Zulümlerin en büyüğüdür, çay şekersiz içilmez.
Sağlığını düşünen şekersiz içer.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba
Zulüm demeyelim isteyen şekerli isteyen şekersiz içer o insanın daha çok damak tadına bağlı olan bir durumdur bu ben evde şekersiz içerken bazen dışarda şekerli içiyorum kafelerde şekersiz ama sanayi gibi ortamlarda şekerli içiyorum
Cevap
84Cevap
Çay içmiyorum. şekersiz kahve içiyorum
15 yıldan fazla oluyor, belki daha fazla;
Çayı, kahveyi, bitki çaylarını şekersiz tüketiyorum. Asıl bu zamana kadar şekerli içtiğim için zülümmüş.
Bu içeceklerin gerçek tadı şekersizken güzelmiş. Ne içtiğimi biliyorum. :D

Şekeri bıraktığım ilk zamanlar, çay içmek zulüm geliyordu. Çaydan yudum çekmiyordum da sanki acı çekiyordum😂
Alışınca düzeldi. Azıcık şeker atılsa bile çok tatlı geliyor ve içemiyorum.
Gözün aydın reis 😅😂
Şekersize alışınca. Şekerli şerbet gibi geliyor. Ama herkesin ağız tadı farklı. Bence çaya atılan şeker çok abartı değilse sağlığı çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
Her şey bi yana sırf çayın yanında yediğim şeylerin tadını alabilmek için şekersiz içerim. Çayı şekerli içince sanki her şey otomatikmen şekerli oluyor. Ağızda uzun süreli kötü bir tat kalıyor
Valla bana zulüm. Bir kere azaltmayı denedim. Üç gün az kattım ama hep mutsuzdum. Çünkü çaydan hiç keyif alamadım. Üç günlük şeker az azaltma maceramda sona erdi 😬🤦♀️😂
::--)) şeker şey
Şekerli çay mı olur🙄 siz Türklerin ağız tadını anlamadım gitti şekeri mis gibi çayın içine boca edip tatlı su niyetine içiyosunuz. Gerçek çay şekerli içilmez.
Sağlıklı olmayan neler içip yiyorum? Bunu mu takarım seviyor olsam? Şekerli çay hiç sevmem. Çok tatlı.
Bence bir hobi 'dir ama işi aslı şeker hem erkeği hem kadını kıvama getirir ve büyük kayıp yinede her şey bitmisse teselli olarak ŞEKERSIZ...
az şeker atınca ekşimsi bir tat kalıyor çok şeker atıncada tatlımı içiyoruz çaymı anlamıyorum en iyisi şekersiz
Şekersiz içiyorum ama çayda içmiyorum. Yediğim içtiğim şeylerin doğal tadını alabiliyorum. Şeker zehirden başka bir şey değil
Ben şekerli içerdim evlendik hatun şekersiz her oturuşta şeker yok şeker istemekten yoruldum artik şekersiz içiyorum
Merhabalar
Kişinin vücuduna ve zevklerine göre değişen bir algidir. Ama şekersiz içmek sağlık açısından birçok şeyi onliyebilir
Çayı şekersiz içmeye alışkın olana şekerli içmek zulümdür. şekersiz çayın tadını bilmeyenler çay içiyorum sanmasın. Şerbet içiyorlar çünkü. Çayda kahvede sade içilir. Missss
Asıl çayı şekerli içmek çaya zulümdür. Çayın asıl tadı şekersiz alınır.
Tadını almak açısından gerek te şekerin zararı açısından şekersiz içmek daha makul
Çayın doğal tadını alıyoru aslında. Şekerli çay içmenin şekerli su içmek gibi bir şey oluyor.
Kupa bardağa iki adet küp şeker atarım. Çay bardağına bir tane. Fazlası zarar.
Ben hala çayı şekerli içerim çünkü en büyük keyfim çay ve sigaradır
Senelerdir şekersiz içiyorum..
Şeker iyi bir şey değil, yağ yapıyor...
