Yeme & İçme Gemiden selamlar, Ayva tatlısı yaptım nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Birazdan servis edeceğim..🙂Aşçıya bugün izin verdim. Gemiyide 2. kaptana devrettim koyulduk tatlı yapmaya Atlantik okyanusunda.. 😄 Gemiden selamlar, Ayva tatlısı yaptım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
meltemkrcc Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Benim hayallerin gerçek hayatımla uyum seviyesi 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yerim senin hayallerini...💋 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Şimdiden baya lezzetli duruyor elinize sağlık 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim ellerimden seversin 🙂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sen Titanik ben Çanakkalede sahildeki gemi ☹️ Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Afiyet olsun
Benim hayallerin gerçek hayatımla uyum seviyesi 😂
Yerim senin hayallerini...💋
Şimdiden baya lezzetli duruyor elinize sağlık
Ah orada olup zehirlenmek vardı..
Hojtur
Gel ye...
Hiç sevmem
Benim ellerimden seversin 🙂