Yeme & İçme Nutella kovasına dalıp boğulmak istiyorummmm. Ölürsem sakın ambulans çağırmayın olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sabah eve elinde sıcacık ekmek ve bi kavanoz nutella ile gelen babacımmm. Cansın sen ❤❤ Nutella kovasına dalıp boğulmak istiyorummmm. Ölürsem sakın ambulans çağırmayın olur mu? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Nutella seviyorum bende 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Şu sıcak ekmeği lup lup midesine atanların kafasını anlayamadan ölüp gideceğim galiba. Lan hamur o hamur. Nasıl yiyorsunuz onu 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstersen kafanı daha iyi bastırabiliriz kovanın içine. 0 0 Yorumla
ManavgatKaOs07 Takip Et Xper 5 Yaş: 97 +1 yıl Ha haa süper ya 🙈 bende Antalya'da yaşıyorum. Ne yapalım biliyor musun. En büyüğünde bı Nutella alalım. İkide kaşık. Çatlayan kadar birlikte yiyelim 😉 0 0 Yorumla
EveGeçelimmiki Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Nutella yı kızlar niye bu kadar çok seviyor anlamış değilim 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 517 cevap paylaştı. Siz ölmeyin hanımefendi 0 0 Yorumla
devils07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bu sıcakta yenilmemesi gerekenlerin başındadır 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Alıştırmasın seni 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Nutella seviyorum bende
Şu sıcak ekmeği lup lup midesine atanların kafasını anlayamadan ölüp gideceğim galiba. Lan hamur o hamur. Nasıl yiyorsunuz onu
İstersen kafanı daha iyi bastırabiliriz kovanın içine.
Ha haa süper ya 🙈 bende Antalya'da yaşıyorum. Ne yapalım biliyor musun. En büyüğünde bı Nutella alalım. İkide kaşık. Çatlayan kadar birlikte yiyelim 😉
Afiyetler olsun bende seviyorum
Şeker komasına girme fjrjfj
Nutella yı kızlar niye bu kadar çok seviyor anlamış değilim
Dm ye gele bilirmisin
Siz ölmeyin hanımefendi
Senle beraber dalarım
bu sıcakta yenilmemesi gerekenlerin başındadır
Hastanelik olursun, çok yeme. 😄
Afiyet olsun fazla sevmem
Ağzıma oturur musun
Reglsin anladık 😀
Dikkat et boğulma