Bu kızın anasinin evinde de mi sushi var di acaba , dışardan benim bildiğim köfte yersin , sucuk ekmek yerin , şırdan yersin , kokoreç yersin , çiğ balık ney lan gözlerim küçülmeye başladı , ağzımdan japonca kelimeler çıkıyor

Bu kızın anasinin evinde de mi sushi var di acaba , dışardan benim bildiğim köfte yersin , sucuk ekmek yerin , şırdan yersin , kokoreç yersin , çiğ balık ney lan gözlerim küçülmeye başladı , ağzımdan japonca kelimeler çıkıyor

Et yemiyorum. Haliyle şırdan, kokoreç, köfte, sucuk gibi et ürünleri yemiyorum. Seçim yapmam gerekirse suşi tercih ederim.
Fakat pizza veya patso benim ilk tercihlerim arasinda olur. Disardaysam ilk tercihim balık yemek olur.
Balık da et sayılıyor ve pizza neli yiyorsun sucuklu katışık ise oda et
@burhandeja15 kırmızı et yemiyorum ve tavuk yemiyorum illaki detaylı mi anlatayım. Sucuk yemiyorum yazmışım yukarıda o zaman pizza da sucuk ve cesitler8ni istemiyorum demektir.
Ama bazen pizzaya sucuk yiyorum.
Daha detaylı anlatamıycam idare et lütfen.
Ula et yenmez mş yawww et kadar güzel bir şey var mı
Sen Ankara Quick China'da sushi yeseydin böyle konuşmazdın. Heeee bu arada doğunun soft Adana çocuğu biz biberin zehrine dayanana bir tepsi baklava ikram eden Antep evladıyız yanlış anlaşılmasın :)
Ankara 'da söğürmeli fındık lahmacun vardı da biz mi yemedik senelerce, ya da soğan kebabı? Yapacak bir şey yok büyük şehirlerde mecbur sushi neyim yiyecez ara sıra.
Cevap
12Cevap
en genelde fast food tarzı veya döner
Eğer kokoreç köfte ekmek dururken suşi söylersem türk genlerim beni bir daha affetmez
Sushi sevmiyorum zaten çoğu kişide sevdiği için değil bunu statü göstergesi olarak gördüklerinden dolayı yiyor.
Eve söyleyeceğim şeylerin arasında sushi yok.
Ne güzel işte kız sağlıklı yaşıyor , sende ona ayak uydur şırdan kokoreç bunlar kötü seyler sağlıksız 😀
Ben ikisini de söylemem
Açıklama beni benden aldı yanlız
ben sushi sevmem şırdan hiç yemedim ama kokoreç aşktır aşk
Kokoreç siparişle olmaz gidip mekanda yemek gerekir en azından benim tercihim bu yönde
Anamın evinde şırdan, kokoreç de yok. Onlar sokak lezzeti değil mi? Canı sushi çekmiş demek ki.
Ne şırdan söylerim ne de sushi. 😒
İkisi de aynı benim için
En iyi kokoreç demi hacı
Görselin kokusu var😄
Tuzlu somon harika oluyor mesela
Ben söylerm uzakdoguya selamlar
Hahaha açıklama beni benden aldı 🤦😂
Kokoreç yerine tercih edilebilir.
Söylenebilir her türlü yerim
Yok ben direk kendim yapıyorum daha uyguna geliyor
Yav aga canın o an ne çektiyse onu yersin olay bu
Tabiki sushi söylenir.
Tadını bilmiyorum bir şey söyleyemem
Söylenir
Onlari atin tavaya bari kizartip öyle yeyin.
Evet söylenir.
Asla
Demek ki oluyormuş.
İkisinide söylemem
Zevk meselesi ya.
Söylenmez.
Hiçbirini soylemem
Söylenmez
Tâbiki kokoreç
Hayır söylenmez
Söylenirrr
Söylenmez