Yeme & İçme Günaydın 🤩Pazar Sabahı Türk Kahvesi Mi? Yoksa Latte Mi Seversiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kahveyi Bol Köpüklü Yaparım 😉 Güncellemeler+1 yıl Güncel soru Yorumlar lütfen Güncellemeler+1 yıl Günaydın Pazartesi Kahveleri İçildi mi?😎 Günaydın 🤩Pazar Sabahı Türk Kahvesi Mi? Yoksa Latte Mi Seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Lattle seviyorum 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Türk kahvesi yanına da lokum ve çikolata suyu fazla gelmeyecek sonra çay gibi oluyor bol köpüklü olcak dudak payı kalcak 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Lokumda vardı bak ☺️Su pek içmiyorumDudak payı mevcut😃 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Kahvenin üstüne su iyi gidiyor Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Resimdeki kahveyi sen mi yaptın Yorumla Soran +1 yıl Evet ben yaptım Olmamış mı? Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Çok güzel olmuş helal olsun ellerine emeğine sağlık Yorumla Soran +1 yıl Tesekkür ederim 🤗 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim ama bir tanesini seçecek olursam Türk kahvesi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pazarları olmazsa olmazım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Bana da yap Turk kahvesi sekerli olsn 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ok yaparım Ne zaman istersin😊 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Simdi😁 Yorumla Soran +1 yıl Çok hızlısın Konum at Hemen geliyorum 😄 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hepsini seviyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet kahve keyifli bi içecek Yorumla
OFFFFFFFG Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kahve sevmiyorsun yani Yorumla OFFFFFFFG +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Ok İyi pazarlar Yorumla
yasamayürütmeben Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Sade filtre içtim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet oldun 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lattle seviyorum
Türk kahvesi yanına da lokum ve çikolata suyu fazla gelmeyecek sonra çay gibi oluyor bol köpüklü olcak dudak payı kalcak
Lokumda vardı bak ☺️Su pek içmiyorum
Dudak payı mevcut😃
Kahvenin üstüne su iyi gidiyor
Resimdeki kahveyi sen mi yaptın
Evet ben yaptım Olmamış mı?
Çok güzel olmuş helal olsun ellerine emeğine sağlık
Tesekkür ederim 🤗
Rica ederim
İkisini de severim ama bir tanesini seçecek olursam Türk kahvesi.
Pazarları olmazsa olmazım
Bana da yap
Turk kahvesi sekerli olsn
Ok yaparım Ne zaman istersin😊
Simdi😁
Çok hızlısın Konum at Hemen geliyorum 😄
Latte
Hepsini seviyorum
Evet kahve keyifli bi içecek
Hiçbiri
Kahve sevmiyorsun yani
Evet