Yeo selam KScanlar, üç noodle ve içeceğe 210 TL vermek gibi bir delilik etmeyin diyerek soruma geçmek istiyorum 😯 çünkü çünkü daha leziz yiyecekleri tercih etmelisiniz ^^ Noodle sever misiniz? Ne sıklıkla yiyorsunuz?
Çarşamba günü ilk defa aldım ve Perşembe günü bi deneyim dedim şu zamana kadar yemediğim için pişman mıyım değilim sanırım. O sarı paket gerçekten çok güzel hele ki o baharatları koyunca yanıyorsun yok böyle bir şey. Ama olmasa da olur bilemedim. Yaşım 24
SushiCo da yersen tabi o kadar ödersin 😹, değiyor mu dersen bence değiyor 🙆🏻♀️ Öğlen yemeğimdir kendisi, severiz birbirimizi 💞🍜 Ramen de denemelisin, tavsiyemdir yanında Kimchi (her tarzı) ile beraber 🤚🏼 Oranın kimchisini ben beğenmedim şahsen, bir de onuçinli arkadaşımın annesinin elinden yemiştim, bundan dolayı markettekiler absürt geliyor insanın elinde olmadan yadırgıyor ama yine de çok kötü değildi👌🏼 Bon Appetit..
marketlerde 1,90 tl idi sanırım. Hiç yememiştim bir arkadaş tavsiye etti denedim. Ara ara yiyebilirim arayacağım bir şey değil. Mesela soğuk çaya da yeni alıştım şeftalili güzel gidiyor serin serin.
Sevmem hiç yemedim bundna sonra da yemeyeceğim. Ben suda yüzen ve çok kötü kokulu spagetti yemeye karşıyım😂 Anam babam usülü spagetti yapar suyunu da süzer mis gibi kokan sosuyla yerim🤤
Sevmiyorum. Yurtta travmam oldu oda arkadaşlarım sürekli yapıyordu ve kokusundan bile tiksindim. Bir kere tadına bakmaya zorladılar suyun içinde yüzdüğünü görünce iyice midem bulandı. Noodle falan görmek istemiyorum sonuç olarak kdiekdşls
Noodle sevilmezmi ya candır Noodle Bide soslu olucak Chopstick ile yenince acayip güzel oluyor benim gibi soscular ve Baharatçılar Burdaysa el kaldırsın✋