Sağlık Türk kahvesini kupada içmek ☕🙌👌 ? EmreCeThug Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Türk kahvesini kupada, büyük fincanda içiyorum geleceğim çarpıntılı olcak ama napıyımTamam şimdi herşeyin bir adabı var diceniz ama harbi fincan kesmiyo ya bir tıkışta bitiyo anlamıyorum bileSiz nasıl içiyonuz insan gibimi :D Türk kahvesini kupada içmek ☕🙌👌 ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
____impossible____ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 71% +1 yıl bağımlılık yapıyor bende türk kahvesini nescafe bardağında fincan fincan götürüyordum şimdi azalttım çok içme 1 1 Yorumla EmreCeThug +1 yıl Evet suanda hissettim onu ufaktan kayiyom galiba 😑 Yorumla
KaldırBasınıSevgilii Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Büyük kahve fincanları var Emre bardakta tadı kalmıyor😊 1 1 Yorumla EmreCeThug +1 yıl Yok abi içilmez öbür tarafa göz kırptım geldim Yorumla
DondurmaGibisin_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Bak ben tek anormal değilmişim senin de pek normal olduğunu söyleyemem 😂😂😂 1 0 Yorumla
Bücür_cadı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Bn de az önce kupada içtim ama bnmki sütlü dibek kahvesiydi :) 1 2 Yorumla EmreCeThug +1 yıl İyi bir ben yapmiyomusum sevindim Çarpıntı yapiyo ama dimi beni fena yaptida :/ Yorumla Bücür_cadı +1 yıl Bnmki sütlü dibek kahvesi olduğu için sade kahve kadar çarpmıyor hafif geliyor.. Nescafe falan midemi ağrıtıyor bu tam kıvamında Yorumla
Turuncuğ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Fincanda hemen bitiyor evet. xD Her bardak ile içerim ben farketmiyor. 1 1 Yorumla EmreCeThug +1 yıl Bizdensin ;) Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsan gibi içiyoruz biz. 1 3 Yorumla EmreCeThug +1 yıl Üzdü :( Yorumla Muallime__ +1 yıl Üzdüğüm için üzüldüm =// Yorumla EmreCeThug +1 yıl Yok bea :) Yorumla
nyksbekiruss Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl suvarimi deniyodu bu sekilde icmeye 1 4 Yorumla EmreCeThug +1 yıl O kim bea Yorumla nyksbekiruss +1 yıl cay bardagi veya kupadaki turk kahvesine suvari deniyor :) Yorumla EmreCeThug +1 yıl Hee bilmiyodum Yorumla nyksbekiruss +1 yıl :) her gecen gun bilgi :) Yorumla
Cihanov Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kardeşim ne var bunda seviyorsun icoyorsun olabilir cool ol insan olma 0 0 Yorumla
kuralsizimm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Ben ketilde iciyorum Hortumla 1 2 Yorumla EmreCeThug +1 yıl Hahah :D damacana getirek Yorumla kuralsizimm +1 yıl Yok o kadarı kafa yapar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstediğin gibi iç. Dünyaya 1 kere geliyoruz 1 1 Yorumla EmreCeThug +1 yıl Demi ya ;) Yorumla
En İyi Cevaplar