Yeme & İçme Latte mi, Türk Kahvesi mi? YILDIZIÇOKİYİ Takip Et Xper 2 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Latte Türk Kahvesi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Latte mi, Türk Kahvesi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl İkisinin de yeri çok ayrı. Avrupalılar Türk kahvemize bayılırken kuzeyliler ise sevmiyor genelde :D Bana soracak olursan latte... 0 0 Yorumla
TatlıBela18 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Latte diyeceğim Türk Kahvesi acı oluyor yani içmem pek sevmem 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Latte ama şekerli 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Ben normal kahve severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İkisinin de yeri çok ayrı. Avrupalılar Türk kahvemize bayılırken kuzeyliler ise sevmiyor genelde :D Bana soracak olursan latte...
Latte diyeceğim Türk Kahvesi acı oluyor yani içmem pek sevmem
Latte ama şekerli
Ben normal kahve severim