Yeme & İçme Yemek yaparken genelde hangi salçayı daha çok tüketirsiniz? Aşkaziyade Takip Et FenomenGuru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben genelde karışık salça kullanıyorum biber salçası daha yoğun bir şekilde Siz hangi salçayı daha çok tüketirsiniz Domates mi biber mi yoksa ben gibi karışık mı? Yemek yaparken genelde hangi salçayı daha çok tüketirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gmztnmz Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Domates kullanıyorum, biber salçasını her yemekte sevmiyorum 😊 2 0 Yorumla
SonAda_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 853 cevap paylaştı. Bizde karışık kullanırız biber salcasının da ayrı bir yeri var 1 0 Yorumla
StiloNasTy Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl %70 domates %30 biber en idealidir ve en çok tercih edilendir. 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ev yapımı karışık salça, yemeklerde çok fark ediyor. 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. yemeğin salçalısı demişler çünkü 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Genelde domates salçası tercih ederim 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ev salçası gadası 2 0 Yorumla
Greenwich-london472 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 63% +1 yıl Tat domates salçası, bazen biber salcasi da kullanirim.🌶️🍅🌶️ 3 0 Yorumla
2Almilasss Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Yemeğine göre değişir genelde ikisindende kullanırım 1 0 Yorumla
izmirli-yakisikli Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Domates salçası biber salçası da çok az olmalı yemeklerde 1 0 Yorumla
Cansu70 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Ayri ayri.. ama yemek yaparken ikisinden de karistiriyorum domates salçası ağırlıklı olacak şekilde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ağırlıklı olarak tatlı acı biber karışımına domates ekleyip sonbaharda salçaları hazırlayıp kullanırız 0 0 Yorumla
PamukGibiMakyaj Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl en güzeli kendiiz yapmamız fakat yapmadığım zaman salça olarak olca öncü kullanıyorum 1 0 Yorumla
Mavili1905 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Berber salçasını. 2 2 Yorumla Mavili1905 +1 yıl *biber salçası...Berber nerden çıktı yaa Yorumla Aşkaziyade +1 yıl Berberden mi yazıyorsun diyecektim Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Domates salçasını 1 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 397 cevap paylaştı. Biber salcasi acili makarnad guzel olyo 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Salça olsun yeter 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar