Yeme & İçme Buonanotte 🌃🙂 Salatalarım nasıl olmuş? Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Salata sever misiniz? Çevremde salata olmadan sofraya oturmayan bir çok kişi var. Ben de çok severim ama illa yemeğin yanında olsun düşüncem olmuyor.🙂 Buonanotte 🌃🙂 Salatalarım nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun profesyonel görünüyor 0 0 Yorumla
YourName333 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyorlar. Arada tarif ve yakın görseller paylaşsanız keşke ^^ 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hepsi birbirinden şahane duruyor ellerinize sağlık 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Teşekkürler signorina 🙏🏻 Yorumla
Konuşmaaw Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Canım çekti.. 🥺 1 7 Yorumla Chefnky +1 yıl Grazie 🙏🏻🙂 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Grazie ne kuzum zaten kafam basmıyo gece gece.. Yorumla Chefnky +1 yıl Teşekkür etmiştim signorina, sanırım canınız sıkkın. 🙏🏻 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Çok sıkkın hem de.. kusura bakma rica ederim Yorumla Chefnky +1 yıl Estağfirullah ne demek, benim yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim. Yorumla Konuşmaaw +1 yıl Yok, çok teşekkür ederim Yorumla Chefnky +1 yıl Rica ederim. Buonanotte 🌃 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ustam şifa mı hazırlıyorsun. 1 3 Yorumla Chefnky +1 yıl Elimizden geldiğince üstad. Lezzet peşindeyiz. Oy guzum lafı geldi aklıma. 😅 Yorumla HissizProfil +1 yıl Sen işini biliyorsun. Ellerine sağlık harika olmuş oyy gurban olurum sağa 😂🤭 Yorumla Chefnky +1 yıl İlaçlar yapmaya devam 😅 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. lezzetli görünüyor severim 1 0 Yorumla
kir_papatyasi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Müthiş 🤤 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Teşekkürler signorina 🙏🏻😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Afiyet olsun profesyonel görünüyor
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyorlar. Arada tarif ve yakın görseller paylaşsanız keşke ^^
Hepsi birbirinden şahane duruyor ellerinize sağlık
Teşekkürler signorina 🙏🏻
Salatayi çok severim. Harika gozukuyorlar afiyet olsun.
Canım çekti.. 🥺
Grazie 🙏🏻🙂
Grazie ne kuzum zaten kafam basmıyo gece gece..
Teşekkür etmiştim signorina, sanırım canınız sıkkın. 🙏🏻
Çok sıkkın hem de.. kusura bakma rica ederim
Estağfirullah ne demek, benim yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim.
Yok, çok teşekkür ederim
Rica ederim. Buonanotte 🌃
Ustam şifa mı hazırlıyorsun.
Elimizden geldiğince üstad. Lezzet peşindeyiz. Oy guzum lafı geldi aklıma. 😅
Sen işini biliyorsun. Ellerine sağlık harika olmuş oyy gurban olurum sağa 😂🤭
İlaçlar yapmaya devam 😅
Masallah miss enfes 😅
lezzetli görünüyor severim
Müthiş 🤤
Teşekkürler signorina 🙏🏻😊
güzel değil sevmiyorum salatayı
Severizzzz