Soslardan hangisini tercih edersiniz?
Ketçap
Mayonez
Ranch sos
Acı sos
Barbekü sos
Cheddar sos

Diğer (Yorumlarda belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soslardan hangisini tercih edersiniz?

Şahsen hepsini seviyorum yoğurt lu şeyler için mayonez çok güzel oluyor tavuk olayına barbekü sos mükemmel gidiyor ya da ette cheddar peynirli sos ketçap zaten her şeye gidiyor ama çok yedik küçüklükten beri sıkıldık o yüzden biraz bir tek şu ranch sos olayını çok benimseyemedim çok tatsız geliyor.
Ranch sos mayonez ile yoğurt karışımından oluşuyor. Onu ben de sevmiyorum. Mesela kızartmada acı sos, barbekü sos ve ketçap tercih ederim. Her bir sosun bir yemekte değeri var.
Ranch sos ve barbekü vazgeçilmezim. Ama yediğim yemeğe göre değişiyor çokça. Yani patates ve çıtır tavuk gibi şeylere daha çok ranch sos yakistirirken hamburger içine de barbekü sos daha çok yakisiyormus gibime geliyor
Hmm anladım. Benim için patates kızartmasında acı sos, ketçap ve barbekü sos önemli.
Acılı mayonez
Sarımsaklı "
Barbekü
Ranch
Yediğim yemeğe göre değişir ☺️
Ara ara sos kullanırım daha güzel oluyor
Katcap
Pardon yanlışlıkla oldu ketcap
Anladım problem yok. Sen eşek desen de ben at diye anlarım. 😄😄
Malûm klavyede harfler birbirine yakın olunca yanlışla basabiliyorsun. 😄
👍 yani
😁😁😁😄
Disini sıkan emoji neden
O dişini sıkmıyor, sırıtıyor. KS'de öyle görünüyor.
Ben o emojiyi öyle benzediyorum
Eskiden ben de öyle sanıyordum ama öyle değilmiş. 😄😄😄😄
😏
En iyi görüş için teşekkür ederim🙂
Rica ederim
Cevap
12Cevap
Ranch sos ve acı sos
Sevdiğim o kadar çok sos var ki, barbekü, acı mayonez, ranch, ketçap, cheddar, bir de normal mayonez çok severim😀
Cheddar sosu hiç denemedim. Fakat ketçap, acı sos ve barbekü sos favorimdir.
Malzemeden kısmışlar resmen. 😄😄
Valla ben üç sos kullanıyorum. Ketçap, acı sos ve mayonez. Bunlar bana yetiyor. Diğer sosları daha önce pek denemedim. O yüzden pek bir fikrim yok.
Barbekü sos süper yoğun tadı var. Esmer şeker, baharat, ketçap, sirke mevcuttur. Ketçap sevdiğine göre onu da seversin. Ranch sos mayonez ile yoğurt karışımı belki onu da seversin.
Ben tavuklu sandviçlerde Buffalo ve Ranch sos seviyorum. Etli olanlarda da ketçap ve mayonez
Buffalo sos evet süper oluyor.
👍
Hepsini seviyorum ama ketçap ve mayonezi karıştırmak favorim
Çocukken iyi hatırlıyorum Mehmet Ali Erbil'in aşkım aşkım reklamı vardı. Ketçap ile mayonez karışımından oluşan reklamını hatırladım.
Birgün manita ile fantezi yapcaz heyecandan çikolata sos yerine barbekü sos almışım la 🤣
😄😄
Acı sos, ranch, barbekü ve ballı hardal harici tüketmiyorum.
Ranch sos ve sarımsaklı mayonezi aşırı severim
Sarımsaklı mayonez seviyorum
Ketcap en huylandığım sevmediğim hiç bir şeye yakıştırmadığım sos
Ranch sos
Ketçap ve barbekü sos tercih ediyorum genelde.
ranch sos güzel, tavsiye olunur.
Ketçap hariç hepsini seviyorum
Ranch sos
Barbekü 🍖
Mayonez
Sarımsaklı mayonez
Hardal da iyi :)
Ketçap
Hepsi güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?