Yeme & İçme Erkekler neden light kola içmez? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hepsi normal kola içiyor? Güncellemeler+1 yıl Erkekler Erkekler neden light kola içmez? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Light kola içene denk gelmedim. Ne kadın ne de erkek.Zero içen çok gördüm. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben iciyorm Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bulamamıştır.. Ya da tam tadını alamıyordur. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. light erkek olmamak için sanırım suskun çiçeğim 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tadı berbat olduğu için.. üstelik artık hiç kola içmemek en iyisi. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Tadı aşırı kötü midesi almalı kişinin. haftada bir normal şişe kola içerim. 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl hayır hepsi normal kola içmez. genelleme yapıyorsun. ben asla normal cola içmem 0 0 Yorumla
Gide0n Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl kola içince hepsi ayni geliyo bende olamaz bu sadece değil mi? Torkunun kolasini içtim o bile ayni geldi hatta daha bi güzel jdjddj 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Iğrenç bir tadı var çünkü . 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Karamelli Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Hayır içindeki aspartam yani tatlandiricinin iğrenç bir tadı var. Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Light olmadığımız için😅 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Mantıklı😁 Yorumla Beyoğlu +1 yıl Bencede🤭😁 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ben herşeyin Zerosunu içiyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çünkü light erkek değiliz demek bu 😀 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Zero içiyorum ben 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kötü tadı var. Mide kaldırmaz onu içmeye 0 0 Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Ben bazen zero içiyorum Light beğenmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Light kola içene denk gelmedim. Ne kadın ne de erkek.
Zero içen çok gördüm.
Ben iciyorm
Bulamamıştır.. Ya da tam tadını alamıyordur.
light erkek olmamak için sanırım suskun çiçeğim
Tadı berbat olduğu için.. üstelik artık hiç kola içmemek en iyisi.
Tadı aşırı kötü midesi almalı kişinin. haftada bir normal şişe kola içerim.
hayır hepsi normal kola içmez. genelleme yapıyorsun. ben asla normal cola içmem
Light erkek olmaktan korktukları için
kola içince hepsi ayni geliyo bende olamaz bu sadece değil mi? Torkunun kolasini içtim o bile ayni geldi hatta daha bi güzel jdjddj
Iğrenç bir tadı var çünkü .
Karamelli
Hayır içindeki aspartam yani tatlandiricinin iğrenç bir tadı var.
Light olmadığımız için😅
Mantıklı😁
Bencede🤭😁
Hiç içmedim bilmiyorum
Ben herşeyin Zerosunu içiyorum
çünkü light erkek değiliz demek bu 😀
Zero içiyorum ben
Ben zero içiyorum
Tadı kötü diye
Kötü tadı var. Mide kaldırmaz onu içmeye
Ben bazen zero içiyorum Light beğenmiyorum
O ne ki