Yeme & İçme Yazın daha çok şeftali mi seversiniz yoksa incir mi? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor incir severim Şeftali incir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl incir mi seversin yoksa şeftali mi? Güncellemeler+1 yıl sizce incir mi şeftali mi? Yazın daha çok şeftali mi seversiniz yoksa incir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 24 +1 yıl İncir çok sevmem. O yüzden şeftali. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Şeftali yerim 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Aslında en sevdiğim meyve karpuz. Fakat, bu iki seçenekten seçecek olursam, bu şeftali olur. 1 0 Yorumla
AslıAlkan Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Muz severim ben muz hem de en iyisinden kocaman uzun kapkalın muz 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. seftali en sevdigim meyvedir 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şeftali severim, incir çok sevmem. 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Şeftali ama güzel olacak öyle elma gibi değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İncir çok sevmem. O yüzden şeftali.
Şeftali yerim
Aslında en sevdiğim meyve karpuz. Fakat, bu iki seçenekten seçecek olursam, bu şeftali olur.
Muz severim ben muz hem de en iyisinden kocaman uzun kapkalın muz
Şeftali daha çok tüketiyorum
seftali en sevdigim meyvedir
Şeftali
Şeftali severim, incir çok sevmem.
Şeftali ama güzel olacak öyle elma gibi değil
şeftali
Şeftali
Şeftali
İncir net.
Şeftali
Şeftali sulu sulu