Yeme & İçme Noodle yemeyi sever misiniz? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Noodle yemeyi sever misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Noodle yemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet ben seviyorum yaz aylarında özellikle yerdim ben çünkü çok kolay hazırlanıyor ve tok tutuyor biraz. körülü çok severim 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nodıl yedim bir kere ve derhal bıraktım ondan sonra yemeyi. Hiç tarzım değil. Mis gibi makarna dururken nodılla işim olmaz. 1 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Canım çekti. Açıkçası yoğurtluyu denedikten sonra normal halini yiyemiyorum, kesinlikle mükemmel sosları var. 1 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Seviyorum ama çokta değil olmasa da olur yani benim için. 1 0 Yorumla
wantutiri Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl sosundan katmam asla kendim yaparım sosunu daha sağlıklı. Sanki bir şey donmuş o sosun içinde ögg. Tüm noodle markaları sos konusunda çok kötü 0 2 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl O zaman dilinin tadı bozuk😭 Yorumla wantutiri +1 yıl ya çok pis kokuyo körili tat olarak da aynı bayılcaktım zor kaçtım evden Yorumla
fatoşşist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hayır, plastik poşetten farkı yok. sadece özenti ergenler yer bu saçma şeyi 0 2 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Aslında bende ilk yediğimde poşete benzettim😅 Yorumla fatoşşist34 +1 yıl ben hem TRde hem Çinde yedim. hepsi insanın midesine plastik bir ürün gibi yerleşiyor. kesinlikle sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum. Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sevmem. Kimseyede onermem. Uzun vadede cok sorun teskil eder. 0 0 Yorumla
pupcamaraderie Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl icine yumurta kırıyorum guzel oluyor, selam info-chan 0 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Sjsj Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İçerisinde çok fazla kimyasal madde var 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hiç tüketmedim de ismini çok duydum 1 0 Yorumla
oğuz6161 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Noodle yiyince yumurtaliklarim ağrıyor 1 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hiç garip değil normal belkide kısır olucaksın noddle dan Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Noodle yiyeceğime pimapen kemiririm daha iyi 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. hiç yemedim yemeyide düşünmüyorum 0 0 Yorumla
kadrolumanyak52 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Çok zararlıymış 0 2 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yalnız o şeker hastası olanlara zararlı. Yorumla kadrolumanyak52 +1 yıl Her şekilde zararlı tatlım benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet ben seviyorum yaz aylarında özellikle yerdim ben çünkü çok kolay hazırlanıyor ve tok tutuyor biraz. körülü çok severim
Nodıl yedim bir kere ve derhal bıraktım ondan sonra yemeyi. Hiç tarzım değil. Mis gibi makarna dururken nodılla işim olmaz.
Canım çekti. Açıkçası yoğurtluyu denedikten sonra normal halini yiyemiyorum, kesinlikle mükemmel sosları var.
Seviyorum ama çokta değil olmasa da olur yani benim için.
sosundan katmam asla kendim yaparım sosunu daha sağlıklı. Sanki bir şey donmuş o sosun içinde ögg. Tüm noodle markaları sos konusunda çok kötü
O zaman dilinin tadı bozuk😭
ya çok pis kokuyo körili tat olarak da aynı bayılcaktım zor kaçtım evden
hayır, plastik poşetten farkı yok. sadece özenti ergenler yer bu saçma şeyi
Aslında bende ilk yediğimde poşete benzettim😅
ben hem TRde hem Çinde yedim. hepsi insanın midesine plastik bir ürün gibi yerleşiyor. kesinlikle sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum.
Sevmem. Kimseyede onermem. Uzun vadede cok sorun teskil eder.
icine yumurta kırıyorum guzel oluyor, selam info-chan
Sjsj
İçerisinde çok fazla kimyasal madde var
Hiç tüketmedim de ismini çok duydum
Eskiden severdim şimdi hiç sevmiyorum.
Hiç sevmem hiç
Bayılıyorumm yaa
Noodle yiyince yumurtaliklarim ağrıyor
Hiç garip değil normal belkide kısır olucaksın noddle dan
Noodle yiyeceğime pimapen kemiririm daha iyi
hiç yemedim yemeyide düşünmüyorum
Çok gereksiz ve iğrenç bişey bence
Maalesef seviyorum
Bayılırım
Pek sevmem
Açlıktan ölmek üzereysem yerim belki
Çok zararlıymış
Yalnız o şeker hastası olanlara zararlı.
Her şekilde zararlı tatlım benim
Hayırr
Sevmem
Mideniz nasıl kaldırıyor onu
Yemedim yemem de
Hiç yemedim