Kesinlikle yoğurtlu sarımsak 😅

Kesinlikle yoğurtlu sarımsak 😅

Yemeklede sarımsak severim. Özellikle karışık kızartma üstüme domates sosounda, ve yoğurtlu sarımsaklı sonları seviyorum. Kısaca seviyorum işte..
Soslar **
Ara sıra yerim yemeklerde özellikle olmazsa olmaz.
Annemden sarımsak diye, ilkokul öğretmenimden sarmısak diye öğrendiğim, değişik imla kılavuzlarında değişik yazım şekilleri olan, son yıllarda tercihimi sarmısak'tan yana kullandığım mutlak yiyecek, soğanın kız kardeşi.😊
Cacık yaparken kullanırım. 🙂 ya da bir diş yutarım. Sarımsaklı bir yemek yediğim zaman sosyalleşmem, çünkü sosyalleşince ortam da sarımsak kokusu olsun istemem. Saygılar 🤭🤭😌
Cevap
29Cevap
Közde sarımsak harika oluyor gadası
Sevmiyorum hiç koku oluyor
Ama çok lezzet veriyor yemeklere
Çok severim, bence sarımsak kesinlikle yemeklere tad veriyor. Özellikle yoğurt hali çok güzel.
Ben de yogurtulusunu severim yerim ama yedikten sonra oluşan o koku beni rahatsız ediyor bir süre sonra
Bir diş koyuyorum o yüzden gün içinde çok rahatsızlık yaşamadım
Benim annem çok koyuyor sarımsağı ya iki üç diş çok seviyor ama bence de Max 1 diş yeterli
Kesinlikle fazlası ağır yapıyor ben de tüm gün kokusunu ağzımda hissederim o şekilde 😅🙊
Bir gün çıkmıyor kokusu resmen 😂
Babam nefret eder sarımsaktan bana da yasak o yüzden
Ailede kimse yiyemiyor desene🙊
Yerimde soyması çok sinir bozucu hazır soyulmuş olaydı eydi
Evet ben de sinir oluyorum ellerim kokuyor
Sarımsak turşusu candır
Evet severim ayırt etmem her halini yerim hatta kabuğunu soyarken bi tane de öyle atarım ağzıma
Ağır gelmiyor mu ya kokar öyle de
Yoo ağır gelmiyor 1 tane çok değil ki. Koku konusunda da eğer evdeysem yapıyorum bunu
Bütün yutmak hem koku açısından sorun yaratmıyor hem de faydalı annem yemek sırasında yiyor sarımsağı 😅 şok oluyorum resmen
Ben de öyle yapıyorum zaten bütün halde atıyorum çok az koku olsa da diş fırçalamak çözüyor işi
Sarımsaklı yoğurt olmasın o 😁 bende çok severim sarımsağı ama en çok sobanın üzerinde közlenmiş halini seviyorum. 😁
Mm 😋 Yemek ne kelime Bayılırım en sevdiğim Sarımsak 🧄 Aynen Evet özellikle Sarımsaklı Yoğurt severim patates kızartmasında
Yemeklerde, çorbalarda, cacık da severim.. Sarımsak doğal antibiyotiktir.. Lezzeti zaten tartışılmaz.. Keyifli geceler..
Her türlüsünü severim. Yoğurtlu sarımsak değil de, sarımsaklı yoğurt denmez mi? Hani yoğurt çok, sarımsak az ya, o yüzden.
Mantıdan başkasında yemem. Geçen sene tansiyonum yüksekti düşsün diye çiğ çiğ sarımsak yedirmişti. Varya bir acı acı ama hemen etkisi oldu o ayrı.
Sarımsaklı yoğurt kadar güzel bir şey yok. 😋
Evet ya katılıyorum neyin üzerine koysan yediriyor resmen
Yerim. Sarımsaklı yenmesi gereken her şeyi o şekilde yerim.
Sarımsaklı yoğurdu mantının üzerine koyunca mükemmel oluyorr😽
Her halini severim hap gibi yutup yerim bile antibiyotik olarak harika
yogurtlu, ızgarada ve kızartılıp zeytin yağıyla servis edildiğinde
Çok severim. Zeytinyaginda kizartıp kuru ekmege sürüp yemeyi seviyorum parmesanla beraber
Yoğurtlu sarımsaklı kızartma hastasıyım. Çok seviyorum..
Bol sarımsaklı yoğurtlu makarnayı çok severim. Sarımsak bombası gibi kokarım ama umursamam.
Her hali olur. Şöyle bol sarımsaklı bi işkembe kelle falan öff ne iyi olurdu be :)
Pişmiş olursa severim
Mantı yemiyor musun kız sen? Mantı sarımsaklı yoğurt dökün üstüme diye bağırıyor resmen😅
Onda olur ama genel olarak çiğ hali çok kokuyor🥺
Ama sarımsaklı yoğurt canımız bizim bence🥺
Pismis yerim cig sevmiyorum asiri kokuyor
Mantıda bile aramıyor musun?
Mantiyi sade yogurtlu daha cok seviyorum o agizda kalan sarimsak kokusu beni cileden cikariyor kokuya dayanamiyorum
Sağlık için yerim karanfil kokuyu bastırıyor
Her hali güzel. Doğal antibiyotik
sarımsak turşusunu seviyorum.
Mantıyla beraber güzel olur.
Maalesef hiç sevmiyorum.
Sarımsaksız bir hayat düşünebilemiyorum ben
Çok sevmiyorum:))
sarımsak turşusu da güzel :))
Pek aramam. Ama çok faydalı
Yani yemeklere katarım.
Hasta olunca çok tüketiyorum
Severim yemeklere koyarım
Yerimm turşusu da çok güzel oluyor
mangalda on numara
çok fazla yemiyorum ama yemek lazım
Yoğurtlu ve çiğ halini sevmem
Mangal da güzel olur
Nasıl olur ki mangal da sarımsak ilk defa duyuyorum
Turşu halini
Her çeşit turşuya koyuyorum muhakkak ben de
Ayrı bir lezzeti oluyor zaten faydasını saymıyorum bile
Hayır sevmiyorum
O yediğin sarmaya da koymuştum 😅😅
Sarımsak sevilmez mi he hain seni 😅😅 sana mantı yapar sarımsaklı yoğurdu üstüne dökerim he kızdırma beni 😅
Ben de yicem sorun olmaz o zaman korkma 😅💏
Her türlüsünü severimmm
Evet her halini severim
Turşusuna bayılırım
Değil mi ya turşuda tamamen koku da yok oluyor
Yesss
Nefret ederim
her halini ve her yemekde
sarımsak yenmez mi ya doğal antibiyotik
Her halini severim
Sevmem
Yoğurtlu sarımsak