1 aydır boğazımda daralma hissi var cok huzursuzum sanki beni boguyorlar çok panikliyorum yutma guclugude var bugün daha çok fazlalasti bilen lütfen cvp verebilir mi neyden oluyor.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
@eda4141; Lütfen acilen doktora git! Gırtlak - yutak kanseri olabilirsin :(
Yaklaşık 2 seneden fazladır yutma guclugum var benim. Kbb ye gittim bademciklerimi normal muayene etti bademciklerin küçük dedi kan tahlilimde tiroid degerlerim normal çıktı
Hayatım doktor degillim ama aynı sıkıntılar çeken bayan arkadaşım yutak kanseri çıktı ve maalesef 1,5 sene mücadele etti! O da 2-3 sene yutkunmada sorun yaşadıgını derdi hep :( Umarım öyle degilsin ama kötüyü bilip tedaviye sarılmalısın... Mr vs talep et
Oyle birsey olmuş olsaydı illaki bir kan tahlilinde çıkardı birinden birinde bir bozukluk olurdu kardeşim doktor elle boğazımı muayene ettiği zaman illaki endoskipi çektir derdi okadar ileri olduğunu düşünmüyorum en fazla boğaz reflusu veya psikolojik
Tıbbi bir tetkik yaptırmanın sana hiçbir zararı olmayadak Eda! Bak, hazır kardeşinde doktormuş. her şey kan tahlilinde çıkmıyor ki! Ya da her test %100 güvenilir değil' Özlem pete girdiginde kanser 4. evre çıktı ama renkli tomografide , pette görülen akciğerdeki tümör denilen şeyin önemsiz oldugu anlaşıldı...
Demem o ki, sonuç her ne çıkarsa çıksın, endoskopi ya da mr - ilaçlı tomografi vs çektirmelisin bence :/
mesaj yazamıyorum siz yazarmisiniz
Panik atak olabilirsin. Yutma güçlüğü bende de var. Skleroderma diye bi hastalıktan şüphelendiler ama randevu alamadığım için gitmedim.
O ne oluyo
Bi tür cilt hastalığıymış. İç organlarda da olabiliyomuş
Boğazda daralma hissi var bende sanki boguyorlar beni
Panik atak da olabilirsin. Hiç belli olmaz. Çarpıntın falan da oluyo mu?
Carpintim 2 hafta önce vardı acile gittim ekg kan normal çıktı daha çok bu boğulma daralma hissim oluyor nefes alamiyorum
Bence diğer anlattığın şeylere bakarakta söylüyorum panik atak olmuşsun. Bi psikolog ya da psikiyatri ile görüş. En doğru sonuca bu şekilde ulaşabilirsin.
Son donemlerde sizi zorda birakan bazi olaylarmi yasadiniz
Yaşamadım ama bu durum bir anda otururken oldu korkuyorum yutma guclugum iki senedir var ama bu boğazımda daralma hissi 1 ay ve aniden oldu
Kotu bir hastalık olmasından korkuyorum
Hemen endise etmeyin...
Kaygili biirmisiniz
Ewt kaygılı biriyim ve aniden böyle ortaya çıkması beni korkutmaya başladı açıkçası
Yasiniz kac peki.
Profesyonel destek aldinizmj
Yoo almadım psikolojik olduğunu düşünmüyorum
Kaygilarin kaynagi genelde psikolojiktir. Yas kac. Evlimisin
Özel soruları boş ver
Ozelmi bunlar.
Sebebini anlamak icin sorduk demi.
Sana ic camasir moDelini sormadim farkindaysan
Boğaz reflüsü olabilirsin; yemekleri çok çiğnemeden mi yutarsın
Bende yutma guclugude var çiğniyorum mutlaka yemek yerken yanımda su olacak
Bogaz reflusune baktim belirtileri aynı hemen hemen hepsini bende yaşıyorum bukadarmi olur
Kelin ilacı olsa kafasına sürer🤦🏻♀️Ben 7 yıldır boğazımdan çekiyorum. Benimde boğazımda bişey var çıkmıyor, gitmediğim doktor kalmadı, bişey yok diyorlar 🤦🏻♀️
Ya sizinde biri sanki boguyormus gibi sıkıntı ve daralma hissi oluyormu
Yok öyle bişeyim. Boğazımın içinde fırıl fırıl bişey dönüyor, ama görünürde bişey yok. Sen doktora gittinmi, ne diyor doktorlar
Ben kbb ye gittim yutma güçlüğü için normal muayene ile baktı boğazıma bademciklerin yutmaya engel olacak kadar büyük değil dedi birde kan tahlili verdim tiroid değerlerine bakıldı tiroidlerde sorun yok dedi başka nereye gidecem bilmiyorum boğuluyorum sanki sesimde kısılıyor
Bi hocaya gözüksen. Varsa bildiğin iyi bir hoca git derim.
Nasil yani neden ki hocayla alakası ne benim bu yaşadığım durumun
Büyü , nazar olabilir.
Kim bana büyü yapacak öyle kimse yok etrafımda benim
Yaşın kaç senin canım
30 yaşındayım
Bi hocaya gözük, beni dinle sen.
Aynisi bana da oluyor du doktora gittim sıkıntı stres dedi
Kaygı bozukluğu veya panik atak var mı
Vesvese var birde hastalık hastasıyım sürekli farklı hastaliklar hissediyorum kendimde
Psikolojik destek almalısın, bununla boğuşmak çok zor
Gırtlak kanseri olduğumu düşünüyorum elim hep boğazımda sanki kitle var gibi düşünüyorum çok korkuyorum
Tiroit falan vardır, bi görün doktora arkadaşım
Kan tahlili verdim tiroid degerlerim normal çıktı
Hemen hastaneye git
Niyeee
Allah korusun bir şey olmasın diye
Kbb bademciklerimde birsey gormedi kan degerlerimde normaldi tiroid degerlerim
Psikolojik o zaman
Bilmiyorum ama çok kötü birsey bir aydır mahfoldum
Birine söylemek isteyip söyleyemediğin bir şey var mı hani içine attığın
Başın dönüyor mu?
Hyr