Yeme & İçme Bu soğuk kahve nasıl yapılıyor ya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sade kahveyi soğuk yani buz atıp içmek istiyorum ıce americano işteAma YouTubeda baktım çırpıcı falan yapıyorlar garip geldi Bu soğuk kahve nasıl yapılıyor ya? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ben1kraliçeyim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Süt al dolaptan soğuk süt içine azıcık kahve at biraz da şeker karıştır iç 0 1 Yorumla Soran 11 ay Denerim bunu da Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Normal sicak kahve yao buzluğa at soğursun iste soguk kahve al sana 0 3 Yorumla Soran 11 ay Ben de öyle yapıyorum zaten Ama değişik yapanlar da varmış Yorumla Cevap sahibi 11 ay boş ver onlari videolari izlensin diye sacmaliyorlar Yorumla Soran 11 ay Bence de Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Savuk kave yapayım sana 0 1 Yorumla Soran 11 ay Yap içeğ Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çırpıcıyla köpürür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Süt al dolaptan soğuk süt içine azıcık kahve at biraz da şeker karıştır iç
Denerim bunu da
Normal sicak kahve yao buzluğa at soğursun iste soguk kahve al sana
Ben de öyle yapıyorum zaten
Ama değişik yapanlar da varmış
boş ver onlari videolari izlensin diye sacmaliyorlar
Bence de
Savuk kave yapayım sana
Yap içeğ