Diyete basladim arkadaslar ofiste hem pratik hem doyurucu ve saglikli neler yiyebilirim sabah 8-17 calisiyorsum önerilerinizi bekliyorum

Diyete basladim arkadaslar ofiste hem pratik hem doyurucu ve saglikli neler yiyebilirim sabah 8-17 calisiyorsum önerilerinizi bekliyorum

Plastik saklama kaplarında bir zeytinyağlı, bir yoğurt, bir de meyve götür. Yanında da tam buğday ekmeği olsun, yeterli. Isıtmana da gerek kalmaz.
Cevap
20Cevap
Patates salatası gibi haşlanmış şeyler gidebilir gadası
Buğday ekmeği, kapari, Mihalıç ya da büş peyniri, biber, kıvırcık. Bunlar çok güzel sandviç oluyor tavsiye ederim
Tesekkür ederim 😌
Noodle en iyisi çeşit çeşit bide migrosta hazır ısıtmalık yemekler var ev yemekleri alabilirsin çok lezzetli oluyor pilavı fasulseyi vs
Ton balıklı salatalar, çorba, salatalık domates ceviz kuruyemiş, peynir zeytin küçük poğaça hazırlayabilirsin. Ya da 1-2 dilimcik ekmek. Küçük tost yanına haşlanmış yumurta ya da top yumurta da alabilirsin.
Ofiste olmadığın zaman neler yiyorsan onları götüreceksin işte. Dışarıdan yemek yiyorsan da ızgara çeşitleri vs.
Salata, sandviç gibi şeyler kolay olur senin için. Bu iki katagoride çok yiyecek seçeneği var ayrıca yulaf ile de güzel tarifler var onlara da bakabilirsin
Barbunyayı sade şekilde haşla ve salata ile karıştır . Genelde bu tarz şeyler goturebilirsin
1 adet tüp, tava, az yağ, domates, biber, yumurta, bitti. Afiyet olsun.
Yulaflı omlet var tadı beklediğimden daha guzeldi dene istersen
😊😊👍🏻
Nasılsa maksimum 2 haftaya bırakacaksın. Hiç başlama
Diyetisyene git burdakiker ne bilsin seni de sana diyet yazsın. Hey allahım-
Her sağlıklı şeyi salata ile karıştır al sana yemek
kizlar ve bitmeyen diyet 😂😂
Öyle deme hahaha simdiden seneye yaz icin diyete basladim😂
sizin diyet son yemek vaktine kadar jsjsj
Öyle demee😂
öyle ama önüne koysalar 1.5 bol tereyağlı iskender görürüm senin diyetini 😂😂
Bende okula götürüyorum
Salata, sandvic , haşlanmiş yumurta, meyve