Yeme & İçme Salatam nasıl olmuş 🥗? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Oh oh döktürmüşum yinee 😄, size salatamdan verir miyim söyleyim mii? : ) Güncellemeler1 yıl Kötü görünüyor derken, hiç mi sebze salatası görmediniz siz? 😂 Salatam nasıl olmuş 🥗? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. ellerine sağlık afiyet olsun güzel olmuş 0 0 Yorumla
Assassinn Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Güzel olmuş biraz Rus salatasına benzemiş daha dün yemiştim içine mayonez mi koydun yoğurt mu koydun 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 1 yıl Merhaba Yaniiii tadına bakmak gerek djfj 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ellerine sağlık benden kek yaptım 😂😂 elmalı kek çok güzel oldu var yaa 🥹🥹 çekip atıcağım birazdan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🙌🏻, seninde eline sağlık beklerizz 😄 Yorumla Yamaal 1 yıl Rica ederim😄😄😄 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Bence gayet güzel görünüyor ama mayonez yerine yoğurt üstüne de kurutulmuş kekik oldu mu çok daha iyi olur ❤️ 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pek beğenmedim yalan olmasın, vermezsin büyük ihtimal 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Vermeyeceğimi bildiğinden beğenmedin demesi sjwjsksj🤣 Yorumla Carvel 1 yıl Yoo alakası yok cidden beğenmedim Yorumla Soran 1 yıl Pekii sjsjwjz Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne salatası o güzel görünüyor. Evet söyle verir misin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya bunun ismi vardı unuttum dur bakınıp söylerim şimdi 😅😂Veririm tabi kii 🥗😄 Yorumla şairruhlu_man 1 yıl Teşekkürler 😊 num num num 😋 . İsmini merak ettim cidden bu arada😅 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,2b cevap paylaştı. İştah açan salata 💕Olur, söyle bakalım 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 386 cevap paylaştı. Renklerin ahengini ortadan kaldırırsan beğenilmez 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim salata ile övünen ne çok arkadaşım var ya 😂eline sağlık.. 0 0 Yorumla
Kepçüğünpamuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok lezzetli görünüyor tam sevdiğim türden bir salata 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl kadina beddua edenler olmuş, ne yaşıyorsunuz djdnjdnsjs ellerine saglik cok güzel 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Valla ya 😂, bence salatamı kıskanmışlar jajajayoutube.com/shorts/ghwgADLX_Ss?si=dmr-1n-AIEaLEJNv Yorumla Cevap sahibi 1 yıl daha fazla yemek yap at kudursunlar djsmksnsksjshsn Yorumla Soran 1 yıl Niye gizlendin 😅, kuduruk kuduruk gezdirecem ben bunlari 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne bileyim kurutmak kelimesini kendime yakistiramadim gizlendim cjdmskskksns Yorumla Soran 1 yıl Hee tamam 😅😂 olsun sjsjajd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl anlayışlı insanin hali bir başka ya djskksks Yorumla Soran 1 yıl Bacım ne geldiyse başıma bundan geldi ama olsun sjsjs🌹😂https://youtu.be/KDV_-rXGy7A?si=F3wYk1a41zkCPLKj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl jdjsjsksks tesekkurler sarki icin djskksks Yorumla
Betstakipnesine1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl İçine farklı bi sıvı konmuş gibi duruyor söylemiyim şimdi ismini hdhdjdkd 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 717 cevap paylaştı. Kötü görünüyor verir miydin 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Nesi kötüymüş, sebze var mayonez var başka nasıl gözükmeli?Yok vermem. Yorumla GeceyeYazılmışLanet 1 yıl He ben yoğurt sandım sorry dkxkkx Yorumla Soran 1 yıl Yo sorry morry geçmiyo bende 🤣 Yorumla GeceyeYazılmışLanet 1 yıl Sen verme ben zorla alırım yok öyle beni reddetmek dkkd Yorumla Soran 1 yıl Reddedildinn düüüütttttt ⛔️😂 Yorumla GeceyeYazılmışLanet 1 yıl Biri beddua mı etti bana arkadaş önüne gelen reddediyor bu 3 oldu sksksk Yorumla Soran 1 yıl Kiminn ahını aldın beee boğazında kalasıca 🤣 Yorumla GeceyeYazılmışLanet 1 yıl Ne bilim anlamadım ki jxjxkx Yorumla GeceyeYazılmışLanet 1 yıl Aha burası işte dkxkxk Yorumla Soran 1 yıl Yok bundan önceydi Yorumla GeceyeYazılmışLanet 1 yıl He bilmiyorum o zaman yapmışızdır bir şeyler Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben yemem bunu afiyet olsun.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Benece de yeme 😄 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Salata dışında her şeye benziyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sana hiç mi salata yapmadılar, ya da alıp yemedin? 😃 her salata aynı mı olur? Çeşit çeşit salatalar var.. 😄 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Ekmeğenen gireceksin buna hsjsjsk 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Ver kanka güzel gprunuyor 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eline emeğine yüreğine sağlık 0 0 Yorumla
TatlıBela18 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 953 cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karnım tok sana afieeddd 🤣 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 844 cevap paylaştı. Sulanmadan yemelisin. 0 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Sarlatandan versene.. Söyle yanii.. 0 1 Yorumla atmc123 1 yıl *Salatandan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Verme o tırnaklarla yiyemem 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa niye kahr olurumm 😂 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söyle verirmisin çok güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Beyazlık mayonez mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya, beğenmediler 😒 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir çorba kaşığı yoğurda mayonez ve sarımsak ekle daha sağlıklı olur. Yorumla
Timu35 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Yeni neslin beslenme şekli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Salata? 😂 sjajjajajzjqjz Yorumla Timu35 1 yıl Kışın makarna Yazın salata Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Küflü salata mi ne 0 1 Yorumla Soran 1 yıl He küflü salata 😄 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Mükemmel gözüküyor 0 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 80% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Ellerine sağlık 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. ellerine saglık 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. güzel olmus 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eline sağlik. 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. kuş lokumu sandım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
ellerine sağlık afiyet olsun güzel olmuş
Güzel olmuş biraz Rus salatasına benzemiş daha dün yemiştim içine mayonez mi koydun yoğurt mu koydun
Merhaba
Yaniiii tadına bakmak gerek djfj
Ellerine sağlık benden kek yaptım 😂😂 elmalı kek çok güzel oldu var yaa 🥹🥹 çekip atıcağım birazdan
Teşekkürler 🙌🏻, seninde eline sağlık beklerizz 😄
Rica ederim😄😄😄
Bence gayet güzel görünüyor ama mayonez yerine yoğurt üstüne de kurutulmuş kekik oldu mu çok daha iyi olur ❤️
Pek beğenmedim yalan olmasın, vermezsin büyük ihtimal
Vermeyeceğimi bildiğinden beğenmedin demesi sjwjsksj🤣
Yoo alakası yok cidden beğenmedim
Pekii sjsjwjz
Ne salatası o güzel görünüyor. Evet söyle verir misin?
