Yeme & İçme Yataga kahvaltı getiren erkek mi kucaklayip mutfaga götüren erkek mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yataga kahvaltı getiren erkek mi kucaklayip mutfaga götüren erkek mi? Yataga kahvaltı getiren erkek mi kucaklayip mutfaga götüren erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kadınlar her ikisini de sever gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. yatağa kahvaltı götüren erkek 0 0 Yorumla
Patience_dare Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Kucağına alıp mutfağa götürüp "hadi hayatım bize güzel bir kahvaltı hazırla" öküzlüğüne razıyım 😁 yatağa getirirse ben kızarım 🙈 1 1 Yorumla xx-Black-xx +1 yıl Neden oyle kızarsınki Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yatakta yemek yenmez bana göre o yüzden mutfakta kahvaltımızı yaparız güzelce 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kucaklayıp yatağa götüren olmayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 555 cevap paylaştı. La bunları yaptıracaksa kim napsin o kızı 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Birincisi 😂😂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. Ikiside romantik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadınlar her ikisini de sever gadası
yatağa kahvaltı götüren erkek
Kucağına alıp mutfağa götürüp "hadi hayatım bize güzel bir kahvaltı hazırla" öküzlüğüne razıyım 😁 yatağa getirirse ben kızarım 🙈
Neden oyle kızarsınki
Yatakta yemek yenmez bana göre o yüzden mutfakta kahvaltımızı yaparız güzelce
Kucaklayıp yatağa götüren olmayı tercih ederim.
Kucaklanmayı sever kadınlar
La bunları yaptıracaksa kim napsin o kızı
ıy yatakta kahvaltı ne ya
Kucaklasın götürsün beraber hazirlariz
Birincisi 😂😂
Kucaklayıp yatağa götüren erkek
Ikiside romantik
Eve ekmek getiren