- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldün akşam barbunya pilaki yaptım, kapağını bulamayınca tencereden küçük bir kapak kapattım, ama bir süre sonra kapak açılmadı ne kadar uğraştıysam açılmadı meret kapak iyice içine göçmüş, ciddi manada 2 saat uğraştan sonra bıraktım, bende pilavı sade yedim sabah kalkınca çekiç ve anahtar ile iki sağlam patlatınca kapak biraz zarar gördü ama açıldı ilk defa başıma geldi demek ki tencere kapak boşuna demiyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 parmağıma kızgın yağ dokulmustu, bi de biz aşçılık okuyoduk bizim arkadaşlar şey anlattı birinin otelde üstüne sıcacık süt dökülmüş bi de bi adam bilen bilir kocaman fırınlar var onun içinde yanmış mi ne ama ben buna çok inanmadım ama mutfak bu her bok oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvet olmuştu kızçem 🤦♀️
Elimi rendeye kaptırmıştım salata yaparken o günde misafirler vardı evde tektim bırakamamıştım o acıyla keki de yaktım.. daha neler neler😬🙄14 Yorumla- +1 yıl
Dikkat ediyorum kuzum hatta yemek bile yapmıyorum artık 😄 Nazar değmiştir tabi etrafımda kem gözlü insanlar çook🙄
- +1 yıl
Teşekkür ederimm❤️🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Yeme & İçme konusunda 65,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gelmedi hiç
12 Yorumla- +1 yıl
Oh mis
- +1 yıl
Aynen
+1 yılHayır öyle tahilsiz bir olayım olmadı her zaman dikkatli bir insanımdır konu ne olursa olsun.
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Tavada ekmek pişiriyordum; O kadar çok kafam doluydu ki.. Elimi sıcak tavaya koydum ve öylesine izlemeye devam ettim :D Bir süre sonra elimi çektim ve o anki tepkin görülmeye degerdi dogrusu :)))

:D 10 YorumlaKöyde kırk yılın başı hayvan kestiler bende yardım ettim hazırladık sofrada 20 ye yakın kişi var yemekleri tepsiye koyduk götürüyoruz tepsiyi tutarken elim kasildi tutamadım gitti tüm yemek yumurta yedi onca kişi 😅
14 Yorumla- +1 yıl
Benzeri de annemin başına geldi çalıştığı yurdun mutfağında yemekler ısınmıştı akşam için hazırdı öğrenciler birer birer gelmeye başlamıştı fırında tavuk haşlama vardı tepsi çok dolu ve ağırdı taşımak için annem erkek öğrencileri çağırdı güçlüdür taşımaya yardım etsinler diye (kız öğrenci ve erkek öğrenci katları ayrıydı yatılı kısmı da olan bir liseydi) ama bunlar tepsiyi bir düşürdü onca yemek ziyan oldu bayağı da çok öğrenci vardı. Acilen çok sayıda ekmek sipariş edildi hemen yarım ekmek arası domates salatalık peynir yaptılar verdiler. Aslında çorba pilav salata falan vardı galiba neden ekmek arası yaptılar bilmiyorum
+1 yılArkadaşım ile yemek yapıyorduk, ben malzemeleri getiriyordum o tencerenin başındaydı. Sonra bir baktım ki bir şeyler alev almış hakzhajzs ben o korkuyla telefonumu alıp kaçtım😂😂 telefonu da nasıl akıl ettim o korkuyla bilmiyorum. Allahtan arkadaşım bilgiliydi de üstüne ıslak bez atıp söndürdü😂
21 YorumlaFırında yaptığım yemeği çıkarırken tepsideki kaynar yemek suyunu dengemi kaybedince üzerime döktüm maalesef uzun bir yanık tedavisi süreciyle baş başa kaldım. Biraz sakar olduğum doğrudur.
12 Yorumlamutfağın eli kolu olsa beni kapıdan içeri sokmaz desem yeridir. güzel yemekler yaparım ama hep aksilikler, birtakım sorunlar beni bulur. ya mutfak batar ya ben ya da her ikimiz.