çayı şekersiz içemiyorum zaten şekersiz içecek olursam çay deyilde su içerim
Damak tadimada şekersiz uyuyor pek fazla içmiyorum cay zaten
Herşeyden gerekli şekerde boş değil onuda tüketmek gerekli
Ben şekersiz içemiyorum 1 çay kaşığı atıyorum
İlk zamanlar zor geliyor ama sonra alışıyorsun
Benim için zulümdür ben çayı şekersiz içemem
Sagliktan degil ama sekersiz icerim, cayin tadinin daha iyi oldugunu dusunuyorum
Çay kesinlikle şekersiz içilir şekerli çay içince resmen midem bulanır
Zevk tercihi tamamen, şekersiz içemeyene evet zulüm
klasik bir cevap olcak çayın gerçek tadını anlıyorsun şekersiz içince
Şekersiz Alişan biri asla şekerli içmez artık.
13 yaşından beri şekersiz içiyorum. Zulüm değil aksine şeker atınca şerbet gibi geliyor çay.
İnsanlara havalı gerekiyor şekersiz çay içmek, kahve içmek, tatlı yememek falan ama vücudun şekere olan ihtiyacı proteine olandan daha fazladır. Çünkü şeker enerji kaynağıdır. Şeker olmazsa insanın afedersiniz s*ki bile kalkmaz. O yüzden şekere devamke
Geliyor yazmıştım gerekiyor diye çevirmiş
aşırı yanlış mantık
Ödüldür çay dediğin şekersiz içilir has tadı alınır şeker kullananlar şerbet denesin.
çok şeker atarım az çay içerim sorun çözülür bence ya :p
Yaniii kendin oicn sonuçta artık sekerlide şekerli su iciyomusun gibi oluyo
Çay şekersiz içilir ben senelerdir şekersiz içiyorum artık alıştım ve çayın tadını olduğu gibi alıyorum şeker çayın tadını bozuyor
Hayır 15 yıldır şekersiz içiyorum. Alışınca çok güzel oluyor..
İlk 3-4hafta biraz zor gelebilir
Şekerli içmek zulümdür, çayı şekersiz içene. Şekerli içene de şekersiz içmek zulümdür.
Çay sekerli icilseydi sekerli paketlenirdi cay dedigin sade icilir
yavrum tatlandırıcı tablet var onlardan at 2 tane tamam işte
şekerli şerbet gibi şekersiz de zift gibi en iyisi limonlu limonsuz çay çay değildir benim için
Kahvenin her türünü oldum olası şekersiz içiyorum, öyle seviyorum ama çayı bir türlü şekersiz içemiyorum, zulüm gibi geliyor ya
Şeker çayın tadını bozuyor ya. Şekersiz çay>>>
Hayır değil şekersiz çok daha iyi ve sağlıklı.
Şekerli içemiyorum şerbet gibi geliyor tadı. Bu şıkkı da ekler misin rica etsem
Şekersiz çay tadı kötü ama sağlıklı
Şekerli çay tadı güzel ama zararlı
Seçim sizin..
Benim tercihim şekerli. ( Tabi aşırıya kaçmadan. )
Ben şekersiz içiyorum bu durumdan gayet de mutluyum
Şekersiz içemiyorum, zulüm diyebilirim
hayır daha güzel oluyor. 10 yıldır şekersiz içiyorum
Çay şekerli içilmez şerbet içiyormuş gibi olur ama sade çay iyi demlenmişse mükemmel. olur tavsiyem şekerli çay içmeyin
Zulümlerin en büyüğüdür, çay şekersiz içilmez.
Demli olmadığı sürece sorun yok, ama sağlık için şeker kullanmıyorum
Esmer şeker veya daha iyisi pekmez deneyin. Farkı göreceksiniz.
Ben yıllardır şeker kullanmıyorum ne tatlı nede şeker vs şekersiz çay bol lezzetli
Yıllardır şekerli su içmişim. Şekeri bıraktığım günden beri çay içiyorum.
Çayı şekerli içenlerin daha eğlenceli oldugunu bile düşünüyorum:) şekersiz çay gercekten zulüm 😃
Ben şekerli içerim sade pek sevmem maalesef şekerde zararlı
Aaıl tadı şekersiz çıkıyor bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?