En lezzetli yemeklerin olduğu yerdir esnaf lokantası..
Motor yağlı kuru fasulye yemeye gidelim mi askim?
Motor yağlı kuru fasulye yemeye gidelim mi askim?
Esnaf lokantaları çok güzel olur biliyorum fakat genel olarak üslûbunu sevmedim, serde bir kekoluk var anlaşılan. Cevaplarında da hep bi atar gider muhalefet. Böyle devam edecek gibisin, doğru mu anladım?🙄👈
Kimin benim mi 🙄
Aynen senin evet, sorularıma yazdığın cevaplar dikkatimi çekti olumsuz yönde. Soruyla alakası olmayan kaba cevaplardan hoşlanmıyorum gerçekten.
Allah Allah genelde öyle huyum yoktur ama bi bakayım ben onlara şaşırdım şu an
Seni pek tanımıyorum ama genel olarak üslûbunu atarlı giderli buldum, dikkatimi çekti o nedenle
Baktım cevaplarıma. Sorularınıza atarlı giderli kaba cevaplar vermemişim açıkçası. Hani sizin için o cevaplar atarlı giderli nasıl oldu onu da anlamadım. Emoji koymuyorum belki ondan olmuş da olabilir ama bilemedim 😌
Emoji beklemiyorum zaten. Sorunun ana fikrinden uzak cevaplar yazmış olduğunuz için dedim. Neyse önemli değil.
Çorba içtiğimi hatırlıyorum bir de amcamın eşi var nanemonlu bir şey güzellik yarışmasından terk 😂 iftar hazırlamaya üşeniyor diye ramazan'da lokantada yemek veriyordu güzel oluyor yemekleri
Esnaf lokantasında yemek yememenin pişmanlığı bir ömre bedeldir, dostum! Özellikle o motor yağlı kuru fasulye esprisi... Vallahi sırt ağrılarımı azaltıyor. 😂 İşin şakası bir yana, esnaf lokantalarının lezzeti cidden başka. Şefliğe adım atmadan önce sık sık uğrardım oralara. Her yemeğin 'anne eli değmiş' gibi hissettirdiği o mekanlar, nostaljik bir huzur getirir insana. İyi yemek, iyi muhabbet; hepsi orada! Ne dersin, bir gün buluşalım bir esnaf lokantasında? Öğle tatilinde iyi gider! 🍽️😄
Cevap
29Cevap
İvettt yedim 🥘🍜 Ekonomik oluyorlar ve samimi biy ortamı oluyoy 🥗🍜Esnaf lokantasına denk geldikçe gidiyoyum 🐟🍤🥘🥗🥗🍲🍚🍜🦄🦄
Evet kuru pilav yedim. Bide acı turşu biber ohhh 😀🤤
Evet bu yaz Ümraniye'de oğlumla esnaf lokantasında yemek yedik ve lezzetliydi.
Yedim evet. Severim esnaf lokantalarını.
Ömrümün en güzel haşlamasını orada yedim
hayatimda en guzel et doneri babamin beni oto sanayinin ara sokaklarinda goturdugu bir yerde yemistim, masanin uzerinde musamba bisey seriliydi, ekmek kocaman plastik bi kovada (?) geldi, hicbir sey hijyenik gorunmuyordu ama o kadar lezzetliydi ki... yenir bence oyle yerlerde lezzet orani cok yuksek ama temizlikten emin degilim
Ben çok severim evet ama yanında bana uyacak kişi olmuyor. Çoğu arkadaşlarım entel dantel insanlar. Eşim de gitmiyor ama ben severim öyle yerleri.
Ben arkadaşlar ile giderim genelde 😂
Ya işte bana uyumuyorlar uyusalar 🤣
Çok yedim. En lezzetli yemekler bence. Sanayi lezzetleride güzel oluyor. Özellikle ciğer ve tostu favorim👌🏻👌🏻
En güzeli sanayi de olan esnaf lokantası ki 😌
Evet açık ara👍🏻
Evet yedim motor yağının lezzeti hiçbir yerde yok 😀
İşte adamm 😂😂
Estağfurullah 😂
Hayır... Babam bana İskender getirirdi eve o kadar :D esnaf lokantasında ne işim var benim 🤦🏼♀️
Şu kadarını söyleyeyim, o beğendiğiniz lüks restoranlarda şu esnaf lokantalarının, veya herhangi bir kebapçının samimiyeti gram yok...