11 Yorumla
+1 yılArkadaşımla spagetti yaparken süzeğe koymuştum. Süzek delikleri de iriydi. Manyak ne mantıkla yaptıysa salladı bişey yaptı spagettiler duvarlara yapıştı. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kaç sene oldu hala şakasını yapıp gülerim😂
Tavanın sapına kolum çarptı tam düşecekken tutmak istedim, kızgın yağ koluma aktı 🥲 Bir kaç sene izi kaldı, ama artık tamamen gitti 😊
22 YorumlaEn kötüsü yemeği yaptın. aldın tavayı gidiyorsun tam servis ediceksin tavanın sapı elinde kalıyor :')
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılVaaaaaar.
Kız arkadaşıma kremalı mantarlı tavuk yapayım dedim.
Her şey 10 numarayken son dokunuş için kremayı attım.
Telefon konuşması sırasında kremayı unutunca krema yağını saldı ve rengi şeffaflaştı.
Yemek rezil oldu yani.
Tavuk ve mantarları süzerek aldık tabaklara
😀00 Yorumla Yemek yapıyoruz annemle annem de dolmayı yaparken ben de böreği yapıcam dedi ki şu böreği hızlıca yapta fırına at. Ben de yufkaları serdim peyniri koydum, sütlü yumurta karışımı koyucam ki yumuşak olsun sen yumurtayı sütün içine kırma direk böreğin için kır 😂😂😂 farkında olmadan da sütü gezdir 😂😂 börek pişti dilimledik içinden yumurta cıkıyor gülmekten yiyemedik 😂😂
Allah kız değilsin evde kalırsın diyor 😂00 Yorumla
+1 yılmaydanoz doğrarken birini düşünüyordum bi anda tırnağımı uçurmuştum kökünden
11 YorumlaTalihsiz olay değil de kek yaparken kabartma tozu koymayı unutmuşum 😂
11 Yorumla
+1 yılParmağımı kesmek, yemeği ya da malzemeleri dökmek yaşadığım en büyük talihsizlik
11 Yorumla
+1 yılTam yemek bitti derken tencere elimden kayıp düşmüştü ve tüm yemekler ziyan olmuştu.
11 YorumlaGeldi yanışlıkla tezgahtaki bıça ayama düşürdüm baya bir kesilmişti dikiş atılar
12 YorumlaYeme & İçme konusunda 642 cevap paylaştı. En kötüsü yağ sıçraması sanırım, etrafa değil de direk bana sıçramıştı birkaç defa.
11 Yorumla
+1 yılBu konuda bazen sürekli sakarlık
Bazen de
Hiç sakar değilim ama
Yakma kendimi bıçaklama kesme konusunda uzmanım🤣🤣Ben Mutfağa tatlı tatlı girerken şarkı söyler ken o ben yakıp kesiyor10 YorumlaKeki firinda kalıptan taşırıp fırını çöp etmem dışında büyük talihsizlik yaşamam pek arada yemek yakarm bazen de demlik cezve ama nadiren 🙈🙈
10 Yorumla
+1 yılSalata dogramistim ve tiz ekliyecektim telefonla konuştuğum için tüm ilgim telefondaydi tuz yerine şeker eklemiştim😆tadına sofrada baktım iş işten geçmişti yani
11 Yorumla
+1 yılOcağın altını açık unutup yemeği yakmam dışında hayir 😂
20 Yorumla
+1 yılYeni evliydim. Fırında kullanmaya uygun sandığım bir kapta yemek hazırlamıştım. Fırına verdikten kısa süre sonra pat diye kırılmıştı fırının içi berbat olmuştu ve parça kalmıştır korkusuyla yemeği çöpe atmak zorunda kalmıştım.
00 YorumlaVar tabiki makarnayı yağ koymayı unuttum makanarlar tence tibine yapıştı 🤣😁
10 Yorumla
+1 yılgelmedi ya fazlada yemek yapmama ama gelmedi
10 YorumlaAnnemin aygaza koyduğu makarna suyu kanarken koluma dökülmüştü küçükken 😉
10 YorumlaSoğanı karamelize ederken kömür yapmıştım. İlk yemek yaptığım zamanlarda
10 Yorumla
+1 yılPişmaniye yapıyordum. Limon tuzunu çok koymuşum. Ve ben bunu pişmanşyeyi açana kadar farketmedim. Yemek tariflerinde malzemeleri yanlış söyleyenlerin Allah belasını versin.
