Yeme & İçme Pişmaniye severmisiniz? ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İzmit pismaniyesi bunlar gel geeelllPişmaniye sever sin mi. Pişmaniye severmisiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Severim. 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayyy baylırımmm🤤 1 3 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Bayılma sen 😂 Yorumla Bikız99 +1 yıl Ya öyle değil ya😂 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl 😂😂 tamm Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet severim, nadiren olsada yerim. Pişman olmamak adına. 😃 1 0 Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Bunun çikolatayla kaplıları oluyor 😍 1 1 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Evet onlarda güzel oluyor onların dökülme derdi yok Yorumla
TahaBerkan Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Bayılırım ama izmit teki farklı mı bilmiyorum genelde otobüs yolculuğunda alıyordum 1 0 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Severim ve ne zamandır yemediğimi farkettim şu an 1 0 Yorumla
griyy Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Severim 1 3 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Yiyen bir yemeyen bin pisman Yorumla griyy +1 yıl Evet Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl 👍 Yorumla
YalnızlıkTreni Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Severim ama sonu kötü oluyor yapış yapış 😂 1 2 Yorumla ʞıɯsǝsızɔoɔnʞ +1 yıl Çok dökülüyor inek Yorumla YalnızlıkTreni +1 yıl Aynen Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Bayilrm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Severim.
Ayyy baylırımmm🤤
Bayılma sen 😂
Ya öyle değil ya😂
😂😂 tamm
Evet severim, nadiren olsada yerim. Pişman olmamak adına. 😃
Bunun çikolatayla kaplıları oluyor 😍
Evet onlarda güzel oluyor onların dökülme derdi yok
Bayılırım ama izmit teki farklı mı bilmiyorum genelde otobüs yolculuğunda alıyordum
Sevmezsem pişman olurum
Tazeseyse sevilmez mi
Severim ve ne zamandır yemediğimi farkettim şu an
Severim
Yiyen bir yemeyen bin pisman
Evet
👍
Severim ama sonu kötü oluyor yapış yapış 😂
Çok dökülüyor inek
Aynen
Evet severim
Bayilrm