Ya bunun ismi vardı unuttum dur bakınıp söylerim şimdi 😅😂
Veririm tabi kii 🥗😄
Teşekkürler 😊 num num num 😋 . İsmini merak ettim cidden bu arada😅
İştah açan salata 💕
Olur, söyle bakalım
Renklerin ahengini ortadan kaldırırsan beğenilmez
Benim salata ile övünen ne çok arkadaşım var ya 😂eline sağlık..
Çok lezzetli görünüyor tam sevdiğim türden bir salata
kadina beddua edenler olmuş, ne yaşıyorsunuz djdnjdnsjs
ellerine saglik cok güzel
Valla ya 😂, bence salatamı kıskanmışlar jajaja
youtube.com/shorts/ghwgADLX_Ss?si=dmr-1n-AIEaLEJNv
daha fazla yemek yap at kudursunlar djsmksnsksjshsn
Niye gizlendin 😅, kuduruk kuduruk gezdirecem ben bunlari 🤣
ne bileyim kurutmak kelimesini kendime yakistiramadim gizlendim cjdmskskksns
Hee tamam 😅😂 olsun sjsjajd
anlayışlı insanin hali bir başka ya djskksks
Bacım ne geldiyse başıma bundan geldi ama olsun sjsjs🌹😂
https://youtu.be/KDV_-rXGy7A?si=F3wYk1a41zkCPLKj
jdjsjsksks tesekkurler sarki icin djskksks
Selam,
Gayet güzel görünüyor. Söyleyebilirsin tabii ki :)
İçine farklı bi sıvı konmuş gibi duruyor söylemiyim şimdi ismini hdhdjdkd
Kötü görünüyor verir miydin
Nesi kötüymüş, sebze var mayonez var başka nasıl gözükmeli?
Yok vermem.
He ben yoğurt sandım sorry dkxkkx
Yo sorry morry geçmiyo bende 🤣
Sen verme ben zorla alırım yok öyle beni reddetmek dkkd
Reddedildinn düüüütttttt ⛔️😂
Biri beddua mı etti bana arkadaş önüne gelen reddediyor bu 3 oldu sksksk
Kiminn ahını aldın beee boğazında kalasıca 🤣
Ne bilim anlamadım ki jxjxkx
Aha burası işte dkxkxk
Yok bundan önceydi
He bilmiyorum o zaman yapmışızdır bir şeyler
Ben yemem bunu afiyet olsun..
Benece de yeme 😄
Salata dışında her şeye benziyor
Sana hiç mi salata yapmadılar, ya da alıp yemedin? 😃 her salata aynı mı olur? Çeşit çeşit salatalar var.. 😄
Ekmeğenen gireceksin buna hsjsjsk
Ver kanka güzel gprunuyor
Eline emeğine yüreğine sağlık
Güzel olmuş eline sağlık afiyet olsun
Kaşıklamaya hazır gibi
Karnım tok sana afieeddd 🤣
Sulanmadan yemelisin.
kfcnin lahana salatasına benzettim
Sarlatandan versene.. Söyle yanii..
*Salatandan
Emeğinize elinize sağlık
Bugazına dursun
Verme o tırnaklarla yiyemem
Yaa niye kahr olurumm 😂
Söyle verirmisin çok güzel görünüyor.
Beyazlık mayonez mi?
Evet ya, beğenmediler 😒
Bir çorba kaşığı yoğurda mayonez ve sarımsak ekle daha sağlıklı olur.
Yeni neslin beslenme şekli
Salata? 😂 sjajjajajzjqjz
Kışın makarna Yazın salata
Küflü salata mi ne
He küflü salata 😄
çok uyumlu renkler PSDLÇDĞCİŞ
Mükemmel gözüküyor
Ellerine sağlık
ellerine saglık
Afiyet olsun maşallah
güzel olmus
Eline sağlik.