Yeme & İçme Müjgan tatlısı yediniz mi hic? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Müjgan tatlısı yediniz mi hic? Benim gibi ilk defa duyanlar var mı bu tatlıyı Güncellemeler+1 yıl Güncel ben geldim KS halkı 😌😌 Müjgan tatlısı yediniz mi hic? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hayır yemedim. 0 0 Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Bu tatlıyı gördükce ve ismini duydukca ilk okuldaki sosyal bilgiler öğrenim Müjgan hoca aklıma geliyor :D 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı. Müjgan ne alaka çilekli jöle gibi bişi yani biri katmış karıştırmış adını da Müjgan koymuş 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. İlk kez duyuyorum, nasıl bir tat acaba? 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. İlk defa duydum aça başka ismi var mı ki? 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. İlk defa duyuyorum 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yok şıklık tatlısı yedim en son 0 3 Yorumla müzisyen1i +1 yıl şıklık Yorumla müzisyen1i +1 yıl İzin vermiyo ya şıllìk Yorumla müzisyen1i +1 yıl Ya da şöyle šıllık Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Yemedimm 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yemedim 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır yemedim. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Duymadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır yemedim.
Bu tatlıyı gördükce ve ismini duydukca ilk okuldaki sosyal bilgiler öğrenim Müjgan hoca aklıma geliyor :D
Müjgan ne alaka çilekli jöle gibi bişi yani biri katmış karıştırmış adını da Müjgan koymuş
İlk kez duyuyorum, nasıl bir tat acaba?
İlk defa duydum. Yemedim hiç.
İlk defa duyuyorum ve yemedim.
çikolata severim sadece
Ilk defa duydum bende
İlk defa duydum aça başka ismi var mı ki?
Direk kendisini yedim🙂
İlk defa duyuyorum
Yok şıklık tatlısı yedim en son
şıklık
İzin vermiyo ya şıllìk
Ya da şöyle šıllık
Değişikmis ilk defa duydum valla
İlk defa duydum
İlk defa duydum
Yemedim
Hayır,
Zeki müren yok mu