00 Yorumla
+1 yılAy evet bir kere yemek hazırladım ooo eline saglık muhabbeti oldu ortamda ve sonra ben tepsini üstünde bardak kırdım butün yemekleri çöpe atmak zorunda kaldık
00 Yorumla
+1 yılEt keserken parmağımı kestim hatta dün kıwrak olan yer gtti eti aşaya doğru asıldı allahım görünce mahw oldum acısını tarif edemiyorum bile kii doktora da gtmedim dikiş atılırdı korkuyorum azıcıkta pansuman yptık hemen sardık we her gün yapıyorum kopan et parçası inşallah Yapışır
00 YorumlaSosis kızartacakken yağı yaktım evde ufak çaplı yangın çıktı
Pilav yaparken bulgur yerine yanlışlıkla şehriye döktüm ama sonra toparladım sadece BOL şehriyeli bir bulgur pilavı olmuş oldu00 Yorumla
+1 yılMakarna yaparken süzgeç kirliydi yıkamamak için tencerenin kapağından süzdüreyim dedim. Elim yandı kaynak sudan kapağı tutamadım ve hepsi lavoboda. Yeni yıkadığım için temiz deyip makarnayı tekrar ıslatıp kaynattım ve yedim yediğim en kötü makarnaydı. 🤣
00 Yorumla
+1 yılÇok var ama aklıma gelen iki tane biri biley kızartıcaktım ve kızartıcağım şeyleri kızgın yapın içine atmadan önce yıkadım tekrar canım gibi ve atınca yaplar heryere sıçramaya başladı baya kötüydü yaklaşıp kapatamadımda 😂
10 Yorumla
+1 yılGaliba benimkinde ben yemek yapmadım ama kahvaltı hazırlayacaktım saçım tüpe değince saçım yandı baktığımda bir tarafı uzun bir tarafı kısa olmuştu belli oluyordu baya ama ondan sonra nedense saçım çok hızlı bir şekilde uzadı.
10 YorumlaTalihsiz değil ama kız arkadaşıma fırında tavuk patates, pilav , tatlı olarak tiramisu yapmak istemiştim tavuklar hafif çiğ kalmıştı , pilavlar yanmıştı tatlıyı nasıl olduysa becermiştim sonra mecbur dışardan söylemiştik.
10 YorumlaYemek yapmayı hiç sevemem ve bilmem idda üzerine karnıyarık yapamaya kalktım ve piknik tüpü patladı, ama 7 hala hayattayım 🤣😂
İlk ve son yemeğim oldu10 YorumlaKara biberin kapağı çıkınca hepsi içine döküldü
70 YorumlaYeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Arada bardak tabak kırdığım oluyor o da aceleci davranmaktan 🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılYemek için olan malzemelerin hepsi mutfağa saçılmıştı. Berbat bir andı 😂😂
00 YorumlaHint dizilerindeki gibi, elimden mikser düştü döne döne gitti ocakta pişen çikolata sosuma çarptı sos ocağa döküldü ocaktan yerlere süzüldü😂
10 Yorumla3 defa yemeğim bölünmüştü bişey doğruyorum arayıp iş için bişey soruyorlardı mecburen gidiyordum sinir küpü olmuştum
10 YorumlaÇok kötü bir olay geldi
Tavada köfte kizartırken tava ayağıma düştü ve yağ ayağımı yaktı
Allah'tan sonradan geçti10 Yorumla
+1 yılBir keresinde menemene sinek düşmüştü bende belgesellerde öğrendiğim bilgi ile ekmeği sürtüp ağzıma atmıştım🙂
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılneye elimi atsam elimde kalıyo fkdfk
11 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTuz ve şekeri karıştırmak 😬
12 Yorumla- +1 yıl
Kim yapmadı ki hahaha
Bir kere pilav yapayım dedim pilavı yaktım
12 Yorumla- +1 yıl
Bende ısıtmak için yüksek ateşte altını açtım sonra diziye daldım tabii kömür gibi oldu pilav dizide reklama girmek bilmedi
+1 yılNe zaman yemek yapmaya çalışsam yakıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Daha çok beceriksizlik bence
