklımı mantığımı yeterince iyi kullanabiliyoruz zaten, darısı başınıza
Cevap sahibi+1 yılBirinci tekil şahıs ile başladığın cümleyi birinci çoğul şahıs ile bitirmenden belli oluyor canım 😂
Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. evde ofiste kahve espresso makinası var hiç gerek yok stara mtara
10 Yorumla
+1 yılO bakımdan çok şanslıyım ofisimin hemen altında var çoğu zaman ofise çıkmayı unutuyorum
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılben evde kendim pişiriyorum daha lezzetli oluyor
10 Yorumla
+1 yılKuyrukları görünce içeceyim varsa da içmiyorum komik geliyor bana
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. Starbuckstan daha kaliteli kahvesi olan yerler var genelde gitmem Starbucksa
10 Yorumla
+1 yılÇokta gerekli bir ihtiyaç değil benim için. Kahvesiz de olur 😃
10 Yorumla
+1 yılhiç gitmedim bu starbucksa ben
bir orayı bir de gratisi merak ediyorum zaten :D :D10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada eve teslimat da yapıyorlar yine de almıyorum. Kahvesi kaliteli değil ki evde kendim taze öğüttüğüm kahveden çok lezzetli kahve hazırlayabiliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasiz olunca cok seyden vazgeciyorsun. Fakirim ben
14 Yorumla- +1 yıl
Çok üzüldüm ya
Cevap sahibi+1 yılYardimci olabilirsin bana, param yok. Biraz para verir misin
- +1 yıl
Olmaz babam paramı başkalarına verince kızıyor. Ama bana bir peçeteyi 500 TL'ye satarsan sorun yok
Cevap sahibi+1 yılKeske yakinlarda olsak, neredensin sen ya
+1 yılEvinde bir kahve yapamayanın millet bardağı görsün diye elinde bardakla dolaşanların uğrak yeri.
10 Yorumlahiç starbucksa gitmedim. bi eksikliğini de hissetmiyorum
10 Yorumla
+1 yılşu an dünya genelinde En çok Müşterisi Türkiye Almanya Ve İsviçreye Gittim Şöyle söylüyüm Ne Sıra var neden Müşteri Yoğunu Açıkcası İçi boş Sıradan Cafe gibi Gitmiyorlar Sıkılıyordum ben ama Türkiyede Kalabalık Ve ortam Yerini Alıyor iyi
10 Yorumla
+1 yılNe Starbucksı ya biz Necat amcaya gidiyoruz 😅
13 Yorumla- +1 yıl
O kim ya starbucks varken
- +1 yıl
😅 Bizim mahalle deki necat amca bir Türk kahvesi yapıyor efso🤤
- +1 yıl
Oyş gidelim
Google Play'da Starbucks uygulaması var ordan sipariş veriyorum
13 Yorumla- +1 yıl
İlçede yok..
- +1 yıl
İyiymiş
Kahve ile aram yok 21 yıldır yaşıyorum şükür
20 YorumlaSadece sütlü filtre içiyorum. Onu da kendim yapıyorum gayette lezzetli. Ama dışarıda içiyoruz illa ki oradan.
00 Yorumla
+1 yılHep amerikan özentisi ya. kahve içeceksem nescafemi alırım içerim. starbucks, arabica hep özenti
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden böyle şeyler yoktu ki pastaneye gitmek hepsinden iyi bunlar bana samimiyetsiz geliyor.
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl- bu zamana kadar gayet güzel yaşadım valla :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekirdağ bu sene açıldı. Kahve Dünyası kahvelerini içiyordum.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılO sırada Kahve dünyası 😏
27 Yorumla- +1 yıl
Yoklukta gider o da
- +1 yıl
o değil de A101'de meyve aromalı kayfe vardı yoklukta oda gider belki
- +1 yıl
Hayatımda hiç a101 e girmedim desem
- +1 yıl
ara sıra giriyorum bazen ilginç şeyler oluyor bakıyorum almıyorum
- +1 yıl
Aaa neler satıyorlar ki
- +1 yıl
en son meyve aromalı kahve ile meyveli patlamış mısır vardı
- +1 yıl
Patlamış mısır kırmızı çizgim.
