Yeme & İçme Cips Yemeyi Seviyor Musunuz? En son hangi cips yediniz ve yerken yanında hangi içecek içersiniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Cips Yemeyi Seviyor Musunuz? En son hangi cips yediniz ve yerken yanında hangi içecek içersiniz Güncellemeler+1 yıl Resimde Görmüş Olunan Cips yiyeceğim şimdi 😋 Cips Yemeyi Seviyor Musunuz? En son hangi cips yediniz ve yerken yanında hangi içecek içersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Kolayla beraber severim. Doritosun siyah paketini yedim. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. tavsiye üzerine doritos flamin hot yedim ancak çok beğenmedim aşırı acı güzel gelmedi bana. kaldı ki acılı cipsleri severim doritosun cipslerini de seviyorum ama bu cipsi sevemedim. 0 0 Yorumla
Parsbek1 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Aklıma getirdin yarın yicem. Doritosa bayılıyorum, lays de harika ama çoktan beri yemedim lays alırım belki 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl En son ne zaman yediğimi unuttum fiyatları çok pahalı olunca alasım gelmiyor 0 0 Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cips yemeği Kim sevmez ki 1 4 Yorumla Parsbek1 +1 yıl Profildeki kvitko değil mi model olan Yorumla Zulukune +1 yıl Aynen Yorumla Zulukune +1 yıl Profildeki kadın sıçsın senin ağzınıza ne merakmış arkadaş gelen giden profildeki kadını soruyor Yorumla Parsbek1 +1 yıl Sıçmasın, lafa bak ya.. ama harika estetikli olsa da belli olmuyor pek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kolayla beraber severim. Doritosun siyah paketini yedim.
tavsiye üzerine doritos flamin hot yedim ancak çok beğenmedim aşırı acı güzel gelmedi bana. kaldı ki acılı cipsleri severim doritosun cipslerini de seviyorum ama bu cipsi sevemedim.
Sade cipslere bayılıyorum
Aklıma getirdin yarın yicem. Doritosa bayılıyorum, lays de harika ama çoktan beri yemedim lays alırım belki
En son ne zaman yediğimi unuttum fiyatları çok pahalı olunca alasım gelmiyor
Cips yemeği Kim sevmez ki
Profildeki kvitko değil mi model olan
Aynen
Profildeki kadın sıçsın senin ağzınıza ne merakmış arkadaş gelen giden profildeki kadını soruyor
Sıçmasın, lafa bak ya.. ama harika estetikli olsa da belli olmuyor pek
Kola iyi olur trüf mantarlı cips müko
Barbekülü pringles kalp ben
Ben sevmiyorum cips
Bira doritos
Hem de çok seviyorum