Yeme & İçme Kahvaltıya neler var siz de ben kuymak yapıyorum? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kahvaltılar yapıldı mı? Güncellemeler+1 yıl Güncelll Kahvaltıya neler var siz de ben kuymak yapıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben poğaça yedim 1 0 Yorumla
Zumbaba Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Ben de menemen yapayım bari, muhlama da iyi gider afiyet olsun 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Çorba içeceğim ya da yiyeceğim her neyse 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Kahvaltı aşamasına geçemedim daha. Mıhlama çok severim, sana afiyet olsun. 0 3 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Muhlama ve kuymak farkı ne bilgin var mı? Teşekkür ederim ayrıca Yorumla yunhee +1 yıl Belirgin bir fark yok aslında, sadece bölgeye göre ismi değişiyor. Yağlaş, kuymak, muhlama, mıhlama, böyle gidiyor. Trabzon tarafında tereyağı ön planda oluyor sanırım, tuzsuz peynir, iyi uzaması gerekiyor. Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen de karadenizlisin galiba Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 520 cevap paylaştı. Ben de kuymak yapacağım. 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ooooo çok maharetliyiz:). Çok lezzetli bir şey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben poğaça yedim
Ben de menemen yapayım bari, muhlama da iyi gider afiyet olsun
Teşekkür ederim
Çorba içeceğim ya da yiyeceğim her neyse
Afiyet olsun
Kahvaltı aşamasına geçemedim daha. Mıhlama çok severim, sana afiyet olsun.
Muhlama ve kuymak farkı ne bilgin var mı? Teşekkür ederim ayrıca
Belirgin bir fark yok aslında, sadece bölgeye göre ismi değişiyor. Yağlaş, kuymak, muhlama, mıhlama, böyle gidiyor. Trabzon tarafında tereyağı ön planda oluyor sanırım, tuzsuz peynir, iyi uzaması gerekiyor.
Sen de karadenizlisin galiba
Ben de kuymak yapacağım.
Ooooo çok maharetliyiz:). Çok lezzetli bir şey
Simit falan var.