Yeme & İçme Güzel bir yemek yerken en çok hangisi iştahınızı açar? Soğan mı, acı biber mi yoksa turşu mu? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor acı ve soğan kesinlikle :D soğan acı biber turşu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Yemekte iştahını açan yiyecekler nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Yemek yerken en önemlisi iştah peki senin iştahını ne açıyor? Güzel bir yemek yerken en çok hangisi iştahınızı açar? Soğan mı, acı biber mi yoksa turşu mu? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ChocolateChef Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aşırı zor bir soru çünkü üçünü de çok severim ve üçü de iştahımı açar ama illa cevap vermem lazımsa turşu diyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Turşu açar 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsi iştahımı açar? 🙄😄 Hepsini severek yerim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşırı zor bir soru çünkü üçünü de çok severim ve üçü de iştahımı açar ama illa cevap vermem lazımsa turşu diyorum.
Turşu açar
Hepsi iştahımı açar? 🙄😄 Hepsini severek yerim.
Hepsi iştah açıyor
hiçbirini sevmiyorum
Turşu ve acı biber
Turşu