+1 yılGidiyorum starbucksa diyorum ki bana bir Latte yap ama üstünde kalp olsun. Yapamam diyor. Espressoyla sütü karıştırmayı biz de biliyoruz ben oraya kahveden tat almak için gitmiyorum ki kahve sanatı görmek için gidiyorum. Yok abi bir de bardağı ısıtmadan espressoyu koyup buz gibi kahveyi vermeleri var. Aranızda barista arkadaşlar vardır belki. Kaç aylık eğitim veriliyor merak ediyorum. Gideyim ben de starbucksta çalışayım öyleyse. Yıllarca kahvenin ana vatanı olarak anılmış bir ülke olarak kahve kültürümüzün bu kadar vasat olması gerçekten üzücü.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYine alırlar fark etmez ve burada ne var ki bunlar normal şeyler diyenler Asgari Ücretin 300 dolar olduğu ülkelere baksınlar bakalım kullandıkları telefonlara ve mağazalara burayla karşılaştırsınlar sonra normal mi değil mi bunlar görsünler İphone 14 kuyruğu oluşuyor mu diye gözlemlesinler bakalım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeye zam gelmiyor ki gadası
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u +1 yılher şeye zam geliyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes neden saçma yorumlar yapmış
Starbucks lüks bir mekan değil siz kendinize çok görüyorsanız onu bilemem tabi
İnsanların çeşitli kahve çekirdeklerine aromalara meyveli içeceklere ulaşma isteği neden zor olsun biz 2. sınıf insan mıyız böyle yapa yapa ülkeyi felakete sürüklediler
Starbucks fiyatları diğer kafelere bakılırsa gayet makul
adam akıllı barista eğitimi olmayan hatta direkt baristası olmayan garsonlar tarafından granül kahveyi suyla karıştırmak suretiyle hazırlanan
Kalitesi market marka kahveleri kadar olan kahvelere 25 30 dan başlayan fiyatlar koyuluyor30 YorumlaTelefonunu çıkar?
Ekonomi iyi.
Gezip tozma sende.
Bak lokantalara kafelere tıklım tıklım.
her şey çok güzel.
Dolarla mı yaşıyon sanki?
bi dayının selamı var bunları ilet dedi.
Gençlere gençliğin haram olduğu bir ülkede yaşıyoruz maalesef. Yarın öbürü gün kimliğini çıkar bak millet para verip de alıyor bu kimliği derler utanmadan arlanmadan.
419 Yorumla- +1 yıl
Çalışmadan hiçbişeye sahip olamazsınız
- +1 yıl
@gubyb hayır ciddiyim, istediklerin için asgari ücret dünyanın hiçbir yerinde yeterli olmaz
- +1 yıl
@gubyb şu an asgari ücret 5500. Günlük 225 TL eder. Bu hiç okul okumayan kişinin de alacağı para. Valla yemek yapan temizlik yapanlar bile daha fazla kazanıyor
- +1 yıl
@betterböcek Kisin ev elektrigine gelen fiyat sadece aylik 1500 lira. 2500 lira benzine gidiyor. Ziraat fakultesinde peynirin kilosu 70 lira, pazari marketi anlatmiyor bile, direk ziraat fakultesi.
Sen bukadar rahat yazdigina gore ama suriyelisin anlasilan, sizlerin cebe gokten paraciklar yagiyor cunku. Hic okul okumayan kisiden bahsetmissin bide nerenle dusunuyorsun sen bu laflari, isletme ve endustri muhendisligi mezunu 2 kuzenim de yillardir issiz. kpssden sofor alicaklar 70 puan isteniyor minimum. Sizler muafsiniz tabi bunlardan tamamen, daha sinirda kaydiniz yapildiginda kalacaginiz yere varmadan isyerindeki masalariniz size hazir hale getirlidigi icin anlamaniz zor... - +1 yıl
@gubyb gerçekler zoruna gitmiş belli ki. Kapasitesi olanlar sıfırdan da zengin oluyor merak etme. Sen oturduğun yerden zenginlik istiyorsun 😂
- +1 yıl
@partybunny Suriyeli mi? 😂😂😂 ne içiyosan güzel kafa yapmış. Hiç güleceğim yoktu senaryoyu bile yazmışsın. Kız yoksa sen şizo falan mısın?
- +1 yıl
@betterböcek Yoo benim durumum zaten iyi. 13 yil once Finlandiya'ya gittim, suanda 7 senedir Ispanyada'yim. Fiyatlar da gayet uygun zengin olmak gerekmiyor Starbuckstan 4 tepsi dolusu mochayla cikmak icin.
Ama evet yinede zoruma gidiyor gerceklr, zamaninda trde yasayan tr vatandasi biri olarak insanin kendi ulkesinde yabancilardan daha degersiz hale gelmesi zoruma gidiyor dogru.
