Yemek Sepeti Neden Bu Kullanışsız Arayüzünü Eskisi Gibi Yapmıyor? Siz Eskisini Mi Yoksa Yenisini Mi Daha Çok Sevdiniz?

Ben cidden az buz bir süre yemeksepeti kullanmadım ve cidden o eski sade arayüzüne bayılırdım ama şu ankinden dolayı cidden çok soğudum hatta giresim bile gelmiyor. Artık daha çok trendyol yemek kullanıyorum. Neyse ben bayılırdım ki getir kullanan sayısı arttı falan bayağı bir ama cidden umurumda bile değildi çünkü ben mutluydum ama bu sene cidden bu değişimleri falan bence berbattı. Getire benzemeye çalıştılar benim anladığım kadarıyla ama cidden gerek yoktu buna çünkü o eski arayüzü çok daha kullanışlıydı ve bundan aşırı derecede soğudum. Logosu da bence kötü ama neyse o dert değil kesinlikle eskiye dönmeliler ama nasıl olur da aylardır bunu anlamadılar anlamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz acaba görüşlerinizi bekliyorum

Yemek Sepeti Neden Bu Kullanışsız Arayüzünü Eskisi Gibi Yapmıyor? Siz Eskisini Mi Yoksa Yenisini Mi Daha Çok Sevdiniz?
Eski arayüzü çok daha güzeldi
Kesinlikle yeni arayüzü daha hoş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Aaaa ayrıca şeyi de demeyi unuttum. Not ekleme kısmı da kalkmış ki cidden bunu anlamadım ve sinirim de bozuldu