Yeme & İçme Bu kahvelerden hangisi iyi? SerenayAnkara Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani acı olmayan, tadı meyvemsi olmayan, caramel, vanilya, beyaz çikolata yönü olan hangisi iyi? Bu kahvelerden hangisi iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı. Ben olsam cappuccino içerdim ama iced mochayı seviyorsan bu saydığın özelliklere sahip olan bu listedeki tek kahve bu :) Starbucksta White mocha mutlaka iç içmediysen tam senlik 0 1 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl White mocha en güzeli gerçekten hele sıcağı Yorumla
Zumbaba Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Latte'nin soft bir tadı var,ıce latte soğuk hali soğukken daha güzel olabiliyor.Americano hariç hepsi istediğin yönde 1 1 Yorumla Zumbaba +1 yıl Ne zaman yapmışım bu yorumu ya Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Latte çok güzel tavsiye ederim 0 4 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl White coclet mocha olsaydı bu soruyu bile sormazdim Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Peki anladım afiyet olsun o zaman Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Teşekkürler Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Latte ve Mocha severim. Tavsiye ederim. 0 1 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Thankyu aldım mocha white Yorumla
Gvvhf754 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bu hangi uygulama 0 3 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Gnc Turkcell uygulama, yıldız galaksi toplama , ay başı geliyor, Turkcell isen, indir her gün bir yıldız veriyor ona göre hediyeler var Yorumla Gvvhf754 +1 yıl Vay be güzelmiş ben Türk telekomluyum Yorumla SerenayAnkara +1 yıl O zaman sana yok 😅 Yorumla
yasamayürütmeben Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Mocha o zaman. 0 1 Yorumla SerenayAnkara +1 yıl Mocha mocha mocha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben olsam cappuccino içerdim ama iced mochayı seviyorsan bu saydığın özelliklere sahip olan bu listedeki tek kahve bu :) Starbucksta White mocha mutlaka iç içmediysen tam senlik
White mocha en güzeli gerçekten hele sıcağı
Latte'nin soft bir tadı var,
ıce latte soğuk hali soğukken daha güzel olabiliyor.
Americano hariç hepsi istediğin yönde
Ne zaman yapmışım bu yorumu ya
Latte çok güzel tavsiye ederim
White coclet mocha olsaydı bu soruyu bile sormazdim
Peki anladım afiyet olsun o zaman
Teşekkürler
Rica ederim
Latte ve Mocha severim. Tavsiye ederim.
Thankyu aldım mocha white
Bu hangi uygulama
Gnc Turkcell uygulama, yıldız galaksi toplama , ay başı geliyor, Turkcell isen, indir her gün bir yıldız veriyor ona göre hediyeler var
Vay be güzelmiş ben Türk telekomluyum
O zaman sana yok 😅
dibek
Mocha o zaman.
Mocha mocha mocha