O dedigin sifirdan zenginlik kapasiteyle degil aptallari arkana dizip sana para yagirmasiyla olur ancak. kendi inanmadiklari dinle gosteris yapanlar zamaninda acliktan agzi kokarken suanda yalilarin terasinda viskiyle puro iciyor, koyun surusu sagolsun :) - +1 yıl
@partybunny mekatronik mühendisiyim ama iş yok güvenlikte çalışıyorum.
Gelen maaşım 5600tl
1+1 tek yaşadığım evimin kirası 2300tl
aylık ilaç giderim 2480tl
vanasını kapatıp kullanmadığım uğruna zatürre olduğum doğalgazım 300tl
elektrik 250tl (sadece buz dolabı ve 2 tane 5w tasarruf ampülü)
ay sonuna kalan param 270 (300tl nin üstünü daha görmedim.)
iş yerimde yemek vermeseler evime yiyecek alacak param yok yani yok.
Bir de ses telleri yapışık doğmuş birisiyim hayatım boyunca hiç ses çıkaramadım ki bunun 15 dakikalık ameliyatının ücreti 60bin tl. Hani ay sonu kalan paramı biriktirip ses tellerimi açtırayım desem tam 222 ay boyunca ay sonu kalan paramı biriktirmem gerekecek. partybunny. İnsanlar bizim gibileri görmezden geliyor. O yüzden onlara laf anlatmaya çalışma onlar polyyana ve hayatı hep rengarenk pozitif görürler. Onların emeksiz gelirleri var bizim gibi ucu ucuna yaşamıyorlar çünkü.
- +1 yıl
Coook haklisin canim. Dogru anlayamazlar, kapasitesi olanin para kazacanagindan bahsederler ama anlamaya bile yetmez o kapasiteleri, ancak milltei kandirmaya calisir.
Anlayamazlar ama yazmadan gecemiyorum bazen, tamamen artik Ispanya'ya yerlesmis biriyim, ona ragmen uzuluyorum dogdugum bir zamanlar yasadigim ulkenin bu hallere geldigine... - +1 yıl
@partybunny zaten benimde burada durmaya niyetim yok ilk fırsatta teknoloji cenneti japonyaya gidip kendimi değerlendirmek istiyorum. Bu ülke artık cehenneme döndü.
- +1 yıl
İspanyada yaşıyorsan burada ne geziyorsun? İspanyol olsana 🤣🤣🤣 ne o yoksa ispanyollar seni dışlıyor mu? İspanya da avrupanın kenar mahallesi 😂
- +1 yıl
@gubyb senin kadar olamam İspanya ile hava atmaya çalışıyo kıyamam yaa 🤣
+1 yılValla daha ucuza çok daha güzel kahve satan bir sürü mekan var bunları araştırıp bulmak size kalmış yaşadığınız yere göre. Sırf Starbucks'ta story atmak uğruna kahvesi güzel geliyorsa bilemem. Evet Starbucks'ın kahveleri güzel ama tek tercih edeceğim yer değil şahsen.
10 Yorumla
+1 yılOldum olasi su Starbucks hayranligini anlamam dim..
Almanyada yasiyorum.. büyük bir sehirde Istanbulun avrupa yakasi gibi düsünun sadece 2 tane Starbucks var 🫢 norma duzeyde kalabalik..
Aynisini İstanbul Avrupa yakasi icin dusundugumde nerdeyse her kösede var ve doluuu 🤔🤷🏻♀️
Bu neden acaba..
?00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılCok seyini denedim sadece su tadi geliyor ne aroma ne kahve ne baska bir sey.
Bundan 15 sene once mecidiye koy alisveris merkezi yanindakine gittim sadece su tadi git musluktan ic daha iyi. Ondan uzun zamandir gitmedim isterse 450 dolar olur beni baglamaz00 Yorumla Alın migrostan Starbucks paket kahvelerden ve piknik tarzı bir yere gidin, yanınızda termosla sıcak su götürün, bide plastik mug götürün ve için sosyalleşin.
22 Yorumla- +1 yıl
Poşettekiler güzel değil, nescafe gibi
+1 yılSosyalleşmek starbucks a mı kaldı? Herkesin belli standartlarda her şeye erişim hakkı elbette olmalı ama sosyalleşmek ile saçma bi kahve zincirinin bana görw bağlantısı yok.