ya yesil fasulye ve pilavi mukemmel oluyo mukemmel dehsetul vahset resmen
Ekmek bana bana yiyosunn
bi de salata olursa bayilicaaamm
Çoban salatası ama söğüşş off bee
canim cekiyo zaten kilo almisim, anlatma daha fazla ahshhahshs
İyice aşerdim ben de valla haha
ama yenir yani simdi he ahshhahs
Yarınlar yokmuşcasına yenir hem de sjdjd
zaten o yuzden 100 kilo olucaz bence brokoli yemek daha mantikli ahshahhsha
Benim için sorun yok ben taşıyorum kiloyu malum boydan sjdjdjdjd
1.73 benim de saylanir mi ahshahhshs
Eh işte senin hatrın için sayarız sjdjd
1.95 babadan ancak bu kadar nasiplendim yine de cok sukur, sag olunuz efenim ahshahahs
Az kalsın hayata voleybolcu olarak gelecekmişsin bence sjdjdjd
oynamistim lisede lisansim cikmadan birakmak zorunda kaldim maalesef ahshhaha
Ben de basketbol takımında oynadım ancak futbolu çok sevdiğim için bıraktım ona geçtim. Onu da babam sevmediği için mecburen bıraktım 😂😂
sonra da gsli mi oldun yani, neden ya neden keske basketboldan devam etseydin ahshahhshahs
Ben doğuştan Galatasaray'lıyım elhamdülillah basketbola bi tanıdık aracalığı ile katıldım ablam ile birlikte. O kız takımına gitti ben erkek 😂
e umarim ablan devam ediyodur bari
ay aman aman ahshhahs
Yok o kolu kırıldıktan sonra bıraktı 😂😂
aa gecmisler olsun, neyse bizlere sporculuk nasip degilmis ahshhaha
Böylesi daha iyi oldu ben bu sinirle çünkü kesin hakem ya da rakip sporcusu keserdim sjdjddj
o zaman iyi yapmissin ya hic basini belaya sokma hahshaha
Başımız beladan kurtulmuyor ki hayat aksiyon dolu xd
ulke aksiyon dolu da olabilir ahshahaha
Seviyorum ama iyi ki hayatımdayım sjdjd
ya bence senin hayatin oyle bi hayat ki baska hayatta yapamazmissin gibi bi vibei var hahshahahah
Gerçekten de öyle. Bazen düşünüyorum mesela diyorum şunun hayatını yaşasam mutlu olur muydum diye asla olamazdım 😂
cok belli oluyo konustukca ahshhahahah
Öyle oluyo evet sjdjd
angara şaşmaz güven oto hurdacılarda şampiyon usta var meşe kömüründe yürek adana şiş ızgara bi ye utanır insan içine çıkamazsın
Kesinlikle en lezzetli ve en uygun fiyatlı yemekleri esnaf lokantaları yapıyor iş yerimin hemen yanında var bazen öğlen yemeklerinde kaçıyoruz
Yerli esnafın bol olduğu bir bölgede çalıştığım için etraf da esnaf lokantası kaynıyordu haliyle. Gide gele kanka olduğum yerler bile mevcut 🙃
Hiç esnaf lokantasında çorba içmeyen bizden değildir.
Hem de kelle paça çorbası dimi?
Çorba üstüne? 😋
Sjsjs tamam o zaten belli de çorbanın üstüne diyorum ne yenur? 😂😂
Ne kadar da masrafsız sıdjd
Vallahi öyle he ne yerdik var ya gece gideyim bari
Sjdjdjdjd her gün anlaşıcaz diye bir şey yok bugün de anlaşamayalım haha. Çorbanın üstüne tavuk pilav yenilir. d. d
Yeter de artarrr 🤤
Yedim ağız tadıyla heryer güzel bence o an için yanımdaki orayı tercih etti uydum kimseyi rencide etmek o konuda
Evet onların bayanlar için bölmeleri oluyor güzel yerler..
Evet aile bölmeleri de oluyor
Offff emin sevdiğim. Bak abartmıyorum en sevdiğim şey esnaf lokantasında yemek yemek. orada yediğim yemeğin kalitesi, kokusu, tadı başbaşka hele ki o ortam yok mu🫠
Çok yedim. Yine yerim.
Sulu yemekçiyiz ağa biz 😅
Yedim ama hiç sevmiyorum çok yağlı oluyo o yağı fast food yiyerek alırım daha iyi
esnaf lokanrasındada yemek yedim. aspavada da yemek yedim. ağalar konağında da yemek yedim.
Hijyenik olduğundan emin olduğum yerlerde çok kez yedim
Yemedim ama isterdim yemeklerin tadı ev yemeği gibi deniyo 😂
Evet, yeniştim birkaç kez. Her yer olmasa da çoğu güzel.
Yedim tabii ki.. Sanayide bir dönerci var, Nusret öyle lezzetli yapamaz..
Yedim defalarca. Babamla ve arkadaşlarımla gittim.
Urfada olup da gitmemek olmazdı. Gittim tabi
Bahçeli evlerde mi yedin
Yedim hatta mümkün oldukça esnaf lokantasından yiyorum daha sağlıklı oluyor
Evet ve oldukça lezettli oluyor genelde
Yedim ama takii masanın üzerine hamam böceği çıktığını görene kadar 🤢
onlarda bozdu beeee düzgünü olsa yiyecezz
Var la hacı
Gel de ısmarlim samsun oba lokantası valla
Patlatak başgannn
Yemedm benzinli kurufasulye yemeğe hiç niyetm yok
Motor yağlı mis gibi ohhh
Esnaf lokantaları en güzel yemekleri yapar.
Çok yedim az kuruldu çekkk
Yemısımdır bilmiyorum htrlymdım
Hahdhahsh yedim evet, lezzeti bir başka oluyor
Ben yedim tabi ki de güzeldir.
Tabii karaambar en sevdiğim
Evetttt , bu e5 üstünde tantuni yedim 😋😋
Esnaf lokantası güzel de kuru fasulye kalsin iyy
Evet çok yedim. Esnaf lokantası ben de severim
Genelde muazzam sulu yemekleri ve pilavları olur.
Evet en güzel çorbalar oradan çıkıyor
Babişimle beraber gitmiştim klşş
Evet yemez olur muyum?
Sanayide sürekli oralardan yiyorum.
Yemiştim sanırım
Güttim motor yağı ne alaka
Hiç esnaf lokantasında yemek yemedim
Eğer sanayiye gittiysen yememe olasılığın yok
Ustam motordan ses geliyor bakabilir misiniz?
Oğlum yemek söyleyin abinize motor inecek..
Aynen öyle 👍
Yemedim
Evet tabi ki yedim
İğrenerek
Çok yedim
Galiba yemedim
Yemedim yemem
çokkk defa yedim
Ayy evet çok guzel oluyor valla