Yeme & İçme Noodle seviyor musunuz, ne sıklıkla tüketiyorsunuz? Ramathan Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selâm, Ben çok severim. Haftada 1-2 kere tüketirim. En çok tavuklu seviyorum. Noodle seviyor musunuz, ne sıklıkla tüketiyorsunuz? Noodle seviyor musunuz, ne sıklıkla tüketiyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gavurderler Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Selam🦋Ben hazır satılanlardan kesinlikle ve kesinlikle tüketmiyorum.Eriştesine kadar kendim açıp yapıyorum çünkü içine ne konulduğu belli olmuyor hazır olanların.Kendi yaptıklarımdan ayda 3-4 kere tüketiyorum. 2 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Selamm 🎈Noodle yemeyeli uzun süre oldu bu fotografı görünce bir tık canım çekmedi değil açıkçası.. Noodle oldukça fazla severim fakat çok nadir tüketirim her şeyin fazlası ne de olsa zarar. En sevdiğim noodle ise; sebzeli ve körili 😍(Mümkünsede acılı olsun) 2 0 Yorumla
YourName333 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Hazır noddle yapmam, yemem.Canım çekerse sade olanı alır, evde ceşnilendirip pişiririm. 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir ara her gece acıktığımda yerdim, hala da çok yerim ama azalttım biraz daha ve evet çok seviyorum. 1 0 Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Noodle çoook severim ama diyette olduğumdan her istediğimde yiyemiyorum😔 1 0 Yorumla
Sinem_Amsterdam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Artık tiksindim çünkü kalitesiz yiyordum noodle’ı son günler 1 0 Yorumla
Im_SlimShady Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Isyerinde mecruben noodle yiyorum. Evde de yerim severim yani. 1 0 Yorumla
abonded Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl cidden hayatım boyunca yemedim ama almayı planlamıyorum 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevmiyorum. Ne yediğimi anlamıyorum bile, hoşuma gitmiyor. 1 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Bı ara günde 5-7 tane yiyorum. Sonra günde 1-2 taneye indirdim. Şimdi ise haftada 3 tane yiyom 1 5 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Günlük 5 7 maşallah Yorumla Aleyna12212 +1 yıl 😂😂😂 tüm gün kahvaltıda bile sadece noodle Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Kahvaltıda birde maşallah 7 tane yiyip bayılıyorsun düşünsene sabah sabah Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Hayır 7'sini beraber değil. 2 sabah 2 öğlen 2 akşam 1 de gece Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Gecede yiyosun süper. Uyanıp mi yiyosun yoksa yatmadan önce mi 😂 Yorumla
BenimleBaşla Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Seviyorum 🙈 canım çekerse bazen hafdada 1 bazen 2 3 hafdada bu hafda iki defa yedim ama birşey duydum biraz düşündürdü beni noodle kısır yapıyormuş aceba doğrumu bi bilgin var mı? 1 0 Yorumla
nolights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Severim ama fazlasıyla abarttım galiba bıkmışım yemiyorum çok, favorim indomie sebzeli olan 😂 0 0 Yorumla
damnparanoia Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Ben çok seviyorum ama sürekli yiyemiyorum pek sağlıklı olmadığı için... 1 0 Yorumla
geceyeaşıkkk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ayn bende seviyorum hafta da 2 kere falan körilisi tavsiyemdir ;) 1 0 Yorumla
Cileklolipop Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Her gün bir paket ahahaha sınav döneminde iki paket en sevdiğim special olan 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Hayır noodle sevmiyorum 😄 0 0 Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hatırlattığın iyi oldu birazdan gidip alıcam 1 0 Yorumla
MermaiD_0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok severim. Hafta da 1 kez tüketirim. 1 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şu Noodle'ı yemeyen bir ben kaldım sanırım. 1 0 Yorumla
heyhandsomeioweuone Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben çok severim canım sıkıldıkça yiyom 1 0 Yorumla
Badgirl1122 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kısırlık yapıyormuş haberin olsun 😂 1 0 Yorumla
NoluyooYa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Hiç yemedim 1 1 Yorumla Banlandırıldık +1 yıl bağımlı ediyo Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Seviyorum. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Sevmiyorum hiç 1 0 Yorumla