Yeme & İçme Çiğ köfte dürümün yanına en çok hangi içecek yakışır? NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Şalgam içtim ama damak tadıma hitap etmiyor.😄Siz çiğ köfte yanında hangi içeceği tercih ediyosunuz? Osman ustanın çiğ köftesi komageneden bin kat daha iyiymiş bu arada🤭? Güncellemeler+1 yıl Çiğ köfte , Osman usta, şalgam ve 🎶 müzik 🎧🤦♀️😛😄😂😂 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/6qSKqXPDGbYTeşekkürler herkese 🥳💐 Çiğ köfte dürümün yanına en çok hangi içecek yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 319 cevap paylaştı. Çiğ köfte etle yoğrulduysa şalgam olabilir :) ama ayran bir çok yemeğin yanına yakışıyor. Milli içeceğimiz ne deseler hiç tereddüt ayran derim ;) 3 3 Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Etli yoğuran yok. Demek kaslı güçlü erkek kalmamış😂 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Etli yoğurmak çok mu zor? Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Bilmem 🤷♀️ Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. ayran ve su. bilen birine gerçeğini yaptırıp yediğinde diğerlerinin hepsi kötü geliyor 1 4 Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Yoksa sen mi yoğuruyorsun? Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Gördüğüm düşü hayıra mı? Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Bizde şer olmaz Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Eyvallah Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Bir sen bir ben birde sigaram 🤪onlrı yemem gel sana bısıler ısmarlayayım yenilebilecek doyulacak birseyler 1 0 Yorumla
buzlumuzlusüt Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Şalgam dedin vurdun beni bee birde yayık ayran ya da kola gider asitli yakacak boğazı.. ama meret her yemekle gidiyo işte sjsjs 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ayran ya da şalgam gidiyor ya ötesi pek tat tuz vermiyor mıstafa. 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayran tercih ederim ev yapımı mümkünse hazır ayranları pek sevemedim 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ayran dersem birileri kurşuna dizer beni 😂Ama ayran 2 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Hiç şalgam ile denemedim hep ayran içtim, güzel oluyor mu😬 0 0 Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsunnnnn salgam tabikide 1 2 Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Önceki akşamdan 😂yani yine ağzın durmuyor denilmesin😂 Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Demeyecektin ama kendin kasindin 😂😂👈 yine ağzın durmuyor bensiz yiyorsun 😂😂 Yorumla
reelgell7 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Çiğ köfte salgam yanında bu gibi ayran. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kola veya ayran tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Exantrik_Man Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Ayran ya da şalgam acılı yanarsa yansın. 1 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ayran akar ya baska şeye gerek yok 😄 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 870 cevap paylaştı. O acıya ancak ayran gidiyor 😃 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Şalgam şalgamŞalgam ŞalgamŞalgam 1 0 Yorumla
egeveins Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl Ne cola ne şalgam ayran kesinlikle cok yakısıyor 1 0 Yorumla
gmzh32 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Şalgam suyu tabiki ksksk 1 1 Yorumla gmzh32 +1 yıl İce tea da olabilir Yorumla
eczaneteknisyeni Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Salgamm 1 4 Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Ş mi s mi? Yorumla eczaneteknisyeni +1 yıl Şalgamm Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Bende yanlışmı biliyorum dedim 😂 Yorumla eczaneteknisyeni +1 yıl yok nokta yerinden oynamis😂😂😂 Yorumla
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl En iyisi ayran. Ama şalgam da olur. 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle ayran içerim 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şalgam sevemedim hiç yaAyran forever 0 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 864 cevap paylaştı. Buz gibi bira 😀 1 4 Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Nerdesin sen bakim beni unuttun 🌞😂 Yorumla refleks22 +1 yıl Başka sorulara bira döküyorum 🍺🍻 😂 Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Dökme kanka yazık içeriz😂😂😂 Yorumla refleks22 +1 yıl Sen içmiyorsun ki 😁😂 senin biraları döküyorum hep Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. ayran 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ayran 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayran başkası yalan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Çiğ köfte etle yoğrulduysa şalgam olabilir :) ama ayran bir çok yemeğin yanına yakışıyor. Milli içeceğimiz ne deseler hiç tereddüt ayran derim ;)
Etli yoğuran yok. Demek kaslı güçlü erkek kalmamış😂
Etli yoğurmak çok mu zor?
Bilmem 🤷♀️
ayran ve su.
bilen birine gerçeğini yaptırıp yediğinde diğerlerinin hepsi kötü geliyor
Yoksa sen mi yoğuruyorsun?
Gördüğüm düşü hayıra mı?
Bizde şer olmaz
Eyvallah
acili olcak ama🤤
Bir sen bir ben birde sigaram 🤪
onlrı yemem
gel sana bısıler ısmarlayayım yenilebilecek doyulacak birseyler
Şalgam dedin vurdun beni bee birde yayık ayran ya da kola gider asitli yakacak boğazı.. ama meret her yemekle gidiyo işte sjsjs
Ayran ya da şalgam gidiyor ya ötesi pek tat tuz vermiyor mıstafa.
Ayran tercih ederim ev yapımı mümkünse hazır ayranları pek sevemedim
Ayran dersem birileri kurşuna dizer beni 😂
Ama ayran
Hiç şalgam ile denemedim hep ayran içtim, güzel oluyor mu😬
Afiyet olsunnnnn salgam tabikide
Önceki akşamdan 😂yani yine ağzın durmuyor denilmesin😂
Demeyecektin ama kendin kasindin 😂😂👈 yine ağzın durmuyor bensiz yiyorsun 😂😂
Çiğ köfte salgam yanında bu gibi ayran.
Kesinlikle ayran
Şalgam hiç icemiyorum
Kola veya ayran tercih ediyorum.
Ayran ya da şalgam acılı yanarsa yansın.
Ayran daha çok yakışıyor bence.
Ayran gider en iyisi bence
Ayran akar ya baska şeye gerek yok 😄
O acıya ancak ayran gidiyor 😃
Şalgam
şalgam
Şalgam
Şalgam
Şalgam
Net ayran o da yoksa kola
Ayran yakışıyor sadece.
Ayran ve şalgam suyu 😋