Yeme & İçme Bu kahveler soğuk sütle de yapılıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar migrostan Starbucks kahvesi aldım da arkasında sıcak su ile yapın yazıyor.Soğuk süt ile de yapılabilir mi acaba? Bu kahveler soğuk sütle de yapılıyor mu? Cevapla Migros Soruları Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunlara bir şey katma gadası. Hepsi hazır içilebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sicakla yap, yazdigi kadar su kat fazla ekleme sakn. Doverim ona gore 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasil yani simdi bu havada sıcak su ile mi yapicam 😞😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Döverim bak seni, soz dinle yeter. Erkegim burada laf soyluyorum sana, canimi skma. Napalim almissin madem sicak icecegiz artk Yorumla Soran +1 yıl Hayirrrrrrrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne karisin ya, hic soz dinlemiyorsun. Gece gosterecegim sana bunun acisini Yorumla Soran +1 yıl Bak bunu dedin bi uzaklastik seninle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi okey sexotik muhabbet olunca mi sogudun nesin sen rahibe falan mi smclakf Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yapılır. Güzelce karıştır, topak topak olmasın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunlara bir şey katma gadası. Hepsi hazır içilebilir.
Sicakla yap, yazdigi kadar su kat fazla ekleme sakn. Doverim ona gore
Nasil yani simdi bu havada sıcak su ile mi yapicam 😞😞
Döverim bak seni, soz dinle yeter. Erkegim burada laf soyluyorum sana, canimi skma. Napalim almissin madem sicak icecegiz artk
Hayirrrrrrrrr
Ne karisin ya, hic soz dinlemiyorsun. Gece gosterecegim sana bunun acisini
Bak bunu dedin bi uzaklastik seninle
Hepsi okey sexotik muhabbet olunca mi sogudun nesin sen rahibe falan mi smclakf
Yapılır. Güzelce karıştır, topak topak olmasın.
Yapılır bence ya da sıcakla yap şokla.