+1 yıldüdüklüyü patlatmıştım :p
16 Yorumla- +1 yıl
O çok kötü olmuştur bir şey oldu mu sana
- +1 yıl
@AhmetMiraç yok Allah'tan havası bitmek üzereydi biraz dolapların üzerine kuru fasülye serptim hepsi o :D
- +1 yıl
Aman Allah korumuş. Bir komşu düdüklü tencerede et pişirirken havası çıkmadan düdük kısmını açmış tencere patlamış yüzü yanmış etler yapışmış yüzüne. Sonraki halini görmedim yüzü nasıl oldu tedavi oldu mu bilmiyorum
- +1 yıl
@AhmetMiraç Aynen çok tehlikeli bir durum yaptık bir hata işte :D
- +1 yıl
Amin🙏🙏🙏
+1 yılHatırlamıyorum, doğrusu ben yemke yapmıyorum fazla 😀
20 YorumlaYanımda çalışan çırağın yüzünden bir tencere yağ döktüm elime yoksa çocuk komple yanacaktı🥺
10 YorumlaPizza yaparken fırının üzerindeki demire değmişti fırın kağıdı yandı🤧 ama pizzayı kurtardık
10 YorumlaFırında yemek yaparken karıştırmak için çıkarında tepsi kaydı yemek döküldü
10 Yorumla
+1 yılEti kemikten ayırırken satırla parmağımı koparmistim şu an işaret parmağım meftah
10 YorumlaGelmez mi? Bence herkes ilk yemek yapmayı öğrendiği dönem bir çok talihsizlik yaşamıştır defalarca tava tencere yakmıştır elini kesmiştir elini yakmıştır bunlar kaçınılmaz maalesef
00 Yorumla
+1 yıl7 8 yaslarinda ablamla patates kizartcaktik ablam mutfaktan ayrildiginda tencerenin basına gecip patetesleri karistiriyordum sonrs koluma yag sıcradi hala izi duruyor
00 Yorumla
+1 yılKoluma kızartma yaparken yağ felan dökülüyobmsms
20 Yorumla
+1 yılÇalıstıqım iş yerinde fırın ızqarada pizza ile beraber elimi de ızqaraya yapıştirdim. 4 parmaqım ızqara olmuştu 1 ay elimi kullanamadımdı🥺🥺🥺🥺🥺
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tencere yakmışlığım var bir kaç kez hemde 😅😅😅
10 Yorumla
+1 yılSeviyorum yemek yapmayı
10 YorumlaEt pişirirken altını kısıp kapalı sanıp markete gittim geldiğimde taş gibiydi 😅
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
‼️Allah’tan stajyerdim, yoksa kesin kovulmuştum 😁🫶🫣
Olay tam olarak şöyle gerçekleşti;
Otelde henüz daha yepyeni bir stajyerim, malumunuz otel üretimleri hep büyük olur. Ben de o gün 150 yumurtalık bir tariften pandispanya yapıyorum. (yumurta sayısını fazlalığını anlamanız için verdim). Bütün her şeyi tarttım, hazırladım, harcımı yaptım. Bunları yapmam yarım saatimi aldı. Üstüne bu pandispanyalar tam 90 dakika pişti. Pandispanyalar pişti, fırının kapağını açtım ki, açmaz olaydım 🫣 Düşündüm bunlar niye kabarmamış derken bana jeton düştü. Kabartma tozunu koymayı unutmuşum.😁
Pandispanyaya mı üzüleyim, yiyeceğim azardan mı korkayım, ne yapacağımı şaşırdım. Ama ne yapacaksın artık geçti Bolu pazarı ☠️.
Sonra ne mi oldu? Gerisini siz düşünün 😁
Bunun üstüne buraya çok güzel , pastalarınızda kullanmalık Pandispanya tarifi iyi gider 🥰‼️
Not: Vereceğim Pandispanya tarifinde kabartma tozu yok, unuttum zannetmeyin 😁
Pandispanya tarifi videolu anlatım
Bu linkten tarifin kendisine ve videolu açıklamasına ulaşabilirsiniz. Sizi benim Instagram sayfama yönlendirecek :) Sormak istediğiniz soruları bana dm veya mail yoluyla ulaştırabilirsiniz.
O endişeyi ben bile hissettim. 😬😄
Teşekkürler. 🌸
hala izi duruyor biliyor musun