Yeme & İçme Yemek yapımında domates kabukları soyulmalı mı? GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Salkım domatesYemek yaparken domates kabuklarını soyar mısınız? Yemek yapımında domates kabukları soyulmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Soyulması lazım 0 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben mutlaka soyarım çünkü pişerken domates genelde kabuğundan ayrılıyor ve ağıza kabuk tadı gelmesi hoş olmuyor. 1 0 Yorumla
-Kral1BoGa- Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Soyulmalı bence ağıza gelince hiç hoş bir tat olmuyor yani.:D 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tarife göre değişir illaki. 0 0 Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bazen soyuyorum bazende soymuyorum 💁🏻♀️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soyulması lazım
Ben mutlaka soyarım çünkü pişerken domates genelde kabuğundan ayrılıyor ve ağıza kabuk tadı gelmesi hoş olmuyor.
Soyulmalı bence ağıza gelince hiç hoş bir tat olmuyor yani.:D
Tarife göre değişir illaki.
Vitamini gabuğunda 😃
Soyulması lazım
Bazen soyuyorum bazende soymuyorum 💁🏻♀️