Yeme & İçme Hira tatlısı yaptım, nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Hira Tatlısı yaptım ilk kez nasıl olmuş güzel görünüyor mu? Hira tatlısı yaptım, nasıl olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
asaza0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Un kurabiyesine benziyor sevdigim tatli seklinde degil maalesef damak tadima hitap etmiyir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynen benziyor biraz Yorumla Soran +1 yıl Ben tüm tatlıları seviyorum da bu sefer bunu yapmak istedim Yorumla asaza0 +1 yıl Ellerine saglik gozum donunce tum tatlilari yiyotumda genel olarak serbetli tatli sevmme pke Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pek leziz gözükmüyor açıkçası 🤐 Ama ellerine sağlık yinede 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Yok ya tadı güzeldi beğendim Yorumla
Aydın13 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Biraz üstünde renkli şekercikler olsaydı daha güzel olurdu umarım istediğin gibi güzel olmuştur Afiyet olsun 🥝🍇🍈🍡🍨🍧 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Aydın13 +1 yıl Nasıl güzel mi bari Yorumla Aydın13 +1 yıl Merak ettim de? Yorumla Soran +1 yıl Evet beğendim güzel Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. İlk kez duydum. Afiyet olsun. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende ilk kez gördüm Yorumla Soran +1 yıl Dün youtubeda bakıyordum orada denk geldi yapmak istedim. Teşekkür ederim Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Çok beceriklisin canımm aferin çok güzel olmuş 😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim de kırk yılda bir yaptım ama puhahahha Yorumla -MAYK +1 yıl 😂 Olsun senin iki katın kadınlar var daha mutfağa bile girmemiş. Daha devamı da gelir senin 😊 aynen devam et böyle Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Eline sağlık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Rica ederim Yorumla
TuborgGG Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Harika gözüküyor!:) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Heman yook mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne o ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Un kurabiyesine benziyor sevdigim tatli seklinde degil maalesef damak tadima hitap etmiyir
Aynen benziyor biraz
Ben tüm tatlıları seviyorum da bu sefer bunu yapmak istedim
Ellerine saglik gozum donunce tum tatlilari yiyotumda genel olarak serbetli tatli sevmme pke
Teşekkür ederim
Pek leziz gözükmüyor açıkçası 🤐 Ama ellerine sağlık yinede
Teşekkür ederim
Yok ya tadı güzeldi beğendim
Biraz üstünde renkli şekercikler olsaydı daha güzel olurdu umarım istediğin gibi güzel olmuştur
Afiyet olsun 🥝🍇🍈🍡🍨🍧
Teşekkür ederim
Nasıl güzel mi bari
Merak ettim de?
Evet beğendim güzel
İlk kez duydum. Afiyet olsun.
Bende ilk kez gördüm
Dün youtubeda bakıyordum orada denk geldi yapmak istedim. Teşekkür ederim
Çok beceriklisin canımm aferin çok güzel olmuş 😊
Teşekkür ederim de kırk yılda bir yaptım ama puhahahha
😂 Olsun senin iki katın kadınlar var daha mutfağa bile girmemiş. Daha devamı da gelir senin 😊 aynen devam et böyle
Eline sağlık
Teşekkür ederim
Rica ederim
Güzel gibi gözüküyor
Harika gözüküyor!:)
Teşekkür ederim
Eline sağlık
Teşekkür ederim
Heman yook mu
Ne o ne