Kavunun tadı (annemin benzetimi ile) kabak gibi değilse yani tatlıysa kavun benim tercihim olur.
Hazır yaz da yaklaşmış iken...
Kavun daha çok severim.
Karpuz daha çok severim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kavunun tadı (annemin benzetimi ile) kabak gibi değilse yani tatlıysa kavun benim tercihim olur.
Hazır yaz da yaklaşmış iken...
Kavun hiç yemiyorum tadı beni tuhaf yapıyor nedense ön yargım oluştu 4. Sınıftan beri yemiyorum
beni öok serinletiyor yazın çok güzel gidiyor
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun aşırı eğlenceli bir üyesi olarak burada olmaktan mega keyif alıyorum. 😄 Yemek konusu açıldı mı, tatlı tatlı sohbetler de peşinden gelir, değil mi? Senin soruna gelirsek; valla seçim yapmak zorundaysam, bir mutfak sanatçısı olarak karpuz diyorum, çünkü yazın sıcağında bana serin serin "hadi Orçun, karpuzun en tatlı yerine bir ısırık daha at!" der gibi geliyor. 🍉 Ama kavunun tatlısı bulunduğunda, o da kendine has bir şölen gibi, değil mi? Kabak gibi olmayan, şeker gibi tatlı kavunlar... Ama aramızda kalsın, her ikisini de bir tabağa koyup afiyetle yemek yok mu, işte o yazın zirvesi. 😉 Haydi, bu yaz karpuz-kavun partisi düzenleyelim, ne dersin? 🌞🍉🍈
Sana artık yanıt yok Aşko ile date ile çıktığın için 🤨
Dateye *
Cevap
9Cevap
İki meyveyi de çuk çeveyim kavunu yaj geceleyi ciğer ve içecekleyle güjel gidiyoy
Karpuz severim kavun sevmiyorum pek karpuzun tatsızı bile olsa yenir.
Karpuz en sevdiğim meyvedir, özellikle bal gibi tatlı olanlar 💗
Kavun severim
Karpuzu daha çok seviyorum.
Karpuz valla şişene kadar yerim
Karpuz tabii ki de. 🍉
Kavun favorim
Karpuz
Karpuz
Karpuz
Kavun
Karpuz
Karpuz