Küçükken beğenmeyip tü bu ne be yenir mi deyip reddettiğiniz ama büyüdüğünüz zaman bayıla bayıla yediğiniz yemek/tatlı hangisi?

Küçükken beğenmeyip tü bu ne be yenir mi deyip reddettiğiniz ama büyüdüğünüz zaman bayıla bayıla yediğiniz yemek/tatlı hangisi?

Yok öyle bir yemek, küçükken sevmediğim yemekleri simdi hiç yemiyorum. Et ve tavuk çocukken hep zorla yedirdiler için yemiyorum. Birde ketçaplı çubuk makarna nefret ederim...
Lahana sarması. Ağzıma sürmezdim. Büyüyünce de yemeye başlamadım. Hamileyken ağzıma sürmediğim şeyi canım istedi. Kokusu geldi burnuma. Sarma pişesiye kadar çiğ çiğ yedim o yaprakları. O zamandan sonra yemediğim günlerin acısını çıkartıyorum.
Afiyet olsun
Bamya yemeği sanırım. Küçükken yaklaşmak istemezdim köşe bucak kaçardım. Onun haricinde mideme düşkün olduğumdan küçükken yemediğim ne varsa hala hoşlanmıyorum
Cevap
4Cevap
Mantı
Tiryakisi olmadım ama lahana çorbasını sonradam sevmeye başladım ve oldukça lezzetliymiş. Çocukken ağzıma bile almazdım, kokusu da ağır gelirdi.
Evet bazı yemeklerin kokusu itici oluyor ama tadı güzel olabiliyor
Öyle cidden
Küçükken sevmedim yemekleri büyüdüm zaman da sevmedim ama zaten aman aman da yemek ayırt eden bir insan değilim
Yayla çorbası, rengi beyaz diye sütü animsatirdi elimi bile sürmezdim, sonra nasil denedim bilmiyorum ama bayıldım 😋😋
Yeşil mercimeği pek sevmezdim ama yerdim şimdi severek yiyorum
Patlıcan biber yemezdim ama büyüyünce çok sevdim.. Keyifli günler..
Bamya hariç herşeyi yerdim, hâlâ aynı
Onu bende yemezdim artık az buçuk yiyorum
Bizde yasak yeme hiç alışma , hikayesini biliyorsn değil mi anlatmıştım sana hani evlilik teklifi hikayesi babiş anniş
Yok hayatım ben yapılınca yiyorum yapılmayınca yemiyorum
Sebze yemekleri
Haslanmis tavuk kuru fasulye simdi yiyiyorum 😌
Dolma
Kuru Fasulye.
Bamya
Sapıklık yok ciddi manada küçükken yemekleri midemi bulanıdırırdı şimdi seviyorum
Hayir, yok
Bamya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?