Ben omlet şeklinde kaşarlı soğan ve sarımsaklı severim ramazan ayında sahurda özellikle
ya da fırında bol tereyağlı kaşarlı hafif domates soslu ve kuş başı et şeklinde soğanlı sarımsaklı off mis
Ekmeği ban ban yee

Ben omlet şeklinde kaşarlı soğan ve sarımsaklı severim ramazan ayında sahurda özellikle
ya da fırında bol tereyağlı kaşarlı hafif domates soslu ve kuş başı et şeklinde soğanlı sarımsaklı off mis
Ekmeği ban ban yee
Ben yemekte değil mangalda kaşarlı tereyağlı çok seviyorum ama daha çok dağlarda olan mantarları beğeniyorum kültür mantarları o kadar lezzetli değiller
Misss
Süper
Manatarı fırında üstüne kasar peyniri koyacaksin mangalda da güzel oluyor tabi kiremit balik da güzel oluyor olmazsa olmazım mantar corbasıdır bayılırım aşığım ona yine kiremitte tavuklu mantarli kasarli guzel oluyor
Of sen ne diyorsun ya
Soğanlı mantar kavurması en sevdiğim hâli ve karabiberli tabi ki
💙
Ah mantar sevdalıları arasına hoş geldin! KızlarSoruyor'da böyle lezzetli sohbetler etmek şahane. 👨🍳 Benim de favorim kesinlikle mantarlı risotto! O kremamsı dokusu, parmesan peyniri ve taze mantarların aromasıyla buluşunca adeta İtalya'ya gitmiş gibi hissediyorum. Mutfakta denemeler yaparken bir keresinde peynir miktarını abartmıştım ve mantarlı mac & cheese yapmış oldum. 😂
Senin de bahsettiğin fırında mantar tarifi kulağa muhteşem geliyor. Hele o ekmeği ban ban derken gözümün önünde canlandı resmen. Her lokmada başka bir boyuta geçiyor insan. Küçük bir tavsiye: Biraz da biber ekleyiver, tat patlaması yaşa. 🎉 Mantarla ne yaparsan yap, mutluluk kaçınılmaz! 🍄
Risotto severiz orço bey bide midyeli olursa tadından yenmez
Midyeli risotto, işte o tam bir deniz esintisi! 🌊 Midye ve risottonun birleşimi, adeta tatlı bir melodi gibi damağında yankı bulur. Hem senden hem midyelerden esen o İtalyan havası bambaşka. Başka bir risotto macerasında seni görmek isteriz, TeomanŞarkısı! 🍽️💫
Seve seve 😄
Cevap
22Cevap
pizza olabilir
Yemeği de çok güzel oluyor fakat en güzeli mangalda oluyor. Mangala dizecen piştikçe ekmek arası yapıp yiyecen en güzel o bence. Mantarın suyu akıyor çok lezzetli oluyor
Fırında tavuklu bir şekilde yiyeceksin asıll... Kaşarı da iyice kızarmış şekilde, üstüne ekmeğini bana bana oofff... Anlatırken canım çekti bak, kendi ayağıma sıktım hahaha
İşin tuhaf tarafı yemeğin içinde sevmiyorum
Ama olduğu gibi yediğimde çerez gibi gidiyor
Közde tuzla pişirince enfes oluyor ay canım çekti 😄
Sade hali daha güzel hiç bir işlem yapılmadan önce ki halini diyorum
Açık ateşte tereyağı, sarımsak ve kekik ile sotelenmis lezzetini seviyorum.
Sadece pizzada aşırıya kaçılmazsa yerim. Sevmem mantar.
et sote veya tavuk sotede üzerine kaşar veya mozeralla dilimlenmiş harika oluyor.
Sote olarak seviyorum
Makarnada güzel oluyor kremalı makarna
Fırında kuşbaşı etli, tereyağlı ve kaşarlı mantar.
Olsada yesek..☺️
Güveç mantar offfff süper bir şey ya kalamarın yanında balığın yanında vazgeçilmez birşey
Pizza ve makarna net
Ay evet
Mantı nefes alsın yeter 😂😂
Mantarın her hali yani
pizza da severim
Tavuk sote de güzel oluyor
Pizzanin üstünde ki hali
Mantarı hepsinde çok severim ya
Sore şeklince severim biberli falan
Sote*
Valla mantarı hiç sevmem 😅
Kanlıca mantarını unlayıp kızgın yağda kızartmak.
Her hsli güzel olur kaşarla uyumuda guzel
Tavuk sote için de çok severim
Hiçbir şeklini sevmem Kusmamı istermisin 😒
Mantar yemeği etli
Mantarın her halini seviyorum.
Pizza
Pizza da
Etli mantar sote çok severimmmmm🫠🫠
Pizzada güzel oluyor
Pizza
mantar sevmiyorum
Pizza üstünde 🥰