havalı değil de onlar kendilerini öyle sanıp öyle bir algı sistemi uyguluyorlar. ayyy ben çayı şekersiz içerim götür o şekeri. söyleme şekilleri bile değişik. bunun bir de ben hiç ekmek tüketmem yemem diyen versiyonları var. tamam anladık.. ben de az şeker atarım ama limonlu olacak
Çay tiryakisi değilim havasından pek anlamam. Bence herkesin çay keyfi kendisine özel, tıpkı kahve gibi, tıpkı tüm diğer içecekler gibi. Ben şekersiz ve limonlu içerim fakat sıcak ve taze olması vazgeçilmezim.
aman ne havalı he ,, mesela teyzeler günlerde herşeyi löp löp götürüyorlar ama çay ikram ediyorum kaşığı tepsiye bırakıp artist havalar ile şeker kullanmıyorum diyorlar gülüyorum 😒
Ben ergenliğimden beri şekersiz içerim valla üşengeçlikten alıştım şekeri at katıştır tadına bak geri ayarla falan her zaman tutmuyor bir de tadı en azından şekersizken tek tatta
Havalı olsun diye mi bir şey yapanlardansınız? Bence sağlık için bazı şeyleri yapmalı ya da yapmamalısınız. Birinin beğenme ya da beğenmesi sizin için önemli olmamalı.
Hava olduğunda değil çok içtiğinde o kadar şeker atarsan bir hafta bi kilo şeker yersin. Komple şekerden uzak durarak sadece doğal şeker tüketmek için içiliyor
İnsanlar çay nasıl içiyor anlamıyorum. Tadı çok kötü. Şu vakte kadar sırf ayıp olmasın diye veya bir şey içmek için içtim. Kahve ve bira için de geçerli. Çay-kahve ve bira berbat tatları var. En iyisi su
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Bilmiyorum, havalı mıyım? 😃
havalı değil de onlar kendilerini öyle sanıp öyle bir algı sistemi uyguluyorlar. ayyy ben çayı şekersiz içerim götür o şekeri. söyleme şekilleri bile değişik. bunun bir de ben hiç ekmek tüketmem yemem diyen versiyonları var. tamam anladık.. ben de az şeker atarım ama limonlu olacak
Çay tiryakisi değilim havasından pek anlamam. Bence herkesin çay keyfi kendisine özel, tıpkı kahve gibi, tıpkı tüm diğer içecekler gibi. Ben şekersiz ve limonlu içerim fakat sıcak ve taze olması vazgeçilmezim.
Çay şekersiz çay değildir yav. Hele gelsin kaçak çayı içsinler şekersiz. Çay dediğin az şekerli olur.
Havalı olmakla alakası yok, çayın tadını şekersizken alıyorum ben
aman ne havalı he ,, mesela teyzeler günlerde herşeyi löp löp götürüyorlar ama çay ikram ediyorum kaşığı tepsiye bırakıp artist havalar ile şeker kullanmıyorum diyorlar gülüyorum 😒
Ben ergenliğimden beri şekersiz içerim valla üşengeçlikten alıştım şekeri at katıştır tadına bak geri ayarla falan her zaman tutmuyor bir de tadı en azından şekersizken tek tatta
Havalı olsun diye mi bir şey yapanlardansınız?
Bence sağlık için bazı şeyleri yapmalı ya da yapmamalısınız.
Birinin beğenme ya da beğenmesi sizin için önemli olmamalı.
Hava olduğunda değil çok içtiğinde o kadar şeker atarsan bir hafta bi kilo şeker yersin. Komple şekerden uzak durarak sadece doğal şeker tüketmek için içiliyor
Şekersiz içiyorum ama bir numarasını da görmedim :D
Ben çaya kahveye şeker atmayı bıraktığımda direkt 3 kilo vermiştim... O kadar etkisi var demek ki sağlığa
Uzun zaman oldu şekersiz içiyordum, geçen şekerli deneyeyim dedim, denemez olaydım. Bir daha asla denemem.
Eskiden çay içtiğimde şekersiz tüketirdim. Şimdi ikisini de tüketmiyorum. Havalı değil de sağlıklı.
Şekerden nefret ediyorum. Ailecek (bir kişi hariç) çayı şekersiz içiyoruz. İnsan alışınca bırakamıyor. Havalı bir durum söz konusu değil.
Sanmıyorum. Herkes şeker sevecek diye bir kaide yok sonuçta..
Havalı diye mi içiyorlar cideen merak ediyorum. Pasta börek lop lop yiyip bide.😀. ben içemem yaa
İnsanlar çay nasıl içiyor anlamıyorum. Tadı çok kötü. Şu vakte kadar sırf ayıp olmasın diye veya bir şey içmek için içtim.
Kahve ve bira için de geçerli.
Çay-kahve ve bira berbat tatları var.
En iyisi su
Bana hiç çay içmemek daha havalı geliyo. Bi insan çay içmeden nasıl durabilir?
Şekersiz içiyorum, bence normal bir şey havalı değil.
Ben şekersiz içiyorum. Hemde çok içiyorum ama çay zararlı 🤣