Yeo selam KScanlar, Netflix keyfimin son gününde herkese tıss 🐍 Çiğ köfte içeceksiz yenmiyor. Ayran sevsem, hiç şüphesiz ayran derdim lakin son zamanlarda seçimim narlı maden suyu. Diğerlerine göre daha hafif ve yiyecekle iyi gidiyor.
Peki ya senin favorin nedir? Hangi içecek yakışır?
Çiğ köftenin yanında hangi içeceği tercih ediyorsun?
Ben kendimi bildim bileli hep ayranla tercih ederim daha önce şalgam denedim tek olarak ama çiğ köfteyle hiç denemedim bir gün nasip olursa denerim ama çiğ köfte ayranla daha güzel oluyor.
Çiğ köftenin yanında hep içecek olarak ayran tercih ederim. Narlı maden suyunu ilk defa duydum limonlu ve vişneli maden suyu daha önce içmiştim. Narlı'nın tadını bilmiyorum Gittiğim çiğ köftecide eğer varsa soracağım. Varsa içeceğim. Narlı maden suyunu içtikten sonra çiğ köftenin yanına yakışıyor mu yakışmıyor mu? kararımı bende bildireceğim.😊
Tamam yarın ilk işim markete gittiğimde raflarda narlı maden suyuna bulup içmek olacak. Çünkü yeni tatlar denemeyi severim. yeni tatlara açığımdır her daim
Peki tamam öyle olsun.. Ahh ahh erkek olarak doğmak varmış. Geç saatte bir bayan olarak tek başıma dışarı çıkmamdan endişe duymakta haklısın. Teşekkürler 😊
Şalgam içiyorum genelde çünkü ayran şişiriyor resmen adami öyle olunca fazla yiyemiyom ki çiğ köfte en sevdiğim yemektir valla fazla yemezsem gözüm doymaz 😁
Ayran veya şalgam bence en mükemmel içecekler kola da bazı yemeklere olmazsa olmaz. Ama et veya kokareç, çiğköfte gibi sokak yemekleri yanında acısız şalgam mükemmel bence :)))