Yeme & İçme Çiğ köftenin yanında ne içmeyi tercih edersiniz? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz içecek hangisi? Güncellemeler+1 yıl Engel çeken kim )) Çiğ köftenin yanında ne içmeyi tercih edersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kola içerim her şeyin yanında 0 0 Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu soruyu sanki önceden de sormuştun. Ayran tab2 🥛 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bilmiyorum 🙄 Yorumla
Mhmtkrds63 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ayran ama komagene cigkoftesimi hazır mı yani😅 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ayran tabi ki. Ayran mideyi de yakmıyor hem güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Mustafa_1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kesinlikle ayran Gerçi ayranın dışında başka bir şey denemedim de 😅 0 0 Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sosu bol. olsun bişey içmem hava sıcaksa ayran yoksa salgam 0 0 Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ayrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 0 15 Yorumla NesliIil +1 yıl Ayran hastası Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Çiğköfte hastası daha cok Yorumla Boavistaa +1 yıl Ayran ile iyi gidiyor çünkü )) Yorumla NesliIil +1 yıl Çiğköftenin yanında ayran harici bir şey içen de ne bileyim Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Canım çekti Yorumla Boavistaa +1 yıl Şalgam ile de güzel 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ayça'nın canı hep bir şey çekiyor zaten )) Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Engel de cekiyo arada Yorumla NesliIil +1 yıl Şalgamla da deneyeyim o halde Yorumla NesliIil +1 yıl Ayça beni engelle mi diyorsun jskskkdjdjdj Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Engellemişti o zaten ahahahahhq Yorumla Boavistaa +1 yıl Vfkdjdj Yorumla Boavistaa +1 yıl Haklıydım )) Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Madem hakliydin niye kaldırdın? Yorumla Boavistaa +1 yıl Genel af yapmıştım :D Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayran Kola Veya Şalgam 😋 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Su, bazen ayran 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yerine göre ayran, yerine göre rakı 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde ayran tercihim olur. 0 0 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Tercih etmem 0 9 Yorumla dikenliyıl +1 yıl @Boavistaa Çekemeyenler😄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ne oldu :D Yorumla dikenliyıl +1 yıl Bisi olmadı. Cekemeyenlerden biri atmıştır engeli Yorumla Boavistaa +1 yıl Engel mi atmışlar 🤔 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Sen dedin ya🤦🏻♀️ Yorumla Boavistaa +1 yıl A yoruma yazmıştım onu detaya gitmiş :D Yorumla dikenliyıl +1 yıl Güncele yazmışsın akıllı Yorumla Boavistaa +1 yıl Evet 🤦 Yorumla dikenliyıl +1 yıl 😂😄 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabiki ayran 0 0 Yorumla
Mavi_Dondurma Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Genellikle ayran tercih ediyorum arada bir şalgam. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Limonata 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayran 0 0 Yorumla
AşkDoktoruyum1 Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 87% +1 yıl Ayran 0 5 Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Şalgam çok nadir içerim Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Ayran milli içeceğimiz Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Ayrılın herkese tavsiye ediyorum Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Ayranı Tavsiye ederim Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ayran 0 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayran 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Ayran 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şalgam suyu 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayran ya da su 0 0 Yorumla
Omerfrkkucuk3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayran 0 1 Yorumla Omerfrkkucuk3535 +1 yıl Normalde ayran içmeyi pek sevmem, ama çiğ köftenin yanında en iyi giden içeceğin ayran olduğunu düşünüyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Kola içerim her şeyin yanında
Bu soruyu sanki önceden de sormuştun. Ayran tab2 🥛
Bilmiyorum 🙄
Ayran ama komagene cigkoftesimi hazır mı yani😅
Ayran tabi ki. Ayran mideyi de yakmıyor hem güzel oluyor.
Kesinlikle ayran
Gerçi ayranın dışında başka bir şey denemedim de 😅
Sosu bol. olsun bişey içmem hava sıcaksa ayran yoksa salgam
Ayrannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ayran hastası
Çiğköfte hastası daha cok
Ayran ile iyi gidiyor çünkü ))
Çiğköftenin yanında ayran harici bir şey içen de ne bileyim
Canım çekti
Şalgam ile de güzel 😂
Ayça'nın canı hep bir şey çekiyor zaten ))
Engel de cekiyo arada
Şalgamla da deneyeyim o halde
Ayça beni engelle mi diyorsun jskskkdjdjdj
Engellemişti o zaten ahahahahhq
Vfkdjdj
Haklıydım ))
Madem hakliydin niye kaldırdın?
Genel af yapmıştım :D
ayran içerim büyük boy
Çiğ köfteyi eve sokmam.
Ayran
Kola
Şalgam
Su
Ayran Kola Veya Şalgam 😋
Su, bazen ayran
Yerine göre ayran, yerine göre rakı
Şalgammmmmmmnnnnn
Acısız şalgam olabilir
Karpuzlu fuse tea ya da şalgam suyu
Ayran şalgam 😋
Ayran yakışıyor
Ayran ya da şalgam
Genelde ayran tercihim olur.
Ayran tabiki vazgecilmez
Tercih etmem
@Boavistaa Çekemeyenler😄
Ne oldu :D
Bisi olmadı. Cekemeyenlerden biri atmıştır engeli
Engel mi atmışlar 🤔
Sen dedin ya🤦🏻♀️
A yoruma yazmıştım onu detaya gitmiş :D
Güncele yazmışsın akıllı
Evet 🤦
😂😄
Ayran
Tabi ki ayran
Ayran
Ayran
Ayran
Tabiki ayran
Genellikle ayran tercih ediyorum arada bir şalgam.
Ayran ya da su
Kola ya da ayran
Türk kahvesi
Ayran, gazoz
Tabi ki de ayran
Limonata
Ayran
Ayran tabiki
Ayran
Yayık ayranı
Ayran
Şalgam çok nadir içerim
Ayran milli içeceğimiz
Ayrılın herkese tavsiye ediyorum
Ayranı Tavsiye ederim
😂😂
Rakı.
Ayran içilirr
Kolaa
Ayran
Ayran ya da şalgam
Rakı ya da ayran
Ayran tabii kii
Ayran
Ayran
Ayran
Ayran
Ayran
Şalgam suyu
Ayran ya da su
Ayran ya da su :D
Ayran
Normalde ayran içmeyi pek sevmem, ama çiğ köftenin yanında en iyi giden içeceğin ayran olduğunu düşünüyorum.
maden suyu içerim
Ayran
Ayran
Kola