Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Normalde yulaftan nefret ederim ama bugün bir tarif denedim. Yulaflı börek tarifi hem pratik hem de güzeldi tadı sadece çok yağlı yapmışım midem bulandı 😅 Böyle hem sağlıklı hem pratik tariflere ihtiyacım var.

Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Normalde yulaftan nefret ederim ama bugün bir tarif denedim. Yulaflı börek tarifi hem pratik hem de güzeldi tadı sadece çok yağlı yapmışım midem bulandı 😅 Böyle hem sağlıklı hem pratik tariflere ihtiyacım var.

Kahvaltı olarak omlet yapıp, bir tarafına biraz lor peyniri ve maydanoz karışımı harçtan ekleyip, yarım ay şeklinde spatula ile kapatabilirsin. Hem tok tutar, hemde lezzetli buluyorum. 😊
Cevap
3Cevap
Var.
kanser garantili masa
Var adana, pilav, salata, ayran üstüne sütlaç en son kahve
Pilav ve sütlaç çok zararlı ikisini de çok seviyorum ama sınırlama getirdim mecbur daha sağlıklı hissediyorum
yulaf yumurta domates peynir peynir evet zararlı ama tuzum bile orijinal kaya tuzudur. Seneye tamamen doğal beslenmeye geçip yumurtamı bile tam organik alıcam
Salata yerim çok severim salatayı
Ben hiç sevmiyordum ama artık alıştırdım kendimi
Yeterli besin değeri varsa tek öğünüm salata olabilir
Ben doyamıyofum maalesef
Besin değeri önemli ton balıklı salata yenir mesela
of ton balığı güzelde çiğ gibi geliyor bana
Ben zaten az pişmiş yerim genel olarak o yüzden kötü gelmiyor çok severim
nasıl pişiriyorsun peki kızartma haşlama fırın
Hayır konserve olanları alıyorum ya zaten düzenli yediğim bir şey değil ton balıklı
he ebet bende konserve alıyorum o pişmiş hali değil mi
Tabi tabi o güzel zaten
Aldım evde var ama cesaret edip yiyemiyorum 😅 yarın iş yerime götürüp yiyim bari
Haha pilav yanında ye çok güzel oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?