+1 yılBu starbucks bitek türkiyede bukadar asiri büyütülüyor
00 Yorumla
+1 yılBen sadece Türk kahvesi içiyorum gitmeme gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes istediği gibi para harcama lüksüne ben yazlıkta bahçede bacaklarımı uzatıp Türk kahvemi içerken sen bir avmde 2 saatlik asgari ücret fiyatı verip 10dklık kahveni içiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılşahsen ben yaşamıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Hemen bir Starbucksla hayata bağlayalım
- +1 yıl
yaşadığım yerde yok ki 😵
- +1 yıl
A aaaaaa nasıl olabilir böyle bir rezalet
- +1 yıl
çok krize girdiğimde acilen otobandaki oksijen noktasına kaldırıyorlar beni ama tabi ücretli yol bi de gitmeyeceğimiz yolun ücretini veriyoruz nsajdn
- +1 yıl
Hazır ücreti ödemişken kullanmak lazım
- Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKahvenin köpeğiyim ama starbaks kültürüm yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Her gün Starbucks sıralarında görüyorum storyler atıyorsun 😝
- +1 yıl
Starbucks’a gitme ihtimalim story atma ihtimalimden daha yüksek 😂
- +1 yıl
Ahshs
Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. 27 yıldır yaşıyorum. Hiç gitmedim.
15 Yorumla- +1 yıl
Büyük kayıpp
- +1 yıl
Ahshs gerçekten kayıp olarak gördüğümü düşünüyorsan timam
- +1 yıl
Pekiii
Gittiğim oldu da çok mu gerekli bir şey 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Olmazsa ölürüz o kadar hayati bir şey hastaneler 1 Starbucks 2
+1 yıl1 kere bile gitmedim desem
15 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyleme her gün sabah sırada görüyorum. Benden önce gidiyorsun
- +1 yıl
Yoo ben oranın sahibinin bibisinin bibisiyim müşteri kılığında gidip beleşe kahve içiyorum gurme gibi düşün ama gurme ahahah
- +1 yıl
Ee sonuç olarak gidiyormuşsun ahsjs
- +1 yıl
Naziff uyan Naziff sınavı kaçırdın
- +1 yıl
Okuyup büyük adam olamayacak Nazifler için 1 dklık saygı duruşu
- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Minik bir düzeltme ile başlayayım “ Latte” İtalyancada “ Süt” anlamına gelir. Eğer sadece “latte” isterseniz , önünüze gelecek olan şey Süt olur. Bu yüzden doğrusu “ Caffe Latte”
Arabica , Robusta , Liberica …
Tabi ki yüzlerce çeşit olsa dahi bilmemiz gereken bu ana başlıklar. Alt kırılımları şimdilik bir yana bırakalım.
Kahve kültürünü geliştiren ve yayan ülke olan İtalya içine “ Aroma” katılarak lezzetlendirilen çeşitler yerine “ espresso “ ve türevlerini içmeyi tercih eder.
Ne yazık ki biz kendi kültürümüzde var olan teknikler yerine, son dönemde her tür tüketimde olduğu gibi dışarıya özeniyoruz.
Kahve her gün belli oranda içilmesi gereken birçok uyarıcı bileşene sahip “ Azı Karar , Çoğu Zarar” bir ağacın tohumu sonuçta. Siz bu kahveyi fincanla değil , kazanla ve çeşitli Sünni tatlarla içmeye alıştırılıyor ve birtakım Gıda katkı maddeleri ile #bağımlı hale getiriliyorsunuz.
Kahve kültürü DEĞİL, kahve markasının kültürünü benimsediğinizi fark etmelisiniz önce.
Kahve kültürü her çekirdeğin aromasını , işlenme biçimini , bölgesine göre farklılık ve lezzet yansımalarını , kavurma yoğunluğunu , pişirme tekniklerini bilmekte olur ancak.
Bahse konu şirket, dünya üzerinde özellikle genç nesli avucunun içine almayı çok iyi başarmış, takdire şayan bir şirket.
Ancak aromalı ve kazanla içilen sıvılar sonucu obezite artışına ciddi katkısı olduğu kesin.
Siz siz olun, kendinizi ifade etmek için markaları, trendleri değil , tarzınızı , bilginizi baz alın.
Ve en önemlisi öncelikle kendi kültürünüzün çeşitliliklerini sindirin. Sütle pişirilmiş bir menengiç kahvesi çok hoşunuza gidebilir. Gerçek kahve tutkunları , kahvenin tadını bozduğu gerekçesi ile Sünni aroma kullanmaz. Kendiniz için kahve çektirip , doğal lezzetlerle (orman meyveleri) farklı tatlar yaratmayı deneyin.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim 😊 gerçek bir kapitalist kölesi değilim şimdilik. Sorumda da aslında bunu biraz değinmek istemiştim
Çok gençsiniz ❤️ kapitalizm hepimizin derdi öyle düşünmeyin. Bir eğitmen olarak birazcık daha bilinçli bakmanızı önermek istedim sadece