Yeme & İçme Makarna salatam nasıl olmuş 😋? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Annem tavuk haşlamıştı bende o haşladığı tavukla makarna salatası yaptım nasıl olmuş 😊 Makarna salatam nasıl olmuş 😋? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Sunum iyi değil ama güzel görünüyor insan biraz olsun hijyene temizliğe dikkat eder yinede ellerine sağlık 2 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Yakışıklı olmuş 🤭 nerden bilelim nasıl olmuş, bir yemeği görüntüsü ile nasıl değerlendirelim, tadına bakmak lazım 0 0 Yorumla
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kanka tadını bilemem ama sarhoş kusmuğuna benzemiş görüntüsü az daha sunumu güzel yapaydin keşke. 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Cok güzel olmuş ancak karıştırma işlemi bittikten sonra ayri bir temiz tabağa almalısın ki etrafında bulaşık görünmesin. 0 0 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Ellerine saglikAciktim, olsada yesek :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ikram ediyim Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsun güzel görünüyorBen de Doritos lu salata deneyeceğim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl o nasıl oluyor ki Yorumla seymabasu1 +1 yıl Şu aralar meşhur Yorumla Soran +1 yıl benim salatam kadar sağlıklı değildir ama Yorumla seymabasu1 +1 yıl Yok Yorumla
mrs_perry Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl güzel gözüküyor tadı da güzeldir ama mayonezli hiç bir şeyi beğenmiyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İyi yapmışsın ellerine sağlık afiyet olsun 😋 0 0 Yorumla
AchelyaMiryamxx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Ellerine sağlık. Ne koydun içine? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sarımsaklı yoğurtpesto sosurus salatasıhaşlanmış tavuk ve Mısır koydum Yorumla AchelyaMiryamxx +1 yıl Afiyet olsun. Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yaratici, tavuk koymak aklima gelmezdi. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim de birden bire geldi Yorumla tuXba +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl sağol Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ellerine sağlık ✨ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol canım Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Çok güzel olmuş , Afiyet bal şeker olsun , oh mis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sağol Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık ben çok severim :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya sanada yapayım o zaman 😊 Yorumla BayanOlric +1 yıl Tavukla yapacağın zaman makarna yerine şehriye kullan kavur pilav gibi pişir o daha güzel oluyor Yorumla Soran +1 yıl Yok ya makarnayla daha güzel oluyor Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş. Ellerine sağlık. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sağol
morötesifelaket Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzel gözüküyo afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol 😊 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü olmuş 😏hiç sevmem 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Çok lezzetli duruyor. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Canim cekti yaaa 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzeldi hemde çok hafif 😊 Yorumla zevksuyuuuu +1 yıl Ellerine saglik😋😋😋😋 Yorumla Soran +1 yıl sağol canım Yorumla
Kedyl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Tadı iyimii 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Efsaneydi Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Muazzam 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sunum iyi değil ama güzel görünüyor insan biraz olsun hijyene temizliğe dikkat eder yinede ellerine sağlık
Yakışıklı olmuş 🤭 nerden bilelim nasıl olmuş, bir yemeği görüntüsü ile nasıl değerlendirelim, tadına bakmak lazım
Kanka tadını bilemem ama sarhoş kusmuğuna benzemiş görüntüsü az daha sunumu güzel yapaydin keşke.
Cok güzel olmuş ancak karıştırma işlemi bittikten sonra ayri bir temiz tabağa almalısın ki etrafında bulaşık görünmesin.
Ellerine saglik
Aciktim, olsada yesek :)
ikram ediyim
Afiyet olsun güzel görünüyor
Ben de Doritos lu salata deneyeceğim
o nasıl oluyor ki
Şu aralar meşhur
benim salatam kadar sağlıklı değildir ama
Yok
güzel gözüküyor tadı da güzeldir ama mayonezli hiç bir şeyi beğenmiyorum
İyi yapmışsın ellerine sağlık afiyet olsun 😋
Ellerine sağlık. Ne koydun içine?
sarımsaklı yoğurt
pesto sosu
rus salatası
haşlanmış tavuk ve Mısır koydum
Afiyet olsun.
Yaratici, tavuk koymak aklima gelmezdi.
Benim de birden bire geldi
Afiyet olsun
sağol
Güzel görünüyor ellerine sağlık ✨
Sağol canım
Çok güzel olmuş , Afiyet bal şeker olsun , oh mis
Çok sağol
Ellerine sağlık ben çok severim :)
Ya sanada yapayım o zaman 😊
Tavukla yapacağın zaman makarna yerine şehriye kullan kavur pilav gibi pişir o daha güzel oluyor
Yok ya makarnayla daha güzel oluyor
Güzel olmuş. Ellerine sağlık.
sağol
Güzel gözüküyo afiyet olsun
Sağol 😊
Bana da gönder en sevdiğim☺️☺️
canım çekti 😋
Makarna bi sanata dönüşmüş 🔥🔥
Kötü olmuş 😏hiç sevmem
Çok lezzetli duruyor. Afiyet olsun
lezzetli gözüküyor afiyet olsun
Üf benimde canim cekti