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu millete koymazz merak etme sen lafa gelince cok pahali zam zam zam ama hic geri kalmazlar ama şu var ki aklimda sturbuks acmak vardi ya onu yapsam iyi olur ortalik m. aall kayniyor iyi para kirariz
00 Yorumla Sıtarbaks benim kültürlendiğim tek yerdi. Allah belanızı versin. Ben şimdi nerde dostoyevski okurken kahvemi içeceğim. En iyisi mahalledeki kıraathaneye gidip okey oynayım
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartıldığı kadar güzel mi Starbucks'un kahvesi, hiç tatmadım. Starbucks kahvesi içmeden sosyalleşemiyor muyuz? Hoş bende en kisa zamanda içmek istiyorum bana hitap eden kahvesini
00 Yorumla
+1 yılStarbacksa giden ismi için gidiyordur beyni olmayan arkadaşlar genelde ismini çekip 70 80 tlye story atmak için sırf gidiyor işte :D
10 YorumlaNe kadr zam gelirse gelsin bu ülkenin insanları lüks lugunden ödün vermiyor gene de gider yer içer merk etme
10 Yorumlaİki sene önce 10 TL di ama çok kalabalık bu kadar talep olursa zam yaparlar kimse gitmesin nasıl düşer görürsünüz
10 Yorumlastarbuck içeriğinde15 16 çeşit kanser yapıcı bağımlılık yapıcı bir çok madde içerir kendinizi ve geleceğinizi tehlikeye atmayın
00 YorumlaBu ülkenin insanları ancak borç ödemeye layık. Bunu memleketine layık görenler ve bu layık görenlere destek verenlere selam olsun..
00 YorumlaKahve sevmiyorum zaten ama sevenler için üzücü olmuş. Bir kahve nasıl olur da 44 TL olur. Pes doğrusu.
00 Yorumla
+1 yılGençlerin hele soğuk havalarda kafeye gitmesi lazım. Bence bir öğrenci için çok yüksek fiyatlar
00 Yorumla
+1 yılKahvelerini sevmem ama bir mekanda oturmak için kahve söylemek bu kadar maliyetli olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılEve çağırıyorum arkadaşlarımı artık. Evde kahvem var 😅
10 Yorumla
+1 yılHiç içmedim. Gerçekten bu paraya değer mi merak ediyorum
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı. Bizim akilsiz millet yine gider b. k var ya orada. Marifet sayiyolar oraya gidip paylasim yapmayi
11 Yorumla
+1 yılGüzel aromalı kahve eşliğinde..
anlıyorum.
10 Yorumla😂 O sosyallesmemi herkes kahve aliyor kasıntı kasıntı oturuyorr ellerinde telefon story izliyorlar
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılAynılarını evdedir yapıyorum ama aynı tat olmuyor tabi🫢
00 Yorumla
+1 yılİlla starbukcs mı olması lazım? Hayatınız özentilik 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Starbucks içmeyi istemek neden özentilik olsun başka ülkelerde 1-2 belki 3 birim paraya alabileceği bir kahve bizde neden böyle. Sadece starbucks değil ki her yerde fiyatlar aşağı yukarı aynı. Geçen gloria jeansta yolumun üstü diye girdim marka diye değil iki kahve 90 tl tuttu. tadından memnum kalmadğım gibi paramdan da oldum. İçmeyeceksin diyeceksiniz ama neden içmemeyim ben dışarıda her hangi bir mekanda kahve içmeye hakkım yok mu?
- +1 yıl
@Ojeminrenginebak hakkın olması için çalışman lazım. İyi bir eğitim alırsın yüksek maaşın olur veya iyi bir iş kurarsın yüksek bir gelirin olur.
Yoksa sırf dünyaya geldin diye yan gelip yatarak starbucks kahve iphone telefon falan haketmiş olmuyorsun. Ne kadar ekmek o kadar kötfe - +1 yıl
Basit bir kahve içmekten bahsediyoruz. Bu lüks değil en basitinden öğrenciler cep harçlıklarıyla bunu yapabilmeli. Ayrıca kahve sadece iyi eğitimli ve yüksek maaşlı insanlara mı hitap ediyor. İnsanız sonuçta herkes eşit şartlarda eğitim alma şansına sahip olmuyor. Maaşına alan her hangi bir işi yapan bir kişi canı çekerse ya da arkadaşıyla bir kahveyi düşünmeden içebilmeli. Bir kahve de bile statü aramaya gerek diye düşünüyorum.
+1 yılBiz BİM'den Mehmet Efendi Türk Kahvesi aldığımız için böyle şeyler dert listemize girmiyor 😂
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBi kahve makinesi bir kac cesitte aroma verici surup aldimi miss gibi kahve keyfi yaparsinz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee orada calısan adamlara da maas verıyolar canım askeri maaş arttıkça güderler de artıo bensın artıkkca giderler de artıo elektrık Au artıkça gıderler de artıo yani kahvenin 44 olması normal
08 Yorumla- +1 yıl
Ya abla mal mısın diycem de olmayacak. Asgari ücret 5500 bir kahve 55 tl ortalama. Sence bu doğru orantılı mı ilerliyor? Şu yazı şekline rağmen sana cevap veriyorum hadi yine iyisin..
Cevap sahibi+1 yılKes sesini terbşyesiz hadsiz anan baban nasıl bir saygı ogretmis sana pardon ogretmemisler kaybol
Cevap sahibi+1 yılAdamsan çık ozelden ahmak
- +1 yıl
Ahahaha tam mal 😂😂 özelde değilim ben ama sen özeldesin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnonimsin s lak
- +1 yıl
Senin gözünde bk mu var
Cevap sahibi+1 yılYürü git sıcar ım penisnie
- +1 yıl
İçindeyken mi dışındayken mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee orada calısan adamlara da maas verıyolar canım askeri maaş arttıkça güderler de artıo bensın artıkkca giderler de artıo elektrık Au artıkça gıderler de artıo yani kahvenin 44 olması normal
00 Yorumla
+1 yılYazı bırak kışın sıcak capucino içsende 40-45 kağıt vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Zamları yalanlamış galiba starbucks
+1 yılkahve fiyatlarını bilmiyorum zaten ama daha yeni soğuk içeceğine 50₺ ödemiştim
00 YorumlaSen ne zamandır sosyalleşmeyi Starbucks eşliğinde yapıyorsun :D
00 Yorumla
+1 yıl38 veren 44 de verir. Arttırsınlar mq ben müptelası oldum zamların zaten
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. Yaşasın tam bağımsız kurukahveci Mehmet efendi 🤣😂🤣
00 Yorumla
+1 yılVah yazık kıyamam.🙂Sende evde kahveni yap KS de takıl sosyalleşirsin😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep özenti. Kahvemi yanımda taşıyorum ben küçük çanta boy termosum var bana da sevgilime de yetiyor çoğu zaman evden kurabiye kek biseyker götürüyorum. Dışarda yemek falan nadir yeriz. Yemek dedgim hamburger pizza falan değil uygun bir lahmacun ve donercimiz var ordan yiyoruz. Akşama kadar çalışıyor ödememe de izin vermiyor illa lüks yerlere mi gidelim yazık değil mi kolay kazanmiyo sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç oraya gitmedim, ama pahalı gerçekten artık hiç gitmem
00 YorumlaStarbucks bardağına nescafe doldurup içebilirsin :dd
00 Yorumla
+1 yılSosyalliğimi bir kahve ile kazanacaksam ayva fiyatlarına da dikkat edeyim madem.
00 Yorumla
+1 yıl38 veren 44 de verir. Arttırsınlar mq ben müptelası oldum zamların zaten
00 Yorumla
+1 yılTaze kahve çekirdeklerini kendin öğütüp demeyerek. Kokusu yeter, içmesen.
00 YorumlaStarbucks en güzel aromaya sahip değil öncelikle.
Ve fiyatları gayet makul00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBayadır gitmiyorum fiyatlarından dolayı soğudum. Özledim Chai Tea Latte içmeyi...
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 934 cevap paylaştı. Hayatımda hiç starbucksa gitmedim yanından bile geçmedim
00 YorumlaIcmiceksiniz bu kadar basit. bu halk tepki vermezse daha çok zam yeriz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka, daderdimiz yok, napıcaz, amerikanosuz, tühhh tühhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStarbucks ne ya al a101 den bi kahve iç evde keyfine bak
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. herkes kendince haklı ona bişi demiyorum fakat bir kahveye de 30-40 lira para verilmez
00 Yorumla
+1 yılStarbucks bi kere gittim bi daha gitmem onda da çocuk ödedi yani yoksa asla gitmem hdjdnf
20 YorumlaTermos alıp kendi yaptığınız kahveyle oturmasını tavsiye edebilirim... elden başka bir şey gelmiyor artık..
00 YorumlaHiç gitmedim sitarbaksa bir yerimde eksilmedi evde kendim yapıp içiyorum
10 Yorumla
+1 yılStanley termos, sandalye ve ufak bir masa. Hop sahile.
00 YorumlaHiç gitmedim lüks bir mekanda porselen takımda içmek ve hizmet görmek daha güzel
00 Yorumlao fiyatları protesto edip gidenler evinde otursa 3 5 gun duser o fiyatlar
00 Yorumla
+1 yılHiç gitmedim buraya çok manasız geliyor pahalılığı
10 Yorumla
+1 yılSanırsın 100 lira olmuş tepkiye bak shxj
10 Yorumla
+1 yılGelin ben size neskafe yaparım 😄
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılArtık her şey çok zamlı
00 Yorumla - Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne