Ben bunu ahlakin çöküşü olarak goruyorum.. ve kadına yapilan bir hakaret ve kadini asagilayan bir sey oldugunu dusunuyorum.. ozgurluk ve modernlik veya trend terimleriyle sunulan bir rezalet.. hayir boyle bir sey yapmam asla.. erkeklerin dunyasinda ciplakligiyla bulunmaya zorlamaktir bu, kadini.. o masada yatan kizkardesiniz olsa ne yaparsiniz?
Kötü yani bu şekilde M. Kemal’i kötülüyorlar onun kastettiği modernlik bu değil şuankiler nerde itlik varsa onu çekip alıyor arada iyi şeylerde aldığımız oluyor tabi
Sushi yemiyorum. Benim için balık ve et türünün az da olsa pişmiş olanı makbul. Diğer yandan, normalde bu durumun kadınlara karşı yapılmış bir saygısızlık olduğunu düşünürüm. Ancak görüldügü üzere alan razı veren razı.. Çok da umursamıyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Niye kadinin bedeni sosyal medyada uydu kanallarinda en agir cirkeflikler var mesela p. ornolarda dışarda gozler onune serilirken ses yokta gobeginden sushi yenilincemi ses var. Ama fantazilerde birbirimizin biyerlerine krema bal dokup yaliyoruz nedense. Ben gobekten yiyelim demiyorumda bu abarti niye
Yemem yani. Ne yapacaklarını şaşaırmış insanlar. Bence bunu yapan kişilerin psikolojisi ve akıl dengesi asla yerinde değil. Tabak diye bir şey varken neden kadın..
Yemem bir videoda izlemiştim hayrettin yiyordu çok özür dileyerek kadından kadının yüzü hiç de mutlu bir yüze benzemiyordu ne kadar doğru bu bilmem severek yapan da vardır para için de
En İyi Cevaplar