Geçen yılbaşında ailecek çok lüks bir restoranda yemek yemiştik. Genelde salaş yerler sevdiğimiz için tercih etmesek de o yıl öyle bir tercihte bulunmuştuk. Yemekler harikaydı ama porsiyonlar biraz küçüktü.

Geçen yılbaşında ailecek çok lüks bir restoranda yemek yemiştik. Genelde salaş yerler sevdiğimiz için tercih etmesek de o yıl öyle bir tercihte bulunmuştuk. Yemekler harikaydı ama porsiyonlar biraz küçüktü.

Bir kaç yıl öncesine dek bütçem senede bir bile olsa yetiyordu. Gelin görünki son zamlar enflasyonun yanına bile yaklaşmadı ve artık davetlere icabet ederek lüks restoran görebiliyorum. Geçen hafta gs kalamış tesislerindeydim, fiyat sormayın haberim yok, kesin çok çok çoktur.

yedim ama sonra pişmanlık duyuyorum hem gramlari az hemde çok para gidiyor biraz aptallık hissi oluyor biraz ama 10 dakika sonra serine çıkınca unutuyorum karnım duyduğu için galiba sjsh
Evet hatta Eşimin doçentlik yemeğini vermiştik. Sırf gelelerin egosunu tatmin etmek için o kadar yoksul insan varken çok gereksizdi. 16 bin TL tutmuştu. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Neymiş usulü buymuş. Hocaları Memnun olmalıymış başlarım usulüne.
Evet sevgilim türkiyeye geldiğinde haftalar öncesinden rezervasyon yaptığın yerlere gidiyoruz. Bir keresinde görseldeki kıyafetlerin bile kabul olmayacağı bir yere gitmiştim.
Cevap
25Cevap
hayır hiç yemedim
Gittiğim en lüks restoran İBB sosyal tesisleri başka yere gitmedim. Moda iskelesi, big chefs gibi yerler bana göre değil gitmem de zaten
Evet yerim ama sokak lezzetleri daha çok ilgimi çekiyor
Çok yedim, bazı normal restoranlar çok daha leziz yemek yapiyor kanisina vardim
Çoğuna gitmişimdir, en sık Şans, Calipso ve Beyti ye gidiyoruz.
Hayır ben daha normal restoranda bile yemek yemedim
Yatta kahvaltı yapmışlığım var. Tabi Dolmabahçe sarayındada 😎
İş yemeği için defalarca kez gittim fakat bireysel tercihim salaş mekanlar. Şatafata harcanan parayı gereksiz görüyorum.
Evet ama genelde cafe tarzı mekanlar tercihimdir
Lüks restoranda yedim ama çok lüksünde yemedim
Arada oluyor 🙃
Neredee, hayır yemedim. 😃
arada yaptığımız değişiklikler öyle şeyler
Çok kez, artık gitmiyorum
Evet öyle bir güzellik yaptım <3
Evet yedik
Yemedim
Yemem de muhtemelen
Evet. Değişen bişey olmadı yine normal doydum
Canım istediğin de yemeye giderim.