Yeme & İçme GGelin bir kahve içelim? atmaca0625 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Buyurun sohbete kahveler benden Bir halsizim doğal ilacım ❤️ GGelin bir kahve içelim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. afiyet olsun,. 1 2 Yorumla atmaca0625 1 yıl Teşekkürler kral gel beraber olsun u Barış_LonelyForever 1 yıl Eyvallah kral
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. İşten çıktım eve gidiyorum, hiç hayır demem.. 2 1 Yorumla atmaca0625 1 yıl Direk buraya gel iç öyle gidersin Yorumla
Melocetamol Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Valla canım çekti ben de kalkıp bi kahve yapıcam 2 1 Yorumla atmaca0625 1 yıl Orta şekerli havada tam uygun gelin sizede yapayım Yorumla
GeçmiştenGelen Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Şekerli yap 0 1 Yorumla atmaca0625 1 yıl Tamam sana şekerli 😂😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Konum at 1 3 Yorumla atmaca0625 1 yıl Adam be Ankara sincan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaza ordayım çıkalım senle gardaşım Yorumla atmaca0625 1 yıl Çıkarız Ya baş üstüne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
afiyet olsun,.
Teşekkürler kral gel beraber olsun
Eyvallah kral
İşten çıktım eve gidiyorum, hiç hayır demem..
Direk buraya gel iç öyle gidersin
Valla canım çekti ben de kalkıp bi kahve yapıcam
Orta şekerli havada tam uygun gelin sizede yapayım
Afiyet olsun şu an çay içiyorum
Şekerli yap
Tamam sana şekerli 😂😊
Konum at
Adam be Ankara sincan
Yaza ordayım çıkalım senle gardaşım
Çıkarız Ya baş üstüne